[ Dripac @ 09.10.2007. 13:35 ] @
Koristim xp sp2 i prosto ne mogu da verujem sta mi se desilo........probao sam da instaliram igricu koju sam nekada davno igrao i on mi posle setup-a izbacuje prozor u kome pise:

Unable to create install driver instance.return code -2147221164

patim se sa ovim vec 10 dana i ne mogu da provalim u cemu je fora????ako neko ima neku ideju ili jos bolje resenje neka ostavi odgovor ovde ili neka mi posalje na pvt........hvala unapred!
[ Bandicoot @ 09.10.2007. 15:31 ] @
Koja igra? Neka DOS igra? Kazi malo preciznije.
Probaj da startujesh igricu u compatibility mode za windows 95 ( ili 98 ).
Ako je DOS igra probaj so DOS box emulator.
ili ukucaj u google Unable to create ... i mozda ima neko reshenje.
[ Dripac @ 09.10.2007. 20:24 ] @
Igrica se zove "HARD TRUCK 18 WHEELS OF STEEL" voznja kamiona kroz ameriku............kucao sam u google "unabe....." ali nisam nasao......pobeleo sam od trazenja.........
[ tox master @ 22.10.2007. 23:51 ] @
pozdrav

pretpostavljam da si probao da nadjes neki patch za tu igru?!
ja sam isto skoro imao slucaj na novom kompu da nisam mogao da pokrenem "18 wheels of steel-pedal to the metal" koj sam bez problema igrao na staroj "4" na 1.6ghz dok na dual core 4000+ ne moze ni da se pokrene bez patcha koji to resava posto valjda tada kad je ta igra radjena dual core procesori su jos bili u fazi ispitivanja

pozdrav
[ fade @ 23.10.2007. 09:21 ] @
Poznato je da SP2 ima problema sa instalacijom pojedinih igara/programa,dok na sp1 sve normalno radi.Ako nista ne uspe,instaliraj na nekoj masini koja ima sp1 i starije,prekopiraj celu instalaciju kod tebe,i ako se dobro secam,igrica bi trebalo da radi. A inace,verovatno znas da igrica ima novih delova kao sto su pedal to the metal,ili haulin.