[ zivuljka @ 09.09.2003. 09:45 ] @
| Zanimaju me vasa misljenja i predlozi o mestima gde se moze popiti pice sa nekim
a da je mesto potpuno obezbedjeno (detektori za metal,fizicko obezbedjenje)
pada mi na pamet Sava Centar.
sta vi mislite o tome?? |
[ caiser @ 09.09.2003. 10:21 ] @
Jel si ti to sinoc na B:92 gledao 'Vidimo se u citulji' pa si se utripovao malo? ;)
[ salec @ 09.09.2003. 10:39 ] @
Citat: zivuljka:
Zanimaju me vasa misljenja i predlozi o mestima gde se moze popiti pice sa nekim
a da je mesto potpuno obezbedjeno (detektori za metal,fizicko obezbedjenje)
sta vi mislite o tome??
Tako je i Arkan mislio...
[ Tyler Durden @ 09.09.2003. 11:37 ] @
Što? Frka ti je, a?
[ zivuljka @ 09.09.2003. 11:39 ] @
a i ja nasao gde cu da pitam... :)
[ Ivan Dimkovic @ 09.09.2003. 11:47 ] @
Citat:
Aha, siguran je kao zgrada Vlade...
A da unajmis body-guardove? + pancir :)
A najbolje je da se i sam naoruzas, heckler&koch mp5a3 + par rucnih granata i svi ce da te shvataju ozbiljno :) + izvlacenje zuto-belih lajnova po stolovima odmah uliva strahopostovanje :)
[ Corleone @ 09.09.2003. 11:47 ] @
Bogami zivuljka bolje ako dolaziš u Bgd. da i ne izlaziš, a kada bolje razmislim i ne dolazi u Bgd. uopšte.
Jel vidiš koja sve ubis... su se dogodila u Bgd.
Pozdrav
P.S. da posle sa Arkanom ne diskutuješ gde ste pogrešili ili zašto ste išli baš na to mesto
[ Corleone @ 09.09.2003. 11:51 ] @
Dođi kod mene, pa ćemo u gradu popiti kaficu, a?
[ Djomloun @ 09.09.2003. 12:19 ] @
/me predlaze Grcki klub, nisam bio odavno ali ako je i dalje Bingo na vratima onda je sto posto sejfti;>
[ reject @ 09.09.2003. 15:28 ] @
Ako te niko ne ganja - slobodno sedi bilo gde, nista ti se nece desiti.
Ako te neko ganja - nece ga spreciti ni detektor za metal ni deset
ccelavih iz obezbedjenja niti ista slicno.
Inace je po mom misljenju mnogo sigurnije u lokalima bez obezbedjenja
koji nikako nisu fancy jer se u njima uglavnom nista ne desava, a
maximum nereda je tucca dva alkosa ili slicno. Kad je bila pucnjava u
kafani Kolubara ili u Domovini ili pak u Slobodi na Slaviji? Kome se isplati
da baci bombu na te ruine? A koliko su bile ceste pucnjave po fancy
kaficima i diskotekama i koliko ih je samo odletelo u vazduh?
[ Corleone @ 09.09.2003. 15:30 ] @
reject ima pravo. Ozbiljno.
[ ventura @ 09.09.2003. 15:48 ] @
Sedi bilo gde u strahinjica bana, i neces imati nikakvih problema... Tu cak nikada u zivotu ni tucu alkosa neces videti...
[ BOOK @ 09.09.2003. 22:41 ] @
EKSKLUZIVNO!!! 10 najbezbednijih mesta u Beogradu:
1. Košutnjak
2. Hotel Interkontinental
3. Dvorište Vlade Srbije
4. Ispod vodoskoka na Savskom jezeru (Ada Ciganlija)
5. Zgrada RTS-a
6. Ispod Pančevačkog mosta
7. Pešački prelaz Ulica Narodnog fronta - Masarikova
8. Katakombe Kalemegdana
9. Tunel Novi železnički most - Prokop
10.Plato ispred savezne skupštine
p.s.
Šalim se, najbezbednije mesto je naravno sredina Velikog ratnog ostrva zimi.
[ tOwk @ 09.09.2003. 23:50 ] @
Citat: Corleone:
Bogami zivuljka bolje ako dolaziš u Bgd. da i ne izlaziš, a kada bolje razmislim i ne dolazi u Bgd. uopšte.
Da, živuljka, drži se ti našeg bezbednog Zemuna!
[ Mihailo @ 09.09.2003. 23:54 ] @
Ako ti detektori metala, kamere i obezbeđenje daju sigurnost, nigde se nećeš osećati sigurno. A mesta ima, koliko god hoćeš.
[ Ni ten ichi ryu @ 09.09.2003. 23:58 ] @
"(Poslednja) Šansa" na Tašmajdanu.
[ B o j a n @ 10.09.2003. 08:49 ] @
kod kuce ... l;)
[ salec @ 10.09.2003. 09:21 ] @
Uzgred, kad smo već kod toga, koliko biste naplaćivali (ili plaćali, ako ste vlasnik lokala) prepravku običnih ragastova u "metal-detektujuće"?
[ Purchaser @ 14.09.2003. 00:59 ] @
Citat: ventura:
Sedi bilo gde u strahinjica bana, i neces imati nikakvih problema... Tu cak nikada u zivotu ni tucu alkosa neces videti...
cak ni dok sedis nece naici dva lika da ti otmu auto sa stranim tablama koji si natako ispred kafica
neko je lepo rekao ako te niko ne juri dovoljno ti je bezbedan skoro svaki kafic
[ igac @ 14.09.2003. 01:13 ] @
jel ozb toliko "nesigurno" u bgu?:)
[ reject @ 14.09.2003. 09:36 ] @
Ma da, ovde ako ne pazis, komsija ce ti odgristi nogu na autobuskoj
stanici i pobeci u nepoznatom pravcu. :)
[ ventura @ 14.09.2003. 12:12 ] @
Citat: salec:
Uzgred, kad smo već kod toga, koliko biste naplaćivali (ili plaćali, ako ste vlasnik lokala) prepravku običnih ragastova u "metal-detektujuće"?
Ajde razmisli malo ko bi otisao u KAFIC, znaci na mesto gde treba da sednes, da se opustis, da odmoris malo, a da te na ulazu pretresaju celavci sa metalnim detektorom...
Ja prvi bi rekao, neka hvala, idem ja negde na miru da popijem sok..
[ ventura @ 14.09.2003. 12:15 ] @
Citat: Purchaser:
cak ni dok sedis nece naici dva lika da ti otmu auto sa stranim tablama koji si natako ispred kafica
Ako mislis na onog crnog SL-a na becke table ispred steline...
Mislim, pusti ti te price iz blica, vecernjh novosti, glasa javnosti i ostalo..
Lik je dosao iz Austrije sa novim SL500, parkirao se smeker ispred Steline, a duguje opasne pare mnogim ljudima... I naravno, dalji sled dogadjaja je i bio predvidljiv...
[ Jale @ 15.09.2003. 23:40 ] @
Citat: ventura:
Bese pucnjava tamo pre neko vece? :)
[ darko1 @ 16.09.2003. 06:22 ] @
onaj kafic na kosutnjaku je do j4j4 cafe aleksandar mislim da se zove
[ tOwk @ 16.09.2003. 06:30 ] @
Citat: darko1:
onaj kafic na kosutnjaku je do j4j4 cafe aleksandar mislim da se zove
A ovo ima veze sa temom na koji način?
Šta, šume se generalno smatraju bezbednim, pa samo uletite u šumu ako prigusti (na bilo koji način :-)?
[ darko1 @ 16.09.2003. 06:43 ] @
pa normalno kad uletis u sumu imas mesta za sakrivanje koliko hoces. Ne znam koliko je bezbedan kafic ali je izlaz iz kafica bezbedan
[ @ 16.09.2003. 22:08 ] @
vidis o cemu razmislja covek kad mu zastita(.co.yu) udari u glavu...
[ zivuljka @ 17.09.2003. 07:37 ] @
ti si neki fan?? ili sta
[ banchy @ 17.09.2007. 23:50 ] @
daj ***ote kakva su to preseravanja.pa neživite u kolumbiji.morala sam se ubaciti u raspravu čak iz osijeka,hrvatska.mislim da onaj tko ne može na miru popit kavu u bg ili os,ne može ni u jednoj prčiji na svijetu,a to je već nešto drugo,tj.njegova stvar.morala sam se ubaciti jer sam provela 15 nezaboravnih dana u bg,ustvari 3 dana u lučanima gdje imam rodbinu,aovo ostalo u bg.mene su dočekali extra ljudi iako su svi fancy,nisam se tome ni približno nadala.znači moja iskustva su od samog početka do kraja fantastična.bilo je tu svega od kavice u nekom lokalu na bežanijskoj kosi,do neko fancy šmancy kluba po imenu prive,s francuskim akcentom,do splavova,sjećam se blaywatcha ili kako to već zovete,danijela vranić,kraljica splavova,pa do nekog kluba stefan...ili kako već.imena mjesta ne pamtim jer mi je memorija tih dana izgorila,iako sam bila vani s nekim vašim polucelebrytiima koji su većinu vremena glumili da se dobro zabavljaju,ja sam se doista dobro zabavljala.na početku večeri sam svima naglasila da sam prvi put ovdje i da ću se odvaliti,baš momački i da zamolia ih da mi ne zamjere ništa jer za posljedice ne odgovaram. na kraju sam ja bila kao dvorska luda pa sam i najumišljenije manekenke,manekene i fudbalere,pa čak i menađer i pr menađerice uspjela omekšati i nasmijati.prolila sam pola stola pića po rođaku i tu je počelo opće ludilo.jednom od najvećih frajera u društvu za kojim sline sve te kokice sam rekla u jednom trenutku da prestane glumiti pičkicu i neka popije nešto kao čovjek,a ne koktelčiće od maline,kupine.pohvalila bih i restoran,wellnes,šta li je već,colonial sun,odlična kuhinja,i osoblje.ma ustvari htjela bih vam reći da ste ustvari pravi sretnici s obzirom na grad u kojem živite.imate sve što poželite,ali bukvalno.ja živim u gradu od 120 000 st,i imamo jedan bioskop,koji radi povremeno.ovo sam navela čisto usporedbe radi.čak sam bila i u šumadiji,na moravi,pekli smo jare,pa na nekoj rječici rzavi,partybrejkersi su svirali.znači moja iskustva su fascinantna,odlična,jednom riječju EXTRA,baš kako vi to kažete.dolazim za novu godinu,i internacionalnu i vašu,tj.našupozdrav svima u bg,lučanima,požegi.ivana osijek
[ ventura @ 18.09.2007. 00:09 ] @
Jedan od rekorda... Tema je stara tačno 4 godine :)
[ boccio @ 18.09.2007. 12:34 ] @
Mislim da bi valjalo srediti "Srodne teme" da ne izbacuju rezultate pretrage starije od sest meseci :)
[ Stole_sto_ljubi_zene_gole @ 19.09.2007. 12:19 ] @
Citat: ventura: Jedan od rekorda... Tema je stara tačno 4 godine :)
Joooj... a devojka se bas potrudila :)))
[ JankoNIS @ 20.09.2007. 19:58 ] @
Citat: banchy: Mislim da bi valjalo srediti "...čak sam bila i u šumadiji,na moravi,pekli smo jare...
Kaze se "na Moravu..." a ne ovako kako je gore napisano
btw jedan vic:
Odveo Leskovcanin sina prvi put na more. Izasli oni na plazu i tek ce mali: "Lelee, tateeee, kol'ka je Morava!!!"
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|