[ nikola50 @ 03.09.2007. 01:45 ] @
E ljudi dodjite svi od 20 do 23 septembra na zupsku berbu (dane vina) u aleksandrovac 3 dana ce se slaviti banciti i pijanciti vino ce deliti devojke za dzabe iz fontane vina!!!!!!! bice veselo i lepo kao sto je i svake godine! za otvaranje ce svirati neverne bebe,bice tu i ulica vina gde ce se samo to prodavati,znaci ko voli dobru krkanciju i uz to pice za dz neka dodje od 20 do 23 septembra!!!!!!!
[ New Village DC @ 03.09.2007. 19:43 ] @
Hvala , hvala na pozivu! Lepo zvuci...
[ Milan Jovanovic @ 03.09.2007. 23:20 ] @
Jel to kod Prokuplja ili...?
[ New Village DC @ 04.09.2007. 02:52 ] @
Pa.. da kažemo da jeste . Ustvari Kruševac je blizi . Znači između Prokuplja i Kruševca otprilike

Postavljacu teme:
Ne bi bilo lose da das jos informacija u vezi ove manifestacije, koji je program sta sve moze da se ocekuje, nesto vezano za boravak tamo ima li mesta za kampovanje, parking i tako to.

Takodje, mogao bi da postavis jos neku sliku ukoliko imas.

Pozdrav

[Ovu poruku je menjao New Village DC dana 04.09.2007. u 15:48 GMT+1]
[ nikola50 @ 05.09.2007. 13:05 ] @
aleksandrovac je izmedju krusevca i brusa,nema nigde da se kampuje ali i da ima nebi mogao zbog loseg vremena;sto se tice zupske berbe ona traje 3 dana i odrzava se u cast beracima grozdja koji i prave vino probaj malo da googlas pa ce ti se sve samo kazati.Program je bas obilan i svira se sve:od rock-a do narodne muzike(kada kazem narodna ne mislim na grandovce nego na frulu, kolo i sl.)u svakom slucaju pretrazi internet,probaj aleksandrovac ili zupska berba
[ New Village DC @ 05.09.2007. 17:37 ] @
Posto si vec otvorio temu ovde mislio sam da bi mogao da je potkrepis malo informacijama, da animiras ljude i tako to. Svako moze da ode na google.

p.s. elitesecurity.org je moj google ;-)

edit:

evo linka ka zvanicnom sajtu dogadjaja: http://www.zupskaberba.co.yu/

Eh, da...Ako je neko bio prosle godine ili zadnjih godina ne bi bilo lose da prenese iskustva i utiske.
Ja nikada nisam bio na ovom dogodjaju, puno sam slusao o tome pa mozda ove godine odem.

[Ovu poruku je menjao New Village DC dana 05.09.2007. u 18:48 GMT+1]
[ Milan Jovanovic @ 06.09.2007. 11:46 ] @
Svake godine se, otprilike u isto vreme, odrzava i "Vinski bal" u Vlasotincima. Manifestacija takodje posvecena vinu.
[ nikola50 @ 06.09.2007. 23:33 ] @
izvinite svi sto nisam dao link ali da iskreno kazem ne znam kako!!!