[ nisky @ 11.09.2007. 11:51 ] @
Dvoumim se trenutno izmedju ova dva vozila. Znaci klima pod obavezno, od 96.g. do 98. Prednosti, mane i jednog i drugog. Odrzavanje ... Sve me to interesuje, pa ko moze de pomogne neka izvoli. Unapred hvala |
[ nisky @ 11.09.2007. 11:51 ] @
[ StORM48 @ 11.09.2007. 14:48 ] @
Bez ulaženja u detalje, kada govorim o Beogradu, servisna podrška za Audija naspram Mercedesa je nebo i zemlja. Mercedesovi "stručnjaci" kao da su pali s kruške. Za sve im treba 100 godina i vrlo često posao ostavljaju nedovršenim i to na najogavniji mogući način (ostaviš im auto, oni "kao nešto poprave" i ti odvezeš kući "kao popravljen auto", a naplata uopšte nije "kao").
Imam i još gora iskustva, ali mislim da je i ovo dovoljno. Govorim o ovlašćenim servisima, a ne o "majstor mići". Kod Audija je situacija bolja - ne u smislu velikih servisa (da ne pominjem koji su, zbog Pravilnika, ali recimo da je bivši glavni uvoznik u pitanju), već u smislu da postoje manji, nezavisni servisi, koji su k'o apoteka i izuzetno cene klijente na ličnom nivou i samim tim - mnogo bolje upoznaju sam auto i njegove eventualne mane. Pritom, potpuno si smiren da je na autu urađeno tačno ono što treba i da je naplaćeno samo to što je stvarno i urađeno. Ne mogu da tvrdim da Mercedes nema ovakve servise, ali ja ih nisam video. Svi koje znam, a da imaju neko vozilo iz Daimler-Chrysler programa, voze u Mercedesov servis. Ako se ono tako može nazvati. Izbegavam da dam svoje viđenje konkretnih modela, jednog naspram drugog, jer nisam siguran koliko bi mišljenje bilo nepristrasno. Pozdrav Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|