[ CooLa @ 22.09.2007. 22:19 ] @
Polozio sam vozacki ispit (i test, i voznju). Podneo sam zahtev za izdavanje vozacke dozvole. Pitanje: Da li smem da vozim kola pre nego sto dobijem vozacku dozvolu!? |
[ CooLa @ 22.09.2007. 22:19 ] @
[ jesus alejandro @ 22.09.2007. 22:21 ] @
Ne.
[ CooLa @ 22.09.2007. 22:28 ] @
Ok hvala. Neki clan zakona koji to definise?
[ pimbe @ 22.09.2007. 22:41 ] @
Clan 1 : Pandur je uvek u pravu!
Clan 2: Ukoliko pandur nije u pravu, primenjuje se Clan 1. hehehehe Sacekaj tih par dana, nemoj da rizikujes razne komplikacije, i novcane i zivcane . . . [ burex @ 22.09.2007. 23:21 ] @
Ja sam isti dan i položio i dobio dozvolu. Onaj guz papir što zovu "vozačka dozvola" mi je napravio čika iza šaltera na licu mesta u roku od par minuta (otkud to kašnjenje kod tebe?)
Uglavnom, odgovor je očigledan: Ne (član zakona koji ti to definiše je upravo onaj koji kaže da nema vožnje bez vozačke) [ biber021 @ 23.09.2007. 00:05 ] @
Da, ako ti auto skola izda uverenje da si polozio vozacki (nikad to ne rade). Kontam da si nestrpljiv, narocito ako treba da prodje vikend da dodje ponedeljak kad se dobija vozacka :) Strpi se par dana pa se vozaj lepo i bez rizika ;)
[ CooLa @ 23.09.2007. 07:01 ] @
Da je par dana, pa i ajde, ali nedelju dana :(
[ jesus alejandro @ 23.09.2007. 08:57 ] @
Citat: biber021: Da, ako ti auto skola izda uverenje da si polozio vozacki (nikad to ne rade). Kontam da si nestrpljiv, narocito ako treba da prodje vikend da dodje ponedeljak kad se dobija vozacka :) Strpi se par dana pa se vozaj lepo i bez rizika ;) Ne postoji uverenje sa kojim mozes da vozis umesto vozacke dozvole. To sto izdaju auto skole, mada nisam imao prilike do sada da vidim da neka izdaje, je skroz nevazece. Menjao sam pre par meseci vozacku, rekli su mi da dodjem za dva dana i nisu mi u MUP-u izdali nikakvo uverenje da sam dao vozacku dozvolu na produzenje. Gospodja koja to radi mi je rekla da auto vozim na svoju odgovornost. Znaci, ako me uhvate mogu da provere na licu mesta da mi je vozacka na produzenju, ali kako ce da odreaguju zavisi od njih samih. Pretpostavljam da postoji neki clan zakona koji ovo regulise, ali ko ce na licu mesta da trazi ZOBS ... [ x kepa x @ 23.09.2007. 09:52 ] @
Kolko se ja secam, papire koje sam dobio iz auto shkole (neko uverenje da sam polozio vozachki + valjda sam te iste papire predao da mi izvade vozachku (ako se dobro secam)) su bili kao okej. Tj. instruktorka mi je rekla da sam tim papirima mogu opushteno da se vozim dok nedobijem zvanichnu dozvolu. Mada opet, ne bih ti savetovao. Shto je sigurno, sigurno je. :]
[ RAMBRAKER @ 23.09.2007. 16:57 ] @
Ne moze bre da vozi, koji vam je.....nemoj da vozis i kraj, strpi se !!!
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|