|
[ batica zemun @ 14.10.2007. 17:13 ] @
| ujeo m i je sestru pauk vec dve godine ima problema sa mekim tkivom sake zglobova,,,,,,, imali negde registar slika paukova. njihovi nazivi.....ili neko ko hbih pomogao ,, lek na torlahu nije nadjen traze pauka da bi dali protiv otrov,,,,, imali gde nacina da se resi ovaj problem..... |
[ ventura @ 14.10.2007. 17:26 ] @
Ako je to bilo pre dve godine, zaboravi na to... Mogu se lečiti eventualno posledice, ali to nema nikakve veze sa paukom, već kakav je tip posledica...
[ boccio @ 14.10.2007. 19:14 ] @
Protiv-otrov posle dve godine?
[ sasa022 @ 14.10.2007. 19:58 ] @
Nemoj da trazis pauka,nego trazite ozbiljnog lekara specijalistu....
[ batica zemun @ 14.10.2007. 20:41 ] @
da li neko od vas dvojice razumeo ,radi se o problemu mekog tkiva koje je prouzrokovao pauk ujedom, a nasi specijalisti nemaju pojma o tome,,, traze pauka da im se donese na torlah da bi uradili protiv otrov ili neku vrstu leka,,,,,,,,potreban mi je savet gde da nadjem registar pauka srbije sa slikama da bi naccitanim lekarima pokazao sliku , pa po tome bi oni uradili nesto,,,,,,,,jer sestra nezna nazive pauka ali bi ga prepoznala jer ga je ubila na ruci kad bila ujedena,,,,,, molim vas pomaozite
[ ventura @ 14.10.2007. 20:49 ] @
Ja mislim da je taj lekar popio previše vinjaka taj dan kad si ti pričao sa njim. Otiđi kod nekog normalnog doktora, specijaliste za tu vrstu problema koji će da sanira posledice (jer se jedino to da sanirati), a to zbog čega je problem nastao je totalno irelevantno posle 2 godine.
[ JankoNIS @ 14.10.2007. 21:24 ] @
Ljudi, mislim da je nastala zabuna. Ona ima problem sa mekim tkivom na zglobu ruke vec dve godine, a pauk ju je ujeo skoro, pa se to iskomplikovalo. Ako sam dobro shvatio...
Cudno je da niko ne daje odgovor na trazeno, a svi komentarisu napisan tekst (cak i ja, ali sa najboljom namerom)! Potrebno je pronaci registar paukova sa slikama i imenima. Ako neko to moze, neka pomaze, a ne da gomilamo postove zbog ispravljanja gramatike.
[ Marko Medojević @ 14.10.2007. 21:26 ] @
[ superbaka @ 14.10.2007. 21:54 ] @
ako te je ujeo pauk u Zemunu onda to nema veze sa tvojom bolescu...
[ vlada01us @ 14.10.2007. 22:46 ] @
@batica zemun
Obrati se Bioloskom fakultetu u BGu, Studentski Trg 16.
[ vkbfwr @ 14.10.2007. 23:01 ] @
^
da ne bi trazio u krug. ako ne znas gde je neces ga naci.
odi na studentski trg,udji u zgradu filoloskog fakulteta,zgrada desno od rektorata. stepeniste levo pa na drugi sprat. tu je bioloski faklutet, udji na prva vrata desno kad se popnes uz stepenice. cepaj desno holom dok ne naletis na neko prijatno starije lice, ne odustaj ako naletis na nekog drkosa :).raspitaj se i to je to.
recimo potrazi prof. brigitu petrov, daavno je bilo ali verujem da jos uvek predaje, jako fina zena, ona cete sigurno uputiti gde treba, ako ti i sama vec ne resi problem.
[ sasa022 @ 15.10.2007. 05:10 ] @
[ batica zemun @ 15.10.2007. 17:57 ] @
zahvaljujem se svima na pomoci , a pogotovo onima koji znaju,,,,,hvala svima
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|