|
[ anel_np @ 06.10.2007. 21:59 ] @
| PoZzz
Krajem meseca trebalo bi da stavim pirsing na obrvi pa da vas pitam pa pitanja...
1. Da li se rana (od pirsinga) zatvara posle odredjenog perioda jer ne bi voleo da kada postanem "zreliji' tj kada maknem ga da mi se vide dve rupe na obrvi...
2. Koja je "najpouzdanija" radnja u bg,tj ako je neko vec imao neka iskustva sa njima(skoro na b92 je bila neka emisija o pirsinzima pa bi voleo da odem kod njih...)
Procitao sam temu koja je bila jos 2006 ali tada su uglavnom bila negativna misljenja...
Pa da li biste mi uopste preporucili da ga stavljam, ako ne molio vas da navedete razlog...
Hvala Unapred.... |
[ UnderLander @ 06.10.2007. 23:07 ] @
Isto i mene zanima, posebno ono pod 1
[ mrkii @ 06.10.2007. 23:08 ] @
nemoj da stavljas molim te.
razlog: licices na vepra (istina, njima stavljaju na nos)
a sad ozbiljno: ako si faca bices faca i bez alke, a ako nisi sa alkom ces biti samo smesna faca.
[ neca @ 06.10.2007. 23:29 ] @
mrkii,
niko te nije pitao za misljejne, tako da iskuliraj komentare. Mislim da je decko postavio dovoljno jasno pitanje.
Vidi u sindjelu. Njih skroz hvale i za tatoo i za piercing.
[ zlacarobnica @ 07.10.2007. 00:03 ] @
Sto ,nekima bash lepo stoji ...
Npr. mom bratu je rana zarasla skroz kada je mindjusu izvadio ,ja bi ti preporucila sindjel isto ,mada raspitaj se malo i javi dal si se onesvestio od bola :P
Budi pazljiv sa ranom redovno je cisti ,znaci bash kako ti kazu da radis ,a jednog dana kad budes hteo da budes "zreo" ,otac dvoje dece.... i ne znam... profesor univerziteta ti lepo izvadi mindjusu ,i onako ce ti obrve pokriti rupicu:)
[ skocimish @ 07.10.2007. 00:12 ] @
Citat: neca: mrkii,
niko te nije pitao za misljejne, tako da iskuliraj komentare. Mislim da je decko postavio dovoljno jasno pitanje.
Decko je pitao za savet...
Citat: anel_np:
Pa da li biste mi uopste preporucili da ga stavljam, ako ne molio vas da navedete razlog...
Hvala Unapred....
... i mislim da je dobio adekvatan odgovor.
Slazem se za to da se stavlja veprovima. To se zove brnjica
[ neca @ 07.10.2007. 09:09 ] @
oh...izvinjavam se....sto sam malo burnije reagovao, stvarno nisam video taj deo pitanja za savet. mrkii sorry jos jednom.
Sto se tice tog padanja u nesvest, ja mislim da to i nije neki bol..mene dok su tetovirali, imao sam priliku da prisustvujem piercingu obrve i decko se nije ni pomerio...nisam bas siguran da je to neki preterani bol :)
[ Lesli Eldridz @ 07.10.2007. 10:09 ] @
Citat: skocimish:Slazem se za to da se stavlja veprovima. To se zove brnjica :D
Veprovima stavljaju samo parce zice. Tako bi mogli i ovi koji vole da buse obrve, noseve, pupkove, sise, usta, jezike i na ona druga mesta. Stavi lepo mindjusu na uvo kao covek i kao sto je vazda bilo. To su muski jos pre zena nosili. Kakvo more busenje obrva, noseva, jezika i usana. Bljak.
[ Java Beograd @ 07.10.2007. 10:14 ] @
Skoro svaka "rupa" se zatvori sama od sebe. Zato, mojne da brineš. Ali i da ostane - niko to neće primetiti ako nemaš neznam_kako_se_zove_minđuša_na_obrvi. Uostalom - nemoj biti siguran da nećeš to nositi kad budeš imao malo više godina. Moj savet: kuliraj i uživaj dok si mlad.
[ Shadowed @ 07.10.2007. 10:26 ] @
Citat: Lesli Eldridz: Stavi lepo mindjusu na uvo kao covek i kao sto je vazda bilo. To su muski jos pre zena nosili. Kakvo more busenje obrva, noseva, jezika i usana. Bljak.
Ako je to bljak zasto nije bljak stvljanje mindjusa na uvo?
Da su vazda nosili mindjuse u obrvi, da li onda ne bi bilo bljak nositi ih i sada?
[ Lesli Eldridz @ 07.10.2007. 10:39 ] @
Citat: Shadowed: Ako je to bljak zasto nije bljak stvljanje mindjusa na uvo?
Da su vazda nosili mindjuse u obrvi, da li onda ne bi bilo bljak nositi ih i sada?
Zato sto je bljak, smeta kigijeni i nije estetski, to jest estetski je isto kao i cir na du*etu. Na uvetu ne smeta nicemu i ne narusava estetski dozivljaj. I sta si se uhvatio bas za tu istinitu tvrdnju o muskarcima i nakitu. Evo, ovako onda. OK je bilo busiti zihernadlama usta i noseve i stavljati eksere u kosu kad je bio pank pokret, zato sto je to bio izraz bunta protiv licemerja malogradjanskog drustva, sto vazi i za mindjuse i slicno, a danas je to nevidjena budalastina zato sto je pomodarstvo, kao i tetovaze i druge budalastine. Sto bi rek'o Bart Simpson, ako se svi trude da budu kul, onda niko nije kul. Jel' moze tako?
[ mrkii @ 07.10.2007. 10:42 ] @
vremena i moda se menjaju. ipak, dokle treba ici?
mogu da razumem i da muskarac stavi mindjusu. nekome to cak, priznajem, i lepo stoji. po mom misljenju ako neko bas zeli pirsing na glavi treba to da uradi na uvetu ili eventualno obrvi. suludo je stavljati alke na usne ili nedaj boze jezik jer smetaju pri ishrani i uvek je moguca infekcija (cuo na tv-u gde su to priznali i ljudi koji rade pirsinge). svaka alka ipak smeta pri spavanju npr. i moze da dovede do povrede.
i drugo, umerenost je vrlina, pa i u pirsingu. nikad nisam video osobu sa tri ili per alki koje su jedna do druge a da mi je izgledalo lepo.
[ anel_np @ 07.10.2007. 10:49 ] @
Hvala na iskrenim odgovorima
Samo jos jedno pitanje posto imam 15 godina a u bg bi trebalo da idem sa drustvom pa da li treba prisustvo nekoga starijeg ili nema veze...
[ Lesli Eldridz @ 07.10.2007. 11:04 ] @
Sta ce ti stariji? Jel ono mislis, kao, "ne busimo maloletnicima" ? Ma nema to veze.
[ nkrgovic @ 07.10.2007. 11:48 ] @
Zasto ih ne pozoves i ne pitas? Imaju sajt i telefon :). Taman da znas i koliko kosta, da znas koliko parica da poneses.
Da, zarastaju rupe i od mindjusa, tako da ce i ta, ne brini :). I ne, ne mora da znaci da ces je skinuti. Ko zna cime ces se baviti, u mnogim profesijama to nije preterano bitno... Ja ne volim busenje, ali to je tvoj stav - ako se tako osecas, samo napred. Bivsi kolega i skroz dobar lik mi je onako, bas u rupama, i mogu ti reci da njemu pristaje. I da, on i pored toga, i duge kose, ima dobro placen posao u struci :).
[ zlacarobnica @ 07.10.2007. 11:50 ] @
Od 20 ljudi koje znam da imaju neki piRsing ,petanest ga je skinulo za 2- 3 ili malo vishe meseci ,po meni je to trenutni hir .Jedino ako bash ne volis da se bushish :). Bude interesantno malo ,meni na primer nije i ruzno bi mi bilo ,jer nisam bash u tom fazonu .A sto se tice nekog starijeg da prisustvuje ,mislim da to nije potrebno .Okaci slike kad budes uradio da vidimo kako ti stoji :)
[ rajco @ 07.10.2007. 14:22 ] @
Citat: nkrgovic:
Da, zarastaju rupe i od mindjusa, tako da ce i ta, ne brini
Nisam nosio mindjuse dve godine, i kada sam pokusao ponovo da ih stavim posle te pauze nikakvih problema nije bilo. Za obrve nisam siguran.
[ Blue^demoN @ 07.10.2007. 22:19 ] @
Obrva zarasta u roku od sat vremena max. od kad se piercing skine. I ostaje oziljak, veoma mali, ali dovoljan da se vidi da je taj neko tu imao piercing Shto se tiche bola dok se bushi, naravno da boli, ali ne prejako. Meni je to bio neki "prijatan" bol Ali naravno, svako drugachije reaguje. Eto.
[ anel_np @ 08.10.2007. 00:17 ] @
Hvala na odgovorima
Trebalo bi krajem da krajem meseca idem u bg pa cu javit ako ga stavim...
PoZzz
[ Lesli Eldridz @ 08.10.2007. 00:41 ] @
Ako ga stavljas zbog mode, stavi dva, jedan pored drugog, na obrvi, gde si smislio, i plus, pusti neki nokat (nemoj na malom prstu) , pa stavi alku i na nokat. I ako mozes, tj ako ti fiziologija dozvoljava, pusti tzv kozju bradicu iliti Van Dajk bradu. Ima da budes pravi mislislac. Jos ako nosis naocare... A ako je pak to izraz bunta, batali obrvu i stavi ga direktno na nos. Ali ne sa strane k'o pomodari, nego bas na sredinu, kao pravi panker, he he he.
[ Java Beograd @ 08.10.2007. 09:33 ] @
OK, Lesli, jednom si već izrazio svoje neslaganje, kad je u pitanju pircing. Pročitali smo tvoje mišljenje, u redu, hvala lepo, doviđenja. A sad brate, ne posećuj više ovu temu i ne smaraj.
Očigledno ima ljudi koji ovo smatraju lepim, poželjnim, i voleli bi da na miru diskutuju o pirsingu.
[Ovu poruku je menjao Java Beograd dana 08.10.2007. u 11:16 GMT+1]
[ Floyd @ 08.10.2007. 16:08 ] @
Lesli, poslusaj od Bob Dilana pesmu The times they are a changing i obrati paznju na tekst.
[ Lesli Eldridz @ 08.10.2007. 22:03 ] @
Normalno da se menjaju, i to na gore. Nema vise buntovnika, sve pomodari i oportunisti.
[ anel_np @ 08.10.2007. 22:06 ] @
Lesli Eldridz
Auuu brate sto smaras, svi smo videli da ti nisi za to i ajde oladi sa tim buntovnistem i veprom i svim tim....
[ Lesli Eldridz @ 09.10.2007. 11:19 ] @
Sta ti sad smeta? I ti si neki pomodar?
[ tosa @ 09.10.2007. 14:09 ] @
Pomodara ima koliko želiš, što te to čudi?
Svašta ljudi postaju da bi bili "in" :)
[ anel_np @ 09.10.2007. 21:46 ] @
Ja pomodar nisam a nadam se da necu ni biti a pirsing cu staviti zato sto mi se to svidja a ne da bi bio '' in '' A ni ja nisam za pirsing na jeziku ili onaj sto ga vi nazivate kao vepar a kamoli na intimna mesta
[ tosa @ 10.10.2007. 06:26 ] @
Što li si se ti našao prozvanim? Ovo je bio generalan komentar, ne posebno upućen
ljudima sa bušenim obrvama. Da li ćeš da izgledaš kao boško sa pinka, to je tvoja stvar ;)
[ ntojzan @ 10.10.2007. 10:02 ] @
Ja licno mislim da svako ko zeli da nosi pirsing i treba to da uradi. Na taj nacin mozes da eliminises tu osobu na prvi pogled kada recimo zaposljavas. Takodje to pomaze profesorima u srednjoj skoli (posto pokretac teme ima 15 godina, mislim da mu je to relevantnije) da identifikuju one na koje ce bacati pik u narednoj godini.
[ Mikky @ 10.10.2007. 10:18 ] @
Cekaj, zasto bi profesor maltretirao nekog samo zato sto ima mindjusu a uz to je npr odlican djak? Isto pitanje za zaposljavanje? Kakvih razmisljanja ima... s-t-r-a-s-n-o.
[ Ivan Dimkovic @ 10.10.2007. 10:23 ] @
Pa moze - isfrustrirani profesor, i isfrustrirani poslodavac ;-)
Na svu srecu pa mozes da biras :)
[ su27killeryu @ 10.10.2007. 10:35 ] @
Citat: Mikky: Cekaj, zasto bi profesor maltretirao nekog samo zato sto ima mindjusu a uz to je npr odlican djak? Isto pitanje za zaposljavanje? Kakvih razmisljanja ima... s-t-r-a-s-n-o.
Ja ne znam nijednog odlikasa sa mindjusom
[ Lesli Eldridz @ 10.10.2007. 10:37 ] @
Citat: Ivan Dimkovic: Pa moze - isfrustrirani profesor, i isfrustrirani poslodavac ;-)
Aha, znaci ovi sto propisuju kako ce zaposljeni izgledati recimo u bankama su svi debelo frustrirani. Zanimljivo. Isto vazi i za skole. Ne kazem da treba da se ima pik na takve, ali treba da se zna sta je za skolu a sta nije. Ne zato sto je sad neko zgrozen alkama, nego zato da se ne forsiraju raslojavanja. Nema alke, nema nike patike, nema mobilni, nego knjige u sake, pa u skamiju. Srednja skola je dobrovoljna, i kome se ne svidja da u nju ide, i da tamo radi ono zbog cega se u skolu i ide, a da modu tera u slobodno vreme, postoje sekire, postoje lopate, pa izvol'te. Jes' da sam i ja radio slicne stvari kad sam bio takav, ali ako meni nije imalo ko da kaze da su sve to gluposti, sad treba da ima.
Gde bre mozes da biras? Ovde? Svasta.
[ Ivan Dimkovic @ 10.10.2007. 10:51 ] @
Pirsing u normalnoj kolicini nije zabranjen ni u bankama a ni u skolama, bar ne u drzavama gde ne streljaju ljude na trgovima i ne kamenuju ih zato sto su prekrsili pravilo neke knjige pisane pre koji milenijum :)
Doduse, ako dodjes u nekom punky outfitu sa istetoviranim simbolom anarhije pa jos i sa alkama u nosu, na usima i izbusenim obrvama i usnom, verovatno ces imati malo manje srece da dobijes neki customer-representative posao :)
Ja ne volim pirsing, ne bi tako nesto sigurno sebi uradio - al ne vidim sta ima lose ako neko to zeli da stavi, mnogima i dobro stoji.
Citat:
Nema alke, nema nike patike, nema mobilni, nego knjige u sake, pa u skamiju.
Jeste, i obavezno zelena vijetnamka - a onda na trg Kim Il Sunga da Kimu the Mladjem mases dok prolazi sa svojim drugarima vojnim oficirima :) Mobilni je tekovina civilizacije i sluzi takodje da budes siguran da ti je dete ok i zdravo.
[Ovu poruku je menjao Ivan Dimkovic dana 10.10.2007. u 12:09 GMT+1]
[ Lesli Eldridz @ 10.10.2007. 12:14 ] @
Citat: Ivan Dimkovic: Pirsing u normalnoj kolicini nije zabranjen ni u bankama a ni u skolama, bar ne u drzavama gde ne streljaju ljude na trgovima i ne kamenuju ih zato sto su prekrsili pravilo neke knjige pisane pre koji milenijum :)
Ja mislim da je bolje kad se lupa u metalno bure za naftu zato sto je to glasnije od lupanja u metalnu kantu.
Citat: Ivan Dimkovic:Jeste, i obavezno zelena vijetnamka - a onda na trg Kim Il Sunga da Kimu the Mladjem mases dok prolazi sa svojim drugarima vojnim oficirima :) Mobilni je tekovina civilizacije i sluzi takodje da budes siguran da ti je dete ok i zdravo.
Mora da su zato po Engleskoj i USA vracali u skole skolske uniforme, oduzimali im telefone pre casova itd, zato sto su mnooooogo zaostali i obozavaju Kim Il Sunga. Evo sad skoro citam, kaze, u nekim skolama u USA zabranili deci da se igraju šuge za vreme odmora. Kazu, to moze negativno da utice na razvoj licnosti onoga koga jure, a obicno je to najslabiji. Majku im Kim Il Sungovsku onu totalitarnu.
[ Java Beograd @ 10.10.2007. 12:38 ] @
Vidiš, kad sam ja išao u osnovnu školu, bio je problem što sam nosio ručni sat. Wow ! To je onda bilo skupo, a ja dobio jedan na poklon, pa sam bio važan samo tako. Onda je učiteljica stavila "problem na dnevni red" na roditeljskom: ko je to njemu dozvolio, šta ako se polomi, ne može ona da bude odgovorna ...
Kasnije, u srednjoj je bila jeres "teksas" jakna ! Poneka diskretna šminka je bila povod za izbacivanje sa časa, jer nije u duhu socijalizma/marksizma.
Sad su te stvari bukvalno smešne. Ali, neke druge su došle na dnevni red, neka druga mladost se pojavila koja nije moja. Sad će svaki profesor normalnim da smatra ručni sat i "teksas" jaknu, a oni glupi će da se zgražavaju kad vide mobilni i nedajbože - pirsing.
Glupi pojedinac neće izvući nauk: da je svaka generacija drugačija, da se vremena menjaju, pa tako i ljudi i običaji. Ne. Njemu će biti normalno samo ono šta je bilo prihvatljivo njegovoj generaciji, ne sećajući se svojih sukoba zbog ličnog izražavanja u mladosti. Dakle: normalno - to je ono što je bilo u "moje vreme". Sve ostalo su gluposti, iživljavanja i proseravanja.
Razredni mog sina nosi minđušu. Stoji mu "onako". Meni se lično ne sviđa, ali nema veze. Pri tom je veoma cenjen profesor u svom kolektivu, autoritet mu ni izdaleka nije poljuljan. Klinci ga poštuju i slušaju. Nemam ama baš nikakva strahovanja da će mog sina neki profa da "uzme na zub" ako stavi pirsing na obrvi, nosu, jeziku - gde mu je već volja.
[ Ivan Dimkovic @ 10.10.2007. 12:58 ] @
Lesli,
Niko ti nece braniti da nosis mobilni, pa i da imas pirsing - osim mozda na Eton-u. Bolje osvezi te tvoje kafanske price, pojavili su se moljci i mnogo smrdi naftalin :)
[ Shadowed @ 10.10.2007. 13:25 ] @
Citat: Lesli Eldridz: Evo sad skoro citam, kaze, u nekim skolama u USA zabranili deci da se igraju šuge za vreme odmora. Kazu, to moze negativno da utice na razvoj licnosti onoga koga jure, a obicno je to najslabiji.
Hm, ako se dobro secam u toj igri jedan juri sve ostale a ako i pretpostavimo da svi jure jednog, ako je on najslabiji onda ce ga brze uhvatiti nego jaceg tako da tesko da je najcesce juren najslabiji.
Il' su to shuge sa nekim prilicno drugacijim pravilima :)
[ Lesli Eldridz @ 10.10.2007. 14:18 ] @
Pojma nemam koje su njihove šuge, mozda se ta igra tamo tako i ne zove, vazno da su nesto oko jurenja zabranili. Ja ne kazem da je u moje vreme bilo bolje zato sto nismo nosili satove ili telefone, bla bla bla, nego turanje alki na njusku i na facu nije estetski i tacka. Na uvo jeste. Eno, cak ni Vinsentu iz Petparackih prica se to ne svidja, a covek je placeni ubica ;) Samo kazem da su sve to budalastine i pomodarstvo sto i jesu. I bas me zabole koje je vreme. Mozda ce nekad da bude moderno da se tetoviraju kukasti krstovi na čela, sto ne znaci da ja sad treba da to prihvatim kao nesto normalno. Meni bi to bilo nenormalno i ovde i u sred Pariza, a da li bih to tolerisao na ulici ili bilo gde, to je vec druga prica. Sto se tice tolerancije, sto se mene tice, mogu pojedini i noseve u guzice sebi da gurnu pa da tako hodaju ulicom, nije me briga, dok mene licno ne uznemiravaju, ali da bi to bila budalastina - bila bi brate i sta.
Podsecaju me pojedini na jednog mog druga iz skole koji po ceo dan (kad se vidimo) velica to vreme kad smo mi bili u skoli kao nesto bem li ga sta, i buni se kad mu ja govorim kako su to sto on prica gluposti, i nismo bili nikakvi, nego smo bili najobicnije budale, isto kao i svi. I ne samo u srednjoj skoli, nego vala i kasnije. Te price pricaju samo oni kojima se od srednje skole uglavnom nije ama bas nista zanimljivo desilo u zivotu, pa im je sad to "zlatno doba" kad su pravili budalastine, i umesto da se uzmu u pamet, oni jos te svoje budalastine velicaju. Pa dobro, razumem ih ja.
Pitala jednu moju rodjaku cerka pre par godina, kad je ta cerka isto imala tako 15 - 16, da ide da tetovira nesto na rame, gde li. Ova rekla, odlicno, to je bila i moja zelja oduvek, idemo zajedno, i ja cu. I znate sta je bilo? Nista. Niko se nije tetovirao. Tako se to radi. A vi samo napred. Lep primer dajete.
[ Ivan Dimkovic @ 10.10.2007. 14:21 ] @
Citat:
Sto se tice tolerancije, sto se mene tice, mogu pojedini i noseve u guzice sebi da gurnu pa da tako hodaju ulicom, nije me briga, dok mene licno ne uznemiravaju, ali da bi to bila budalastina - bila bi brate i sta.
Pa eto, zivi i pusti druge da zive... Ne znam samo kako ljudi primecuju toliko te pirsinge i slicna sranja - ocigledno nije da ih je "briga" cim imaju neko misljenje o tome i voljni su da se raspisu o tome ko Lesli ;-)
[ anel_np @ 10.10.2007. 18:38 ] @
Citat: su27killeryu
Ja ne znam nijednog odlikasa sa mindjusom
Pa ja sam u osnovnoj bio skroz odlican a u srednjoj sigurno nikada necu biti ispod vrlo dobrog
[ UnderLander @ 10.10.2007. 21:56 ] @
Blah, ja sam u osnovnoj bio vukovac, u srednjoj samo par cetvorki (a jaka skola) i nije me bio problem da se pojavim sa kratkom plavom kosom (bio u punk fazonu) ili 2 mindjuse na uvetu (rock fazon koji i dalje rado furam). Guess what? Niko mi nije smeo nista, cak naprotiv.
Kapiram da stvarno ima stvari koje lesli spominje, ali u nekoj selendri gde je i struja privilegija..
[ dobrota @ 10.10.2007. 23:06 ] @
Meni se mnogo sviđa pirsing na bradi, pa me zanima da li je to bušenje bolno više od bušenja na obrvi, da li je teško održavanje i može li to smetati i koliko?
[ ntojzan @ 11.10.2007. 02:28 ] @
Sada ozbiljno, zasto bi neko probusio rupu u svojoj kozi i u tu rupu metnuo neki metal dobrovoljno?
[ Java Beograd @ 11.10.2007. 08:21 ] @
@dobrota
Pazi najgori za "održavanje" je pisring na jeziku. Rana nikako da se "osuši", uvek je prisutna hrana koja večito zagađuje ranu. Takođe, koliko sam čuo, i najbiolniji je, mada, ipak je to individualno.
Posle toga, sledi pirsing na sluzokoži: nos, brada, usna ...
Posle toga ide pirsing na debeloj koži: pupak, obrva,
I naravno, najelegentnija je minđuša, iliti pirsing na resici. Najmanje boli, rana najbrže zaraste, osuši ...
[ jablan @ 11.10.2007. 10:47 ] @
Izgleda šašavo, ali mene glava više ne boli...
[ flylord @ 11.10.2007. 12:55 ] @
hmm. Ovako. Ja sam jako zestok protivnik bilo kakvog busenja i slicnih stvari, jer to smatram za mazohizam. Ali, ovde to nije tema, (jer ako neko hoce pirs briga ga sta ja mislim) nego je tema pruzanja saveta o pirsingu. To znaci, da cu da obrisem sve ostale komentare koji se budu zalagali za ili protiv pirsinga, a koji budu dosli posle ovog mog posta.
Hvala na razumevanju.
[ Davor Žigić @ 17.10.2007. 01:43 ] @
Da ti preporuchim da li da stavljash ili ne, to ne mogu, to je tvoj izbor. Mogu samo da ti kazem da se ja nisam pokajao.
Shto se tiche tvog prvog pitanja, 'rupice' brzo srastaju, npr. ja ponekad izvadim mindjusu dok igram fudbal (termin traje sat vremena) dok se zavrsi, jedna rupica mi se vec pochela zatvarati. Shto se tiche oziljaka i to (znam da nisi pitao,al mozda te interesuje), koliko sam ja primetio (na sopstvenoj kozi), nishta se ne vidi. Znachi nishta strashno. Mogu josh samo da te posavetujem da vodish brigu o pirsu,redovno cisti i pazi da se ne zakacish negde ;)
Shto se tiche drugog pitanja,ne bih znao da ti kazem,iz Zrenjanina sam,ali pirsing sam radio u Novom Sadu.
Ako te josh neshto interesuje,slobodno me pitaj.
Pozdrav,
Davor Žigić
[ anel_np @ 24.10.2007. 00:02 ] @
Odlucio sam da cu staviti pirsing ALI Mnogi su mi savetovali da sacekam da se malkice prolepsa vreme jer ako mi zamrzne naje*ao sam ga... A poslusao sam ih samo zato sto sam pre nekoliko godina stavio mindjus na uvetu ali posle jedno 4-5 dana sam otisao na skijanje i tu su pocele muke sa gnojem i ostalim stvarima zbog toga sto mi je uvetu bilo mnoogo hladno tj zamrznulo se....
[ Oroku @ 25.06.2008. 13:13 ] @
Vidim da je tema stara godinu dana,ali hajde da je malo obnovimo,posto i mene zanima pirsing na obrvi.
Najvise me zanima odrzavanje,znam da ce mi oni reci,ali bih da cujem od nekoga ko ima pirsing i zna kako i sta. I naravno koliko je kesa,i jel zna neko da li ima u SO neko normalno mesto gde moze da se uradi ili je bolje da idem u NS?
Hvala unapred na odgovorima!
[ diyabolic @ 26.06.2008. 12:55 ] @
evo ja sam pre 4 godine to odradio u ns....a mislim da je cena sada oko 2000
Sto se tice odrzavanja, nije neka mudrost. Trebalo bi dnevno bar 3 puta da ispiras 3% hidrogenom i da operes nekim antibakterijskim sapunom...ali ovo je samo dok ne zaraste....znaci nekih 6-8 nedelja...i nikako vaditi za vreme tog perioda. Posle je vec sve lakse.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|