[ Ka2 @ 09.11.2007. 22:35 ] @
Auto mi je bio u servisu... pogledali su trap i rekli mi da mi je levi prednji silen blok "otisao" ... medjutim, oni ne menjaju silen blokove jer kazu da je to losa varijanta, ispadaju i ne mogu da daju garanciju na tako nesto... ok, u redu, sa jedne strane to i jeste u redu (inace, levu viljusku sam menjao pre 3 godina i od tada presao 25000km i ne mogu da verujem da je vec otisao silen blok)... kazu nije toliko hitno, kada pocne da mi lupa kazu da dodjem da promenim... ja sam se zbog para neckao hocu li ili necu da menjam medjutim shvatio sam da sam se malo zajebao... mozda je trebalo da im kazem da mi menjaju citavu viljusku... kad' bi je vec skidali... 3500 dinara je viljuska kod njih (Ford KA)... ruke su 1200 dinara po satu... ali rek'o ipak da se malo raspitam... Sta vi mislite? Ima li smisla menjati samo silen blokove? Sta mislite o njihovoj prici da ne menjaju to? Da li je to zaista toliko losa varijanta? S' obzirom da meni jos uvek nista ne lupa, koliko jos mogu da vozim ovako? Koje su posledice ako ne promenim odmah? [Ovu poruku je menjao bakara dana 10.11.2007. u 10:31 GMT+1] |