[ Mr Knowitall @ 30.08.2007. 00:28 ] @
Da li neko zna gde mogu da se nabave crteži za izgradnju replike Lotusa Super Seven?

Početkom godine sam video jednu reklamu koju su delili na ulici u Beogradu, gde je neko nudio celokupni projekat za izgradnju, na bazi starih Lada ili sl. automobila. Svaka informacija bi bila od značaja.

Pozdrav.
[ ~Vojvoda @ 30.08.2007. 15:04 ] @
Ne bih znao da ti kazem gde ima u Srbiji. Ali znam da su replike Lotusa 7 veoma popularne i dolaze u vise verzija.
Najpopularnija proizvodjac tih replika jeste Caterham sa njihovim modelom "7"
Eo ti link pa pogledaj, samo mislim da je kit car building poprilicno skup sport za zapad, a kamoli i za Srbiju.
[ manijac @ 30.08.2007. 15:34 ] @
Pogledaj
http://www.cannonballforums.se...p;postorder=asc&highlight=
[ finc032 @ 28.09.2007. 16:43 ] @
Posto se sa calom bavim sredjivanjem kojekakvih krseva, razmisljao sam da napravim buggy-ja od bube ali vise mi se svidela ova verzija da od lade ili moskvica pravim super sedmicu i moze mnogo bolje da se preuredi[barem ja imam lepsu zamisao sa ovim automobilom nego sa bubom]...

ako neko nadje na net-u neki besplatan prirucnik [moze i u .pdf file-u] kako napraviti "lotus super 7" neka ostavi link

hvala unapred
[ finc032 @ 28.09.2007. 16:44 ] @
Posto se sa calom bavim sredjivanjem kojekakvih krseva, razmisljao sam da napravim buggy-ja od bube ali vise mi se svidela ova verzija da od lade ili moskvica pravim super sedmicu i moze mnogo bolje da se preuredi[barem ja imam lepsu zamisao sa ovim automobilom nego sa bubom]...

ako neko nadje na net-u neki besplatan prirucnik [moze i u .pdf file-u] kako napraviti "lotus super 7" neka ostavi link

hvala unapred