[ hacker_from_pg @ 24.11.2007. 21:04 ] @
| kada zatvorima vrata na inst. tabli mi ostaje upaljen indikator da su vrata otvorena
onaj prekidac koji se na starijim modelima nalazi na okvru vrata sada se nalazi u bravi!!!
sta da radim? ima li neko uputsvo kako se skida "tapacir" od vrata?? |
[ zolitas @ 25.11.2007. 00:26 ] @
Probaj da skines samo bravu(rukohvat)i prstima da popravis kontakt
[ RS TURBO @ 25.11.2007. 11:51 ] @
skines bravicu (okvir brave) s kojom otvaras vrata iz nutra,onda imas dva serafa na onoj rucki s kojom zatvaras vrata skines plastiku i pod njom imas dva serafa onda ispod se sagnes imas male cepice pod kojima se nalaze serafi koji drze i ako ti je rucno dizanje prozora skines plastiku sa te rucice i odvrnes jedan seraf i skines tu rucicu ako je na prekidace onda skines njega i otkacis ga i onda moras malo paziti na zabice koje drze tapacirung (one su plasticne da ih ne polomis) lagano ga svuces sa njih i skinuo si tapacirung :) to ti je malo grubo objasnjeno jer sam skidao na golf IV tapacirung a ispod tapacirunga imas lim kojeg moras odvrnuti a na njemu se nalazi drzac prozora i otkacis imas osigurac kojeg skines tako da drzac ostane unutra a lim ide van i pazi da ti ne padne prozor pa da se nebi razbio podboci ga s necim pozzz
[ zolitas @ 25.11.2007. 12:22 ] @
Ako ima elektro podizace,tada ima i tog lima koj drzi motor.....ako to nisi nikad radio ,bolje nemoj sam da pokusavas......vec je dosta i hladno tako da ce ti pucati plastika i zabice....nije jednostavno, i neki bolji majstori se muce kad to rade.....pozzzz
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.