[ sadux @ 01.09.2007. 16:45 ] @
Moze li neko da mi da ove informacije? Koja je najbolja sorta i te pojedinosti ko zna.. Hvala unapred. [Ovu poruku je menjao sadux dana 02.09.2007. u 13:57 GMT+1] |
[ sadux @ 01.09.2007. 16:45 ] @
[ sadux @ 03.09.2007. 23:50 ] @
E covece kad gledam ovaj forum,sta sve necu videti..Ljudi znaju i neke stvari koje su totalno ne bitne ni zasta,a ja postavim ovu temu gde mi treba korisna informacija i ne mogu da je dobijem.. Jbg :(
[ Ilic Igor @ 04.09.2007. 00:26 ] @
Vidiš i ja sam to rekao na forumu akvaristika kad mi je trebao servis za boš pumpu i polovnu lamelu za kola.
[ jonniebravo @ 04.09.2007. 11:21 ] @
sto se tice najboljeg proizvodjaca:
http://www.stips.minpolj.sr.gov.yu/article.php?sid=222 a ovde probaj da pitas u vezi ostalih stvari: http://www.svetbiljaka.com/Forums/viewforum/f=24.html da te nije mrzelo mogao si da pronadjes za 5min na google-u. [ Vole Domu @ 04.09.2007. 12:01 ] @
Citat: sadux: E covece kad gledam ovaj forum,sta sve necu videti... e, to sam ja rekao kad sam procitao tvoj post. ovo je IT forum, bez obzira sto je ovo MZ, i mnogo su ti vece sanse da odgovor dobijes na Svet Biljaka... a i johnnybravo je u pravu za google [ zorg @ 04.09.2007. 14:29 ] @
Probaj kod Vozara, iz Kisaca, taj gaji sve sto raste na planeti.
[ Seslak @ 04.09.2007. 14:34 ] @
A meni je opet najsmesnije od svega sto je covek na kraju ipak dobio odgovor. Stvarno nisam ocekivao da ce to neko ovde znati... :) posebno je dopadljiv ovaj poslednji post...
[ mrkii @ 04.09.2007. 16:57 ] @
a meni je smesno kad neko kaze "ovo je IT forum, jeste madzone ali ipak ova tema nije za ovde"
teme sa prve strane foruma trenutno: japanski cudesni anime Vanuatu-registracija automobila Borilacke vestine Srpska vozacka i hrvatski pasos zupska berba!!!!!!!!svi ste pozvaniii!!!!!!!! Voznja i simulacija voznje tipa. Veliki tockovi Guru menadžmenta, lista Ho, karika koja nedostaje Ukinut „Marko Živić šou“ Srpske dogodovštine u apotekama Čista voda - najzdraviji napitak naplata prevodjenja na engleski Zeitgeist, malo o religiji, 9/11 i federal reserve bank Nestala lica na teritoriji Stare Pazove?! Zatupastost u Srbiji itd. itd. itd. mrzi me vise da copy paste vidim sve IT teme. :) pustite coveka da pita za sargarepe. [ sadux @ 04.09.2007. 17:34 ] @
Hvala svima na odgovoru!
Citat: Vole Domu: e, to sam ja rekao kad sam procitao tvoj post. ovo je IT forum, bez obzira sto je ovo MZ, i mnogo su ti vece sanse da odgovor dobijes na Svet Biljaka... a i johnnybravo je u pravu za google Samo cu da se nasmejem.. ;) Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|