[ dulsrules @ 14.12.2007. 00:15 ] @
Mislite li da postoje uslovi da se u 2008 god. desi nesto od ovih stvari iz naslova? Kakva je vase misljenje na tu temu? Molim bez politickih stavova, samo subjektivno misljenje.
[ Fuzz @ 14.12.2007. 00:18 ] @
Nista od navedenog.
[ kelja @ 14.12.2007. 00:32 ] @
A politicki stavovi nisu subjektivna misljenja?!?
Sta su oni onda? Vrhunac objektivnog promisljanja stvarnosti?
Interesantno je da si postavio politicku temu par excellence, a ne ocekujes iskazivanje politickih stavova?!?
E jbg...
[ dulsrules @ 14.12.2007. 00:53 ] @
Politicki stavovi jesu subjektivna misljenja, ali politiku necemo ubacivati u ovaj topic. Znaci, posto nisi citao pazljivo, trebalo bi da kazes da li ti se cini da ce biti nesto od navedenog ili nece biti. Prosto. I eventualno da navedes bar jedan primer (ne direktno povezan sa politikom) zasto da ili ne. Da ne bude previse suvoparno. Znaci recimo: ja mislim da ce Srbija u 2008 moci da stekne sve uslove da udje u EU, ako ljudi koji je vode prosire vidike, a ne da se fokusiraju samo na jedan problem. Primer. Ovako bljutavo zvuci, ali znas sta hocu da kazem. Bar se nadam da znas...
[ Emil Ranc @ 14.12.2007. 01:05 ] @
Biće "šta već"
[ abishai @ 14.12.2007. 01:08 ] @
Inflacija, a mozda i rat.
[ kelja @ 14.12.2007. 01:14 ] @
Naslov topica:Srbija 2008 - rat, sankcije ili sta vec ...

Citat:
politiku necemo ubacivati u ovaj topic

Vidi, ubedjen sam da si ti jedan od onih koji politiku shvata samo kao navijanje za odredjenu stranku, pricu o izborima, spominjanje politicara i tako to, a ja eto, verovatno potpuno neopravdano, mislim da je u pitanju malko siri pojam...

Govoriti o ovoj temi, a ne dotaci se politike, bilo bi kao upasti u septicku jamu, a ne dotaci se govana, da se posluzim jednim sklikovitim poredjenjem. :)

I da, da nisam citao pazljivo, ne bih ni odgovarao na tvoj post.

A sad sam razumeo, ti zelis politicku temu, a da ona ne popije u skorije vreme lock(jerbo dok ne spomenemo politicare i stranke, nema ni politike, zar ne)... Pa moze to, a kad sam ja recimo pokrenuo temu o Vojinom strajku gladju sa pitanjem "Da li ce ga haske infuzije ubiti ili ojacati" odmah je bila zakljucana...
:{
[ Fuzz @ 14.12.2007. 01:17 ] @
Citat:
dulsrules: Politicki stavovi jesu subjektivna misljenja, ali politiku necemo ubacivati u ovaj topic. Znaci, posto nisi citao pazljivo, trebalo bi da kazes da li ti se cini da ce biti nesto od navedenog ili nece biti. Prosto. I eventualno da navedes bar jedan primer (ne direktno povezan sa politikom) zasto da ili ne. Da ne bude previse suvoparno. Znaci recimo: ja mislim da ce Srbija u 2008 moci da stekne sve uslove da udje u EU, ako ljudi koji je vode prosire vidike, a ne da se fokusiraju samo na jedan problem. Primer. Ovako bljutavo zvuci, ali znas sta hocu da kazem. Bar se nadam da znas...

Iiiii...upravo si izrazio politicki stav :)
[ burex @ 14.12.2007. 01:32 ] @
Isto kao i 2007... Ali samo ako i dalje Kosovo bude glavna tema na pregovorima (heh, koliko smo mi deadline-ova probili i nikom ništa ), što i očekujem, u suprotnom - biće svega.
[ Aleksandar Đokić @ 14.12.2007. 02:17 ] @
slazem se, bice sve to iz naslova