|
[ project @ 11.12.2007. 01:27 ] @
| Interesuje da li zna neko zasto se svake veceri oko 23h i kasnije u ovom parku skpuljaju "svakave cudne osobe"*(obicno su to muskarci, recimo izmedju 25++god,sami)????
Park je neosveljen i moze se reci zapusten,nalazi se preko puta hrama *(tj izmedju hrama i bolnice...mislim da je tu neki meteroloski zavod)???
U poceku sam mislio da su narkomani ali tesko......
Molim sve da se uzdrze od glupavih komentara, jer nije rec o ljudima koji izlaze da setaju uvece po kraju*((kak'ih sve tu faca ima boze sacuvaj))
Unapred Hvala!!!! |
[ qazqaz @ 11.12.2007. 02:11 ] @
Citat: project: "svakave cudne osobe"
Definisi nam ovo.
[ jablan @ 11.12.2007. 08:38 ] @
Templari garant.
[ Shadowed @ 11.12.2007. 09:26 ] @
Citat: project: "svakave cudne osobe"*(obicno su to muskarci, recimo izmedju 25++god,sami)????
Osoba je cudna ako je muskog pola, starosti 25god ili nesto vise i sama?
Drugo, kako su sami ako su se okupili?
Citat: project: mislim da je tu neki meteroloski zavod)???
Meteroloski zavod ne postoji u Beogradu.
Citat: project:U poceku sam mislio da su narkomani
Na osnovu cega?
Otkud znas da nisu?
Citat: project: Molim sve da se uzdrze od glupavih komentara, jer nije rec o ljudima koji izlaze da setaju uvece po kraju
Otkud znas da ne izlaze uvece da setaju po kraju?
Citat: project:*((kak'ih sve tu faca ima boze sacuvaj))
Kakvih?
Nema na cemu.
[ project @ 11.12.2007. 13:30 ] @
Citat: Shadowed:Otkud znas da ne izlaze uvece da setaju po kraju?
Znam zato sto zivim tu.
Citat: qazqaz: Definisi nam ovo.
Pa ovako....jedno vreme staju posebno, vrte se non stop u krug a posle odredjenog vremena,se zaustavljaju i pricaju a onda odlaze u paru ili najvise troje njih *(ne znam gde), o5 se vracju i sve krece iz pocetka....
Da napomenem da u parku nema nih vise od 15-20ak.....a neke face se non stop ponavljau tj cesto ih vidjam.....
[ project @ 11.12.2007. 13:37 ] @
Citat: Shadowed: Osoba je cudna ako je muskog pola, starosti 25god ili nesto vise i sama?
Drugo, kako su sami ako su se okupili?
Primecujem da si isuVise inTelegentan da bih ulazio u bilo kakvu diskusiju sa tobom........
btw....
niko u kraju ne zna o cemu se radi i ljudi su poceli da zaobilaze park u sirokom luku....
[ Davor Vlajkovic @ 11.12.2007. 13:39 ] @
Tebi je izgleda bas dosadno u zivotu
[ Emil Ranc @ 11.12.2007. 13:45 ] @
Ako si baš toliko radoznao, što ne prošetaš preko dana, možda nađeš neki trag. Ako su narkosi, sigurno ćeš naći nešto - iglu, iskrivljenu kašiku.
A možda samo duvaju džidžu hehe
[ cicika @ 11.12.2007. 14:54 ] @
Ovaj... samo prošetaj i po drugim parkovima i videćeš da se situacija nimalo ne razlikuje...
[ Shadowed @ 11.12.2007. 15:03 ] @
project, probaj da radis isto sto i oni, mozda ces tako saznati.:)
[ StORM48 @ 11.12.2007. 21:28 ] @
Citat: Shadowed: Meteroloski zavod ne postoji u Beogradu.
Kako to misliš?
A gde je onda?
Inače, u tom parku se nalazi Meteorološka opservatorija.
Možda mere noćnu temperaturu i zasićenost vazduha etilenom i narkoticima?
Pozdrav
[ Marko Medojević @ 11.12.2007. 22:09 ] @
Citat: project:
niko u kraju ne zna o cemu se radi i ljudi su poceli da zaobilaze park u sirokom luku....
Moguće da su neki skinhedsi poput Naci Stroja, Obraza i sl.
[ smfilip @ 11.12.2007. 22:24 ] @
Citat: StORM48: Kako to misliš?
A gde je onda?
Inače, u tom parku se nalazi Meteorološka opservatorija.
Možda mere noćnu temperaturu i zasićenost vazduha etilenom i narkoticima? :)
Pozdrav
mislim da on zeli da kaze da tu nije meteRoloski zavod :)
[ Nenad Vranjanac @ 11.12.2007. 22:30 ] @
Citat: Shadowed: project, probaj da radis isto sto i oni, mozda ces tako saznati.
ma pitao bih te da se okupljaju u tvojoj okolini...
elem, po mojim informacijama ta skupina ima sasvim drugacije motive od narkomanije
edit: a nisu ni neki politicki pokret.
[Ovu poruku je menjao Nenad Vranjanac dana 11.12.2007. u 23:40 GMT+1]
[ Slobodan Miskovic @ 11.12.2007. 22:32 ] @
Citat: ma pitao bih te da se okupljaju u tvojoj okolini...
Ma on ne izlazi iz kuce, kako da mu to smeta onda?
[ Fuzz @ 11.12.2007. 22:38 ] @
Citat: mare_bj: Moguće da su neki skinhedsi poput Naci Stroja, Obraza i sl.
100%. I cim neko prodje, odmah ga zaskoce. Prava panika u kraju. Deca vise ne idu obdaniste, ptice ne pevaju, a zabelezena je i pojava grafita.
[ VOJVODA01 @ 11.12.2007. 22:39 ] @
Prijavi policiji :)
Ce bude reseno!
[ Shadowed @ 11.12.2007. 22:48 ] @
Citat: smfilip: mislim da on zeli da kaze da tu nije meteRoloski zavod :)
Dobro mislis.
E, ti bas znas. Izadje ponekad, ali ne ostaje dugo :P
[ vlada01us @ 11.12.2007. 22:52 ] @
Pa u cemu je problem? Ljudi se druze, malo porazgovaraju, pa odu na pus pauzu, jel'te. :)
A ti @project, kol'ko imas godina? Ili si mnooogo mlad(bas i ne verujem), ili se mnooogo pravis da nista ne znas!
[ vindic8or @ 11.12.2007. 23:39 ] @
Citat: mare_bj:project:
Hahaha, ne znam u kom kraju ti zivis, ali u tom parku je situacija oduvek takva (mislim da je decenijama). Ja sam ziveo sa Vracarske strane i tamo smo svi dobro znali zasto se ti ljudi okupljaju tu (hint: nisu ni narkomani, ni skinhedsi). Ali necu to javno da kazem, s obzirom kakav smo narod :/ Evo jedan savet, ako imas kuce setaj ga ispred Hrama ili u Karadjordjevom parku nocu, nema potrebe da prelazis ulicu :)
[ 2nd to none @ 12.12.2007. 00:47 ] @
Citat: vindic8or: Hahaha, ne znam u kom kraju ti zivis, ali u tom parku je situacija oduvek takva (mislim da je decenijama). Ja sam ziveo sa Vracarske strane i tamo smo svi dobro znali zasto se ti ljudi okupljaju tu (hint: nisu ni narkomani, ni skinhedsi). Ali necu to javno da kazem, s obzirom kakav smo narod :/ Evo jedan savet, ako imas kuce setaj ga ispred Hrama ili u Karadjordjevom parku nocu, nema potrebe da prelazis ulicu :)
zasto ne bi prelazio ulicu?
[ Mister Big Time @ 12.12.2007. 01:24 ] @
Pa sta su onda, marsovci? Meni mirise na sektase. :)
[ night-shift @ 12.12.2007. 02:17 ] @
Citat: vindic8or: Hahaha, ne znam u kom kraju ti zivis, ali u tom parku je situacija oduvek takva (mislim da je decenijama). Ja sam ziveo sa Vracarske strane i tamo smo svi dobro znali zasto se ti ljudi okupljaju tu (hint: nisu ni narkomani, ni skinhedsi). Ali necu to javno da kazem, s obzirom kakav smo narod :/ Evo jedan savet, ako imas kuce setaj ga ispred Hrama ili u Karadjordjevom parku nocu, nema potrebe da prelazis ulicu :)
Šta rade jadnim kučićima onda u tom parku?
[ pantic68 @ 12.12.2007. 02:33 ] @
Proveo sam neko vreme na klinici u toku prosle godine i takodje je park bio vrlo posecen nocu pa je uprava zakljucala prolaz u krug bolnice. Mada nema razloga za brigu, koliko je meni poznato niko nije silovan ;)
[ Marko_L @ 12.12.2007. 05:14 ] @
Citat: Šta rade jadnim kučićima onda u tom parku?
Da nisu gladni Kinezi ?
[ NoneVi @ 12.12.2007. 08:55 ] @
OK dacu ti par hintova: Dolaze samo muskarci, odlaze u parovima, vracaju se za 15-20 min.
hmmmmm. verovatno je neka sekta.
:-)
ovde u NS su se skupljali u parku kod z stanice, ali sad je osvetljen pa ne znam novu lokaciju.
[ smfilip @ 12.12.2007. 19:04 ] @
mozda je gay party...
u tom slucaju zovite navijace zvezde :D
[ zaraza @ 12.12.2007. 19:51 ] @
@autor teme
prosetaj po novom beogradu i u svakom parku ces videti "cudne" ljude koji odgovaraju opisu.
a zasto odlaze po dvojica trojica, pa se vracaju?
zato sto idu po novo pivo....
[ spartak @ 12.12.2007. 20:07 ] @
Pederi bre pederi. Pa taj park je poznat po "racijama" koje su skinsi pravili kad utrce pa ih porazbijaju ko picke. Ali pre desetak ili ne znam ni ja vise koliko godina. Posle nisam cuo da se to desavalo.
Policija ih brani, gej je okej.
[ Nenad Vranjanac @ 12.12.2007. 20:17 ] @
@zaraza - jesi bio ti mozda u TOM parku?
ot - moj drug je prolazio tu nocu, i par njih je krenulo ka njemu. siroma se oladio skroz-
nije znao da nisu nasilni
kad su videli da nije "njihov" iskulirali su.
u svakom slucaju nije svejedno.
edit: da ima tih sto piju pivo ovde kod mene na nbg. samo oni i tamo i ovamo idu SA flasom
[ Marko Medojević @ 12.12.2007. 21:04 ] @
Citat: spartak: Pederi bre pederi. Pa taj park je poznat po "racijama" koje su skinsi pravili kad utrce pa ih porazbijaju ko picke. Ali pre desetak ili ne znam ni ja vise koliko godina. Posle nisam cuo da se to desavalo.
Policija ih brani, gej je okej.
Pa naravno da ih brani. Nije ti ovo Avganistan niti Somalija!
[ Milan Andjelkovic @ 12.12.2007. 21:22 ] @
Rekao bih da je razrešena misterija...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|