[ dobio_7 @ 25.09.2007. 11:44 ] @
Ne bih zapocinjao ovu temu da mi jedan krajnje ozbiljan ortak, nije javio da je sinoc oko 23:30h video UFO iznad BG-NS Auto Puta u blizini Batajnice-Banovaca (otprilike, barem u tom pravcu, nije geometar). Po njegovoj prici, 4 svetlasca velicine zvezde na nebu su se vrtela u kruk i blicala u razlicitim bojama i spustala se na dole, sve je to posmatrao (1-2 minuta) dok UFO nije zasao iza kuca koje su mu zaklanjale pogled.

Posto je ortak zdrav,prav, nije pio, ne duva :) i ne prica gluposti, krenuo covek da spava jer ujutru rano ustaje i ide na posao, pogledao kroz prozor i video UFO. STA JE MOGAO DA VIDI a da ne bude "lud" kad to nekome isprica???

Skica: (* svetlasce , [1-4] razlicite boje, \/ smer kretanja)

*[1] *[2] *[3] *[4]

\/

*[4] *[1] *[2] *[3]

\/

*[3] *[4] *[1] *[2]

\/

*[2] *[3] *[4] *[1]

Znaci najozbiljnije pitam, nije glupost ko iz Kurira...

PS - Inace ortak je iz Banovaca, a teorija o helikopteru sa takvim svetlima mi bas nije validna. A i smer kretanja je bio pravolinijski od gore ka dole... Ortak je inac ejos uvek u blagom "soku" :)
[ Brutalno dobro @ 25.09.2007. 12:32 ] @
Pozdrav,

Proverite da nije opet OMV pumpa... ta kompanija ima praksu da obelezava svoje benzinske pumpe svetlosnim snopom na nebu.. kako bi svi njihovi klijenti (uglavnom EU putnici u tranzitu) mogli da uvide da li ima neka od OMV benzinskih pumpi u blizini... Nisam provalio, ali simptomaticno je da svi "turci" iz Austrije i Nemacke obavezno i iskljucivo staju na OMV pumpe (verovatno poseduju njihove kartice za gorivo, servis, ulje....itd..)

Ako nije pumpa onda moze da bude neka diskoteka.Znam da je Ekskalibur u Pancevu imao neke silne lasere na krovu sa 10tak laserskih topova... kad to pocne da se vrti... ludilo
[ dalibord5 @ 25.09.2007. 20:43 ] @
Ja zivim u Novim Banovcima i nisam nista video,niti cuo da se ista neobicno dogodilo...
A bas u to vreme sam bio napolju.
[ Stole_sto_ljubi_zene_gole @ 25.09.2007. 22:22 ] @
@dobio_7

Nemoj da si neozbiljan...
[ waikiki @ 25.09.2007. 22:38 ] @
Ja video pre 10 godina na putu BG-NS, blize NS, neidentifikovane objekte na nebu u vidu svetlecih kugli. Svaki cas menjali boju, a kretanje haoticno, cas na jednu cas na drugu stranu. Bilo ih je tri. Neki od vozaca koji su se zatekli, stali su i izasli iz auta da vide cudo. Sve je trajalo oko par minuta i onda su nestali. Isto vece su primeceni kod Novog Knezevca i u juznoj Madjarskoj, a o tome su sutradan novine pisale.
[ night-shift @ 26.09.2007. 02:48 ] @
Tog dana sam hodao normalno, bio je suncan dan, kad se odjednom u zraku pojavio nepoznati leteci objekat, koji je bio zut, u stvari crven, zelenkaste boje, povremeno...
[ deki77 @ 26.09.2007. 11:52 ] @
Citat:
dobio_7: Posto je ortak zdrav,prav, nije pio, ne duva :) i ne prica gluposti, krenuo covek da spava jer ujutru rano ustaje i ide na posao, pogledao kroz prozor i video UFO. STA JE MOGAO DA VIDI a da ne bude "lud" kad to nekome isprica???

auuu ti iz Banovaca,Batajnice...
To je pravi ''duvački orkestar"
btw
Ortak ti počeo da duva