[ rajic1 @ 14.09.2003. 15:24 ] @
Hajde pomozite mi da upisem pitanja za kviz milioner...
Krenimo od lakih pitanja za 300 ,600 900 i 1500 din.
[ rajic1 @ 17.09.2003. 14:47 ] @
niko nece da mi pomogne?
[ manca @ 17.09.2003. 20:16 ] @
ne da nece....nego vec postoji srpski milioner milika ga je uraio....tako da ako misis ti neki da pravis bilo bi glupo, jer vec postoji!!!
[ rajic1 @ 23.09.2003. 04:33 ] @
Izbisali su mi poruku (sa razlogom) pa sad moram ponovo da pisem istu poruku da bi objesnio neke stvari...

Citat:
manca:
ne da nece....nego vec postoji srpski milioner milika ga je uraio....

to znam...
Citat:
tako da ako misis ti neki da pravis bilo bi glupo, jer vec postoji!!!

nisam mislio i ja da pravim milionera.ja sam milionera vec odavno napravio.moja tragedija je u tome sto nisam mogao da ga posaljem na net jer nije imao ko da mi pomogne da upisem dovoljan broj pitanja
ja sam dosao na ideju da napravim srpsku verziju kviza "milioner" jos pocetkom juna ove godine...odmah sam poceo da radim na tom projektu, da bi sredinom jula "milioner" bio gotov...imao je male greske ali se to dalo ispraviti...svo vreme sam strepeo da ce me neko preteci i da nisam ja jedini koji je dosao na ideju da uradi srpsku verziju datog kviza...to se i desilo...

pre neki dan kada sam procitao ovu poruku odlucio sam da izbrisem milionera jer je to jedini nacin da resim svoj problem...
manca, nazalost moram priznati da si upravu.

u svako slucju moj milioner je graficki bio bolji!!!
[ iNCUBUs @ 23.09.2003. 14:12 ] @
A nije ti palo na pamet da se možda udružiš sa Milikom i da zajedno napravite još boljeg "Milionera"??
Pogotovo ako je tvoj bio bolji grafički, kako kažeš...
[ darkofdoom83 @ 23.09.2003. 19:13 ] @
Jel uspeo neko da pokupi 3 miliona kod milikinog milionera ?
Ja sam dosao par puta do 3 mil,al nikad nisam odneo.
[ Andrej Čvoro @ 23.09.2003. 19:21 ] @
A gde mogu da skinem tog milkinog milionera?
[ Legion@r @ 23.09.2003. 22:34 ] @
Citat:
andrej:
A gde mogu da skinem tog milkinog milionera?

Mozes ga skinuti sa: http://ww1.InfoSky.Net/~milika

BTW covek se zove Milika, a ne Milka (mada sam i ja u prvi mah pomislio da je rec o zenskoj osobi)
[ milika @ 27.09.2003. 03:36 ] @
Gospodinu rajic1 ja sam vec ponudio saradnju ali nikada
nije poslao nijednu radecu verziju...

Ja se trenutno spremam za novu verziju,
sa auto net rezultatatima i svasta, ali
moja ponuda jos vazi... pokazi milioner
i cela baza sto sam ja skupljao/pisao je
tvoja 2870 pitanja...

Vrtis se u krug....

Pozdrav svima...
[ manca @ 27.09.2003. 14:33 ] @
preporuka Milika:

zaj**i onu stvar sa bodovima, cistgo je sra*e!!!
i poboljsaj dizajn!!!
[ srki @ 27.09.2003. 14:39 ] @
Citat:
i poboljsaj dizajn!!!
Sto ne volim kada neko ovo napise. Pa bolje napisi kako da poboljsa dizajn. Covek je verovatno vise programer nego dizajner pa ne mora da zna sta je dobar dizajn. Bolje je da das ideje.

[ milika @ 28.09.2003. 01:29 ] @
Citat:
srki:
Citat:
i poboljsaj dizajn!!!
Sto ne volim kada neko ovo napise. Pa bolje napisi kako da poboljsa dizajn. Covek je verovatno vise programer nego dizajner pa ne mora da zna sta je dobar dizajn. Bolje je da das ideje.

E svaka cast Srki...
[ -zombie- @ 28.09.2003. 15:57 ] @
Citat:
srki:
Citat:
i poboljsaj dizajn!!!

nisam siguran koliko je to pametno? od manče tražiti ideje za dizajn?!?
[ srki @ 29.09.2003. 13:09 ] @
Citat:

nisam siguran koliko je to pametno? od manče tražiti ideje za dizajn?!?

:-))) ha!

Ma neka, bilo ko da da ideju moze da se raspravlja o tome da li je lose ili dobro ali kada neko kaze da je los dizajn pa to nista ne pomaze. Recimo ja ne volim da programiram GUI bas zbog toga sto sam uzasan dizajner. Jednostavno sam anti-talenat i kada mi neko kaze da mi je los dizajn ja samo mogu da mu kazem da to vec znam. Ipak je mnogo konstruktivnije kada ti neko konkretno kaze sta treba da promenis pa ti mozes da vidis da li je to dobra ili losa ideja...
[ Floyd @ 29.09.2003. 21:02 ] @
Ja bi samo dve sitnice promenio kod dizajna...
Izbacio bi Zeljkovica (ono kad je tacan odgovor) i onaj veliki logo iza bi pomerio malo u levo.
[ rajic1 @ 30.09.2003. 08:45 ] @
Narode izvrsio sam upload mog milionera (imao sam kod druga presnimljenog).
Ako ne mozete da downloadujete date fajlove sa ovih linkova uradite to tako sto sami u novom prozoru unesete date putanje (kada kliknem na dole navedene linkove prijavljuje da fajlovi ne postoje, zato iskopiram te linkove u boxsicu za internet adresu ali u novom prozoru i tada moze da se izvrsi Download)
Za win 2k i novije:
www.gameroom.com/vladica/milioner1.zip
www.gameroom.com/vladica/milioner2.zip
oba zip fajla odzipovati u jedan direktorijum.

za win 9x:
www.gameroom.com/vladica/milioner1.zip
www.gameroom.com/vladica/milioner2.zip
+
www.gameroom.com/vladica/vbrun.zip
ovaj fajl treba odzipovati pa instalirati.

Ovaj kviz nema pitanja a muziku sam zaboravio staviti u zip fajl(izvinjavam se zbog toga, inace muzika je identicna kao na kviz Milijunas).
Dakle zamolio bih one koji skinu dati kviz da ga testiraju i neka odluce da li je on stvarno bolji od Milikinog Milionera ili sam ja kao autor malo previse ambicijozan.
Ako mislite da je bolje graficki uradjen moli bih vas da mi pomognete da upisem pitanja.
evo malog helpa:
1.ako pritisnete taster INSERT otvorice vam se prozor koji trazi sifru
sifra je "raca", a u donjem boxicu upisite jedan broj u intervalu od 1 do 15(to je ustvari za koju tezinu pitanje zelite da upisete)
2.ako vam je stariji kompijuter mozete poboljsati brzinu ako kliknete na pozadinu desnim klikom misa i izaberete opciju "promena brzine ispisa pitanja"
3.precice sa tastature: od Q do U ,space,esc i insert

Nadam se da administratori nece brisati ovu poruku, mrzi me da je opet pisem.

[mod: Niko ti neće brisati poruku bez razloga. Gledaj da ne koristiš bold bez potrebe.]
[ vladicaR @ 03.10.2003. 06:56 ] @
Ako je neko pogledao ovog novog milionera neka kaze svoje misljenje.
[ vladicaR @ 04.10.2003. 06:37 ] @
Zar niko nema komentar?
Zasto?
[ darkofdoom83 @ 04.10.2003. 10:42 ] @
Mene na primer mrzi da ga skidam...
[ UroS @ 04.10.2003. 15:26 ] @
404 error
[ manca @ 04.10.2003. 15:45 ] @
isto./
[ rajic1 @ 04.10.2003. 17:15 ] @
Narode, niste pazljivo procitali moju poruku ili ja nazalost nisam znao da objasnim...

OBJASNJENJE:
Probao sam naravno odmah posto sam poslao gore navedenu poruku da vidim da li se moze skinuti moj milioner sa datih linkova.Kliknem, ali ono umesto da krene download prijavi datu gresku 404.Tu gresku prijavljuje samo ako pokusate da skinete date fajlove ali sa ovog foruma (ne znam zasto) .Neznam da li dobijate poruke o odgovorima na ovu moju temu, ali ako ste dobili gore navedenu poruku sa linkovima za download, probajte preko Outlook Express da kliknete na date linkove i startovace se download.Drugi nacin je da unesete web adresu u browser(evo kako:"w w w.gameroom.com/vladica/milioner1.zip" za skidanje prvog zip fajla), dakle kao da otvarate neki sajt stim sto ce se umesto web stranice startovati download.

Ako ste razumeli ovo objasnjenje zamolio bih vas da skinete dati kviz i da pogledate kako izgleda, ako imate primedbe da mi kazete i sl.

MOZDA ADMINISTRATORI ZNAJU ZASTO SE NEMOZE IZVRSITI DOWNLOAD PREKO NAVEDENIH LINKOVA NEGO DIREKTNIM KUCANJEM PUTANJE (KAO KAD OTVARATE NEKI SAJT)?
[ UroS @ 04.10.2003. 18:00 ] @
To se zove anti leecher i služi da se ne bi krali linkovi i stavljali na neki drugi sajt.

Ne vidim poentu skidanja 2 zip fajla da bi ih posle otpakovao u isti folder? Takođe ne mislim da ljudi vole da skidaju 3 fajla ne bi li igrali igricu koju mogu da skinu samo iz jednog puta i to mnooooogo manju nego ovu. I na kraju nisam ni uspeo da je startujem...
[ manca @ 04.10.2003. 20:25 ] @
ok, i ja mislim isto , preporucujem ti da ova dva fajla zapakujes u jedan, mozda rar!!
[ rajic1 @ 05.10.2003. 07:27 ] @
Nije dozvoljeno slanje fajla veceg od 2.8 mb cini mi se, pa je to razlog zasto sam podelio u 3 zip fajla.

AKO KVIZ NE MOZETE STARTOVATI PROBAJTE DA SKINETE I VBRUN.ZIP, ILI MI RECITE ZASTO NE MOZETE DA STARTUJETE.KVIZ KOLIKO ZNAM RADI NA WIN XP AKO SKINETE SAMO PRVA DVA FAJLA.

Zasada mislim da nije vredan skidanja za one koji zele da se igraju jer nema pitanja.
Kviz sam poslao da bi ste pogledali kako graficki izgleda, pa ako mislite da moze da prodje onda mi pomozite da upisem pitanja.
[ UroS @ 05.10.2003. 17:00 ] @
Instalirao sam i vbrun.zip i opet neće...
[ rajic1 @ 06.10.2003. 20:29 ] @
Citat:
UroS:
Instalirao sam i vbrun.zip i opet neće...

Napisi zasto nece(ako prijavljuje gresku text poruke i.t.d.)...mozda sam ja neki fajl zaboravio...nisi trebao da skidas vbrun ako imas win xp.
[ rajic1 @ 10.10.2003. 09:35 ] @
zasto niko ponovo nece da nista kaze?
[ UroS @ 10.10.2003. 18:37 ] @
[ rajic1 @ 11.10.2003. 10:22 ] @
Hvala Urose sto si konacno odgovorio.
Neki objekat nije registrovan jer me mrzelo da pravim instalaciju (samo u registri bazu treba da se dati objekat registruje), medjutim resenje tog problema necu dati vec ako nekada budem ispisao pitanja onda cu lepo da napravim instalaciju i da uploadujem na nekom sajtu gde moze da stane kao 1 zip fajl.DO TADA ZABORAVITE DA DRUGI MILIONER UOPSTE POSTOJI!!!
Ako kod nekoga ipak radi (a trebalobi) neka kaze svoje misljenje.
KOLIKO VIDIM NIKOGA OVO UOPSTE I NE ZANIMA!!!

PA ONDA...AJD' ZDRAVO!!!
[ rajic1 @ 17.12.2003. 04:56 ] @
jel' neko video ovog mog milionera?
[ afrocuban @ 23.12.2003. 10:36 ] @

šta ste se nakačili na čoveka, kao da vas neko tera da čitate topic. Koje ste vi srbende, čim neko nešto uradi odmah krene pljuvačina i omalovažavanje. Sram vas bilo.

2 rajic:
Meni kad startujem .exe na srpskom prijavljuje da ne moze da nadje fajl milioner.inf, mada je tu u istom folderu gde i svi ostali??
[ rajic1 @ 02.01.2004. 17:39 ] @
Citat:
afrocuban:
Meni kad startujem .exe na srpskom prijavljuje da ne moze da nadje fajl milioner.inf, mada je tu u istom folderu gde i svi ostali??

odgovorio sam ali:

Citat:

GRESKA! Probajte REFRESH za par minuta, a ukoliko ni to ne pomogne, prijavite gresku administratoru. Hvala na razumevanju.
Nemate dozvolu za pisanje.

Nemam vise volje da pisem isto...ukratko svima koji zele da vide ovog prokletog milionera treba istliran vb6...ha,ha..

[ Nemanja Jakovljevic @ 03.01.2004. 11:18 ] @
Ja ne skidam dok ne vidim verziju za GNU/Linux
[ vladica981985 @ 17.10.2005. 15:22 ] @
Veliki pozdrav svima !!!

Nazalost nisam imao vremena da se pozabavim vise mojim Milionerom,ali evo konacno:

Citat:

www.gameroom.com/vladica/milioner1
www.gameroom.com/vladica/milioner2
+
www.gameroom.com/vladica/vbrun
ovaj fajl treba odzipovati pa instalirati.

Sada se kviz moze download-ovati i instalirati.

Kviz "Zelite li da postanete Milioner" je nastao vremenski kada i "Milioner" ciji je autor Milika Delic. Sustina je da ja nisam imao podrsku za upis pitanja. Zbog obaveza do danas
nisam izvrsio upis pitanja i ako mi ne pomogne neko neverujem da cu ikada uspeti.
Ja sam student prve godine VETS-a. Na ovom forumu poznat sam kao "RAJIC1". Voleo bih da konacno neko vidi ovog mog milionera... Ali da ne smaram vise-POZZ SVIMA!!!!

ako i dalje ne radi [ne znam, nisam ga skidao] izvinjavam se!
kod mene radi. Svi koji su videli kazu da je bolji od "Milionera". kao sto rekoh nemam vremena da ispravljam gresku ako ima nekog ko zna VB6 neka mi se obrati privatnom porukom i poslacu mu uputstvo kako da resi eventualni problem. STVARNO MI JE ZAO ZBOG OVIH SMARAJUCIH PORUKA! MOLIM VAS DA ME RAZUMETE[/B]

Sudbina je verovatnoca da nam se u datom prostoru i vremenu nesto dogodi...Sudbina je verovatnoca-peta dimenzija.

[Ovu poruku je menjao vladica981985 dana 17.10.2005. u 16:23 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao vladica981985 dana 17.10.2005. u 16:36 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao vladica981985 dana 17.10.2005. u 16:42 GMT+1]