Citat:
i topio se kabl od napjanja
Smem li da te pitam da li imaš kojim slučajem ispravne osigurače u kući? Deluje mi malo neverovatno da ti se kabl istopi sam od sebe a da ti osigurač nije izbacio...
Ako ti monitor smrdi na čarape, pretpostavljam da je u pitanju prašina (tačnije, "ugrejana" prašina), pa bih ti preporučio da monitor izduvaš od glave do pete sa kompresovanim vazduhom u konzervi, pumpom za biciklu ili sopstvenim ustima (ali onda progutaj sve živo što imaš unutri, bre, dok ti usta ne budu suva, pa tek onda duvaj k'o blesav, da ne ispljuješ sve živo
). Doduše, ovo ti i ne mora uspeti ako monitor smrdi tako od prvih dana svoga rada, jer k'o zna koja je komponenta u pitanju... (lično imam komplet nekih kineskih slušalica koje već mesecima smrde na gumu, fuj)
Što se tiče napajanja, ako je sve fino i čisto, proveri ipak ventilator od istog, možda je i on krivac. U "najgorem" slučaju, kupi neko ultra jeftino napajanje za nešto više od 1k dinara pa makar i bilo ono najnekvalitetnije, jer i takvo đubre je bolje od smrdljivog đubreta
[Ovu poruku je menjao burex dana 25.08.2007. u 02:02 GMT+1]