[ Zarko Silic @ 14.12.2007. 22:29 ] @
Da li je moguce da u Srbiji ne mogu da se kupe pneumatici sa ovom dimenziom?
Ako neko ima info gde, neka napise.
[ vidan kv @ 14.12.2007. 22:36 ] @
Predpostavljam da su ti potrebne nove...polovne ima.Da li ti je bitan proizvođač,M+S ili daj šta daš?...pozzz!
[ Zarko Silic @ 14.12.2007. 23:38 ] @
Poceo sam od sport look, lepe sare, kvalitet, mekoce, buke (tihosti),
a izgleda da ce biti daj sta das.
Ne M&S vec letnje. MS cu uzeti 155/70 R13. Toga ima. Medjutim, dobro bi doslu nesto kao TOYO VRV V2 na primer. One su neki poseban mix koji pokriva MS a ne unistave je vruc asvalt.
Naravno nove. Cena nije bitna.

Za Seicenta.
[ vidan kv @ 15.12.2007. 23:50 ] @
Uuuuu predpostavljam kakav će taj seicento da bude mrak....ima u KV firma,rade samo gume,zastupnik Bridgestona za Srbiju....između ostalog snabdevaju JAT gumama tako da ako oni ne mogu da nađu nove....javi mi se na pp,još će da ispadne reklama....pozdrav!
[ Zarko Silic @ 18.12.2007. 20:17 ] @
Ove dimenzije nema u Srbiji te sam "bio primoran" da uzmem 165/65 R13.
[ Nebojsa Milanovic @ 18.12.2007. 20:27 ] @
Ništa nisi time izgubio, a videćeš da se upravljivost nije pogoršala, naprotiv, jer su gume nove i čvrste.

Malo ti se produžio prenos, auto će biti malo manje "ljut", ali će i preko rupa lakše prelaziti, biti udobniji i manje trošiti. Ne zaboravi da ti i brzinomer sada malo laže na manje.

Uvek sam pre za veći, nego za manji obim.

[ Zarko Silic @ 18.12.2007. 20:36 ] @
Citat:
Nebojsa Milanovic: Ništa nisi time izgubio, a videćeš da se upravljivost nije pogoršala, naprotiv, jer su gume nove i čvrste.

Slazem se sa tim

Citat:
Nebojsa Milanovic: auto će biti malo manje "ljut",

Dovoljno sam ja njega naljutio. Potpisuje i u prvoj i u drugoj. (U prvoj bez kuplunga.)

Citat:
Nebojsa Milanovic: i manje trošiti.

Ovde se ne slazem.

Citat:
[url=/p1798571]Uvek sam pre za veći, nego za manji obim.

Godine, godine.