[ bizoncic @ 01.12.2007. 23:50 ] @
| Interesuje me kako mogu da odem na jedno od ova 3 mesta posle NG, recimo da se iznajmi apartman za 3 osobe 2 odrasle i jedno dete, da postoji fizicki odvojene 2 sobe, a da se ne prođe bas preskupo...
Cene po Internetu deluju malko nerealno, pa bih vas zamolio za pomoć jes sam siguran da ima vas koji poznajete situaciju
hvala uanpred |
[ bratovuk @ 02.12.2007. 08:00 ] @
Za taru:
Najbolji hotel ti je Omorika,ali i najskuplji..mada to su sve vojna odmaralista, tako da su za nijansu jeftinija od obicnih.. nikako nemoj da ides u beli bor, jer oko njega u reonu od 3 km nema nicega, ali ako ides sa porodicom, nije ni on los, za odmor, pogotovo ako imas kola, samo ne verujem da taamo ima apartman sa dve sobe, raspitaj se , zovi ova dva hotela...Hotel mitrovac zaobidji u najsirem luku!
Imas i hotel Javor, odma uz hotel omorika, hrana im je dobra..ne znam za sobe...
znam dosta o tari jel tamo idem na pripreme svake godine...
moj predlog su tu, redom: Omorika, Javor, Beli bor.....
pitaj ako oces detalje
[ bizoncic @ 02.12.2007. 12:03 ] @
pazi,
izbegavam hotele a ono sto trazim je privatan smestaj znaci apartman, kuca, vikendica na nedelju dana i to bi bilo to.
Bio bih ti zahvalan ako bi me uputio na neke osobe koje se time bave linkove ili slicno.
Cene na netu deluju malo nerealno...
[ djricky @ 02.12.2007. 12:14 ] @
pa kolike su te cene?
na zlatiboru, recimo, dobar dvokrevetni apartman (nocenje) kosta 20-30€, zavisno od luksuza...
[ bizoncic @ 02.12.2007. 12:58 ] @
e pa ricky....
ja bih ti bio vrlo zahvalan ako mozes da mi das nesto od toga jer moja iskustva ne idu u tom pravcu...
hvala unapred
[ djricky @ 02.12.2007. 15:13 ] @
imas PP
[ Predrag Supurovic @ 02.12.2007. 16:14 ] @
Imas na
www.vodic.net dost ainforamcija o privatnom smestaju, pa se raspitaj direktno.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.