[ BloodMage @ 16.12.2007. 22:20 ] @
Da li ste gledali ili jos uvek gledate seriju Prison Break?
Prvi serijal poceo je da se emituje jos 2005. god, i tada su producenti hteli da snimi samo 10 epizoda. Medjutim, kada se serija pojavila odmah je bilo jasno da je nastao pravi hit i jedna od najgledanijih serija u Americi, a onda i u ostalim delovima sveta, ikada. Do danas snimljene su 2 cele sezone i 8 epizoda 3. sezone. Nove epizode se snimaju posle nove godine. Zanimljivo je da je ova serija zabranjena da se emituje cak u 13 americkih zatvora!!!
Ovo je i jedna od najvise downloadovanih serija sa interneta.

Ko nije pogledao neka pogleda nece se pokajati, garantujem!

( A i mnogo je zarazna, gledao sam po 5 epizoda zaredom ;) )
[ markom @ 16.12.2007. 23:17 ] @
Slobodno preskoci drugu sezonu i posle prve nastavi da gledas trecu, inace ces vrlo brzo da posaljes korekciju svoje poruke kako je najjaca serija... ;-)

Sto se jakih serija koje odrzavaju nivo kroz sezone tice, najtoplije preporucujem Lost i Heroes :-)
[ ivander @ 16.12.2007. 23:49 ] @
odgledao sam ove 4 epizode koliko je do sada bilo na rts-u.
serija nije losa, ali po meni daleko od najjace. u svakoj epizodi ima po par stvari koje bodu oci koliko su nerealne i nelogicne. recimo veceras: kako srusise onaj zid, kao da je od stiropora, onog crnca ubola doktorka staklom od 15cm, a on posle istom tom rukom dize drugog robijasa da gleda ventilaciju, onaj "turk" krece na starijeg brata zicom da ga davi kao da ubija u nekoj biblioteci pa mu treba tisina a ne u zatvoru u kojem je u toku pobuna, mesto da ga odma klepne po glavi nekim teskim predmetom.. :)
to je samo veceras, da ne nabrajam vise sta je sve bilo u prethodnim...
takvi detalji stvarno vredjaju moju inteligenciju :D
a i serija dosta lici na bekstvo iz sesenka (peder-silovatelj, upravnik, glavni cuvar-autoritet - slicni likovi) kao i na verovano mnogo zatvorske filmove pre njega. nisu nista novo izmislili, nego su ga samo napravili pitkim za siroke narodne mase.

moje naj serije su arrested development (kod nas - ometeni u razvoju), i twin peaks (linc je car), mada i za to ce se naci neko ko ce da trazi dlaku u jajetu, kao sto sam se ja javio kod tebe u temi :)
poz
[ fanfon @ 16.12.2007. 23:54 ] @
Serija je definitivno zarazna ali daleko je od najbolje. Mnogo nelogicnosti ima i preteranih obrta, ali to je i bio cilj reziserima. Najbolji glumac u seriji: ubedljivo T-Bag...
[ Comrade @ 17.12.2007. 00:04 ] @
Da, ovaj sto glumi Theodor-a je najjaci, iznenadio sam se kad sam ga video u Hitman filmu, glumi nekog KGB-ovca, nisam maogo da se uzivim u film... Lincoln sucks!

Preporucujem Dr. House MD

[Ovu poruku je menjao Comrade dana 17.12.2007. u 03:34 GMT+1]
[ vukad @ 17.12.2007. 00:58 ] @
Dobra je, mada treca sezona smara, poceli su da se vrte u krug. Od novijih serija preporucio bih Dexter-a.
[ markom @ 17.12.2007. 03:07 ] @
Na stranu sto je Dexter bolesno dobra serija. Dovoljan razlog za gledanje je Jaime Murray.
[ DS_Store @ 17.12.2007. 05:25 ] @
Jaooooo ne spominji mi Jamie :))))

Jes' da se ljulja na lovorikama očeve slave (imho nema blage veze s glumom) ali samo neka glumi što više :pervertskiosmeh:
[ rajco @ 17.12.2007. 12:51 ] @
Ima mnogo boljih, recimo da je PB obecavao na pocetku, ali ja sam prekinuo da je gledam. Deadwood, Dexter, My name is Earl... iz svakog zanra po nesto.
p.s.T-bag ne da glumi, nego kida.
[ abishai @ 17.12.2007. 13:08 ] @
Citat:
pravi hit i jedna od najgledanijih serija u Americi, a onda i u ostalim delovima sveta, ikada

Ma najjaca na Balkanu...
:)

Serija nije losa (odgledao jos ranije prvu sezonu), zarazna jeste donekle, ali kao sto neke vec rece daaaaleko je od najjace serije. Od ostalih novih serija nisam nista odgledao (sramota) ni ne znam cega sve ima, mada ako ovo ispada najbolje, onda ni nemam neku preteranu zelju :).

A ako hoces stvarno odlicne (ne kazem da ova nije, samo nije naj naj) serijale, odgledaj "Band Of Brothers" i "Taken". Posle Taken-a ti ni X-Files vise nece biti zanimljiv ;).

pozz
[ bugsu @ 17.12.2007. 19:11 ] @
gledam seriju imam je na pc-u a treca sezona....ko shpanska serija...zacarani krug...nikad kraja...stupid...
od serija preporucujem komediju..
My Name Is Earl ,isto je pocela da se emituje 2005 i sad pushtaju 3. sezonu (sam as prison break)
e da dobra je i ruska serija Brigada :)
[ Masamunea @ 17.12.2007. 19:26 ] @
kod PB tek polovinom druge i u trecoj sezoni shvatis kako je serija+radnja, debilna!!!
Dexter je druga prica, po meni bolji je od PB i Heroesa... verovatno jedna od najboljih serija koje se trenutno emituju (steta sto je juce bila poslednja epizoda).
Dexter ima, sto bi moja profesorka srpskog rekla, jasno definisan uvod razradu i zakljucak, a to fali PB!
[ Sephiroth? @ 17.12.2007. 20:53 ] @
Najjaca? Ne, niti blizu... Treba priznati da je donekle prva sezona bila poprilicno dobra, druga puno losija, dok ne vjerujem da ce treca imalo promjeniti ista, osim pogorsati, koliko cujem od ljudi koji su gledali vec neke epizode. Ionako kad sam cuo da je glavni lik peder :=)). T-bag jedini zasluzuje punu pohvalu, lik je mozda i pretjerao, uglavnom svaka cast!
Po meni najbolja serija dosada je Lost, prva sezona ne boze biti bolja, iako rasplet price pomalo pocinje da me nervira jer je previse stvari ostalo nerijeseno, i podjeca na isti slucaj kod Matrix-a, prvi dio genijalan, ostala dva katastrofa (prica naravno). Odlican koncept na kraju naguran i prodan, bolji bi bio 30 puta da su pricu napisali fanovi, ili da su film izdali u duploj triologiji, i potrudili se napraviti bolju radnju... Sto se tice Lost-a, ostaje da vidimo, zasada nije lose...

P.S Band of Brothers je klasika, ko nije gledao, trk po DVD-ove!
[ Goran Nikolovski @ 17.12.2007. 20:58 ] @
Prva sezona je super, druga nije losa ali je treca ocaj. Za mene se serija zavrsila u poslednjoj epizodi druge sezone pre nego sto je onak kinez dosao kod camca. Sve do tog momenta je dobro.

Jedino me nervira sto ima toliko ubistava. Mislim onaj lik Kelerman je ubio 100 ljudi. To je za mene znak nedostatka kreativnosti.
[ fanfon @ 17.12.2007. 21:16 ] @
Brigada je definitivno dobra preporuka za kucnu kolekciju...
[ night-shift @ 18.12.2007. 00:43 ] @
A za one koji bi sad pitali gde ima Brigada, da odgovorim:

Edonkey mreža, a titlovi svuda na netu...
[ Mobtel @ 18.12.2007. 09:03 ] @
Prison break je i mene zaludeo da sam i ja gledao po 5 i vise epizoda odjednom ali mi se ova treca sezona nesvidja,kao sto neko rece trebali su je zavrsiti u zadnoj epizodi drugog serijala.
e sad ocekujemo nastavak.
Inace na netu se vrte razne peticije kako treba nekako da vrate lik sare kao sto ce emotion da vrati mikija u kucu VB
hehehee
[ burex @ 18.12.2007. 21:17 ] @
Dexter je završio ovu sezonu... Hoće li biti još?
[ Masamunea @ 18.12.2007. 22:14 ] @
Serija je radjena po knjizi Jeff Lindsaya, knjiga ima tri dela, a samo dva su ekranizovana(Darkly Dreaming Dexter, Dearly Devoted Dexter)... tako da nam se verovatno smesi sezona 3 (Dexter in the Dark) :)
[ nebojsa986 @ 19.12.2007. 23:04 ] @
A nije bas tako za Dextera, 2 sezona ima originalan scenario, nije po knjizi vec su samo pozajmili par dogadjaja iz druge knjige ,u knjizi se pojavljuje ubica iz bivseg Doaksovog delta tima,i nigde se ne spominje da su nasli tela i da traze Dextera, dok se u seriji sve okrece oko potrage za njim i Doaksove istrage. Takodje u knjizi Dexter vidi u Kodiju novog sebe i razmislja da ga trenira kao sto je Hari njega trenirao, toga nema u seriji vec je ubacena Lajla.
[ etjen @ 20.12.2007. 14:26 ] @
Prison Break sam gledao na DVD-u pre godinu dana ili tako nesto, odgledao valjda 2 sezone, ne znam , ne secam se... U pocetku sam se ODUSEVIO gledao sam jednu za drugom, ali kasnije su stvarno poceli beskonacno da razvlace. Ja sam je gledao dakle jednu za drugom, a kad bi je gledao sada kao sto prikazuju na RTS-u svake nedelje, definitivno bi se smorio, pa kakva god da je... Cekati nedelju dana da vidis sta se desilo je debilno... Nije to Dinastija (sala naravno)
A jel gledao neko FARSKEJP?
[ Masamunea @ 20.12.2007. 17:34 ] @
Gledo sam ja, malo je cudan na pocetku dok se ne naviknes.... al odlican SF sa dobrom pricom, samo je kraj jako glup.
Ako volis SF obavezno pogledaj Firefly http://www.imdb.com/title/tt0303461/
[ SqlByte @ 22.12.2007. 15:07 ] @
Prison Break je ok, gledao sam pochetak samo.
Ali LOST... Kad sam pocheo da ga gledam imao sam sve epizode na dvd-u, i par dana sam uglavnom gledao lost i spavao, dok nisam odgledao sve. Koliko god da su glupe bile neke epizode, suvishe nerealne i td.. nisam mogao da ne gledam.
[ etjen @ 22.12.2007. 18:50 ] @
Citat:
Masamunea: Gledo sam ja, malo je cudan na pocetku dok se ne naviknes.... al odlican SF sa dobrom pricom, samo je kraj jako glup.

Skroz ok serija..Na zalost nisam odgledao celu, tako da ne znam kakav je kraj, mada verujem da nisu znali kako da zavrse...
raspitacu se za Firefly, mozda neko od mojih ima na dvd-u
[ BloodMage @ 24.12.2007. 16:25 ] @
ok. mozda nije najbolja ali jeste jedna od najgledanijih serija ikada...

tako bar pisu...

Sada sam poceo da gledam 3 sezonu imam do 8. epizode i vec pocinje da me nervira, jer pocinje totalno druga radnja i samo sve vise komplikuju, definitivno je zarazna i pitam se dokle ce da teraju ? ;)
[ Bensedin @ 24.12.2007. 17:24 ] @
cuj ti to "Prison Break najjaca serija ikada!", pih, ma "Only Fools and Horses" rules
[ anakin14 @ 07.01.2008. 05:47 ] @
polomljena mi je noga pa sam za 5 dana odgledao ceo prvi serijal i 20 epizoda drugog, sad trazim da nabavim zadnje 2 pa da predjem na treci.
Svi daju lose kritike o drugom serijalu, a meni se vise svidja drugi serijal i to mnogo puta vise. Imam osecaj da sam jedini...
[ burex @ 07.01.2008. 14:22 ] @
Nisi... Meni je 2. serijal odličan, verovatno zato što volim "run & hide" akciju :)
[ commissar @ 07.01.2008. 22:09 ] @
Za sad mi se svidja, pogledao sam 9 epizoda prvog serijala.
[ kratos3 @ 07.01.2008. 22:29 ] @
da znas da jeste, 2 dana se nisam odvojao od monitora. dobri su i heroji treba imati u kolekciji. nego jel zna neko kada sledi nastavak serijala?
[ melink @ 07.01.2008. 22:30 ] @

Serija je super,bar meni,ali mi se ne svidja sto su je toliko razvukli.Pogledao sam sve .Koliko sam cuo nastavlja se sa emitovanjem 13.01.2008.

Pozdrav!!!!
[ Crvic @ 08.01.2008. 02:08 ] @
Prison Break prva sezona, jako dobra
Prison Break druga sezona, hmmm, mogla je nekako proci
Prison Break treca sezona, uzas zivi, smece, spanska serija

Toliko o Prison Break-u a ja najtoplije Preporucujem Dexter, pogledao sam obe sezone sto su izasle, sjajna serija. Zatim Heroes isto imaju dvije sezone, obe odlicne. A danas sam poceo gledati Life on Mars, britanska serija, djeluje mi dobro sudeci po prvoj epizodi. Ipak mozda i ne treba suditi seriju po prvih par epizoda, pogledao sam Weeds i prve tri epizode su stvarno bile dobre, dobar crni humor ali se vec od cetvrte serija pretvorila u takav losak, malo malo neke nepotrebne scene sex-a, previse predvidljiva itd. Za mene je ipak vrh svih serija The Shield, nema dalje. Ima 6 sezona, trenutno gledam cetvrtu i znalo mi se desiti da recimo napravim pauzu duzu i po par mjeseci dok ne nabavim nove epizode i nikad ne gubi svoje cari. Lost, kratki komentar - previse su ga zavukli brate, prestao sam gledati na pola trece sezone.
Eto toliko nadam se da ce neko sebi naci ovde korisnu informaciju.
[ ljubek05 @ 08.01.2008. 09:39 ] @
Nisam neki filmski kreitičar da bih sa umetničke strane posmatrao PB, ali mene je jednostavno zakucala za ekran.
Odgledao sam dva serijala, čekam ostatak.
Ima trenutaka kada počinju da smaraju i taman pomisliš da je priča postala kliše, dogodi se neko iznenadjenje ....
[ Java Beograd @ 22.01.2008. 16:54 ] @
Ne bih da spadnem tendenciozan, ali bih pojedine emisije PB rado zamenio pojedinim emsijama SBK (Sunđer Bob Kockalone )
[ vindic8or @ 23.01.2008. 16:02 ] @
Ako volite ove serije koje vas teraju da odmah pogledate sledecu epizodu (Lost, Heroes), probajte Jericho.

Radnja je u jednom malom gradu u Kanzasu posle serije velikih iznenadnih nuklearnih napada na SAD. Moze da se nadje cela prva sezona, a druga pocinje da se emituje za koju nedelju.
[ smfilip @ 23.01.2008. 16:26 ] @
izgleda da je prekinuto prikazivanje PB,mada nisam siguran,nasao sam na Wikipedii nesto jutros,kad sam pregledao sa mobilnog
[ markom @ 23.01.2008. 16:36 ] @
Prison Break se svako malo prekida...

Jericho je jako zanimljiva serija...
[ taekwondo @ 23.01.2008. 19:20 ] @
Nikita je po meni najbolja serija!
[ genijalcina @ 23.01.2008. 19:50 ] @
Jeste, Jericho je mnogo dobra serija. Nego jel ima vise od 22 epizode ili je to to.
[ vindic8or @ 23.01.2008. 20:30 ] @
Pa od 18 Februara ce krenuti nova sezona - http://www.imdb.com/title/tt1047032/
Za sada je najavljeno samo 7 epizoda, al trebalo bi da bude i vise ako se pokaze interesovanje.

Ima dosta serija koje imaju po samo jednu sezonu pre nego sto ih otkazu.
Jednu takvu sam poceo da gledam, zove se Invasion. Zasnovana je na Invasion of Body Snatchers filmovima. Znaci vanzemaljci koji izgledaju i ponasaju se kao ljudi. Samo sam ja nesto odustao posle par epizoda.

Druga jedno-sezonska serija koju upravo sada zavrsavam je Surface. Isto Sci Fi, prica se vrti oko nove vrlo cudne vrste okeanskih zivotinja ogromnih dimenzija i razvija se u smeru dobrih starih zavera na globalnom nivou.

Treci Sci Fi koji mi se skoro svideo je Spilbergov Taken. Vanzemaljci i ljudi koji su s njima dosli u kontakt u 10 2-casovnih epizoda.
[ markom @ 23.01.2008. 20:36 ] @
To je to za sad. Procurele su 3 od 7 novih na Torrent.
[ dj ivan @ 23.01.2008. 22:58 ] @
Samo na jednom torrentu gde skidam trenutno je 16000 skinulo i 17000 skida 10 epizodu 3 sezone,a da ne pricam za famoznu 9 epizodu za koju se cekalo vise od 2 meseca skinulo preko 50000 korisnika.Mozda kod nas i nije najjaca serija ali....

Ipak treba gledati Sundjera Bob-a a ovo preskociti.
[ pegasus @ 19.02.2008. 17:11 ] @
Po meni je serija extra...
Sad sam odgledao 13. epizodu koja je zadnja u 3. sezoni, a nešto se govori i da je to zadnja epizoda koja je ikad snimljena... :(
[ bakara @ 19.02.2008. 18:39 ] @
Bolje da je zavrse nego da je razvlace pa da vise i ne znaju gde su poceli, kao sto se desava sa lostom...
[ pegasus @ 19.02.2008. 21:57 ] @
Nekako mi se sve čini da će ipak dosnimiti četvrtu sezonu...
Ostale su nerazjašnjene neke stvari...
Npr. još iz druge sezone, da li je agent Kelemen stvarno ubijen?
Šta će Majkl uraditi?
Šta će biti sa Sucre-om, L.J., Lincom, Mahone-om, Vistlerom, T-Bagom...?
Ko je uopšte Jason Leaf, ime koje je Majkl pronašao u koferu u zadnjoj epizodi?

Sve su to pitanja koja zahtevaju odgovore... :)
[ fanfon @ 19.02.2008. 22:39 ] @
Preterali su sa onim ronjenjem u 12-oj. Sa onim bocama od pola litra oni su preronili po reziserima bar 500 metara. Jeste videli gde je bila obala kad su izronili?
[ [REaS0n] @ 19.02.2008. 23:31 ] @
[quote]MONDO je u Madridu bio u zatvoru... i to ne u bilo kakvom zatvoru, već na sceni ultrapopularne serije "Prison Break" (Bekstvo iz zatvora), zajedno sa jednim od glavnih glumaca, Dominikom Parselom!

Parsel, koji u seriji Televizije Fox - koja se u Srbiji emituje na RTS-u - igra Linkolna Barousa, u španskoj prestonici promovisao je treću sezonu serije.

Intervju sa "najpopularnijim zatvorenikom" odigrao se u specijalnoj kući TV Fox, u kojoj možete da šetate po scenama svojih omiljenih serija.

Kako vam se dopada Fox kuća u Madridu?

Mislim da je odlična! Trebalo je sigurno dosta vremena da se sve to uradi. To je idealna prilika da se fanovi koji posete ovu kuću osećaju kao deo serije. A i ja se osećam kao kod kuće.

Otkrijte nam dešavanja u trećoj sezoni?

Treća sezona je možda najbolja od svih, mnogo napetija! Majkl se nalazi u zatvoru Sona koji je "nezgodniji" od zatvora Fox River. Takođe ova sezona se od prethodnih razlikuje po tome što Linkoln konačno dobija šansu da pokaže svoju harizmu i van zatvora i, naravno, radi sve što može da bi izvadio brata iz zatvora. Stvari su se znatno promenile. Videćemo Belika koji treći deo započinje u pelenama, T-Bega koji nastavlja sa svojim prljavim igrama, Mahone je predat drogama i mislim da nas čeka jedna sezona sa puno emocija.

Da li ćelija u Fox kući u Madridu liči na ćeliju u seriji? Šta se dešava sa dr. Tankreti?

Ćelije nisu slične, a što se tiče doktorke Tankreti - sačekajte i vidite.

Pošto već postoji poverenje između glumaca, šta očekujete na snimanju? Kako će teći i da li će biti lakše?

To je momački set i ima puno prljavih šala. Tokom snimanja svi smo postali baš dobri prijatelji i pošto se poznajemo već tri godine znamo kako ko funkcioniše i reaguje od nas. Podržavamo jako jedan drugoga. Jako je prijatno raditi u takvom okruženju.

Kakav će biti odnos između braće u ovoj sezoni?

Mislim da je ovo sezona u kojoj će braća po prvi put biti u konfliktu, prvi put će se suprotstaviti i svi će iščekivati razrešenje tog konflikta. To je jedna važna stvar u ovoj sezoni. Ovo je serija o ljubavi i porodici a odnos između braće je duša serije. U prethodnim sezonama braća nisu imala priliku da se bolje upoznaju jer su previše bili razdvojeni, u bekstvu i nije mogao da se razvije jedan prisniji odnos između dve osobe.

Šta vam najteže pada na snimanju serije?

Vrućina. U Dalasu je veoma vruće. Takođe TV se razlikuje više od filmova jer je više rutinski, ima mnogo fizičke akcije, i sve se radi na jednom mestu iz nedelje u nedelju.

Da li ćete konačno "pobeći iz zatvora"?

Mi za sada nemamo datum završetka serije, što se tiče zatvora završava se sa ovom sezonom jer naravno da ne možemo u svakoj sezoni da budemo u zatvoru. Naši scenaristi su ono najbolje što imamo i oni na kraju uspeju da iznesu sve kako treba. Ja sam upoznat sa tim šta će da se dešava u 4. sezoni i ona neće imati veze sa zatvorima, a 4. sezona vodi 5.

KOGA ŽENE VIŠE VOLE - DOMINIKA ILI LINKOLNA

Kolika je sličnost između vas i lika kojeg igrate i da li će se u seriji konačno dogoditi neka romansa?

Naravno da postoje sličnosti ali on je više nasilan, svaki glumac ubaci nešto svoje u lik kojeg glumi pa zato imamo zajedničkih strana. Što se tiče drugog pitanja ja sam za, zato što Linkoln tri godine nije ništa povalio. Mislim da je krajnje vreme da se to dogodi.

Da li ste očekivali ovoliki uspeh?

Znali smo da će u SAD-u sigurno imati uspeha zato što ljude u ovoj zemlji zanima i intrigira sve što ima veze sa zatvorom. Ali ono što nam je bilo iznenađujuće je da serija ima uspeha u celom svetu. Serija se pretvorila u monstruma!Znam da je serija tranutno jedna od najpopularnijih i najgledanijih u celom svetu. Znam da je recimo u Kini, u kojoj je serija zabranjena, 35 000 gledalaca nedeljno gleda seriju sa web strane. Još jedna stvar koja meni lično govori o uspehu je to što me ljudi svuda prepoznaju i traže autogram.

Linkoln i Džon Dou su uloge koje su imale problema sa zatvorom. U kojoj si ulozi više uživao?

Džon Dou je uloga u kojoj realno nisam uživao ali bio je to izazov za mene zato što je Džon bio naivan i detinjast što ja nikako nisam i zbog toga rad na ovoj ulozi nije bšs bio tako jednostavan. Uloga Linkolna mi je draža, više mi se dopada i smatram da sam mu po karakteru nešto bliži tako da tu ulogu mogu mnogo bolje da odglumim.

S obzirom da si odrastao u Australiji, kakav je bio prelazak u SAD?

Bila je to u početku velika promena, ali sam se navikao, ja sam rođen u Velikoj Britaniji, otac mi je iz Norveške a majka iz Irske , a odrastao sam u Australiji. Živeo sam na mnogo mesta. Bio je to šok za mene ali sam bio upoznat sa Američkom kulturom i životom. Ono što mi je bilo teško je sistem kastinga i koncept Holivuda. Industrija je mnogo velika i radi se na drugačiji način za razliku od Australije. Nisam imao predstavu o tome kako je biti poznat. U početku sam bio malo dezorijentisan, nisam shvatao kako funkcioniše svet popularnih ali ja sam išao po svom osećaju i na kraju je sve ispalo kako treba.

Da li će serija održati istu dinamiku kao i prethodne dve sezone?

Naravno! Ova sezona će imati više "nasilja" nego prethodne dve, a biće i napetija. Radi se o zatvoru u kome nema zakona, u kome između zatvorenika postoji mnogo svađa i tuča. Zato mogu da vam garantujem da će biti najdinamičnija sezona do sada.

Da li si osetio klastrofobiju prilikom snimanja u zatvoru?

Prva sezona je bila najteža u tom smislu što je Linkoln proveo ceo prvi deo u zatvoru sam, devet meseci. Ćelija je jako mala, depresivna i mračna ali sam se vremenom navikao.

Kako podnosiš popularnost kod žena?

Ja sam odrasla osoba, bližim se 38. godini i mnogo sam zreliji. U 34. sam bio još uvek zaluđen za žurke i bio sam idiot . Da je uspeh dosao u 24. godini ne bih mogao da se suočim sa tim. A što se tiče žena...žene volim - tako da je to prednost!

(Nina Stanisavljević za MONDO)
[ bakara @ 19.02.2008. 23:43 ] @
hmm...nije jos kraj?
[quote][REaS0n]
Citat:
Da li ćete konačno "pobeći iz zatvora"?

Mi za sada nemamo datum završetka serije, što se tiče zatvora završava se sa ovom sezonom jer naravno da ne možemo u svakoj sezoni da budemo u zatvoru. Naši scenaristi su ono najbolje što imamo i oni na kraju uspeju da iznesu sve kako treba. Ja sam upoznat sa tim šta će da se dešava u 4. sezoni i ona neće imati veze sa zatvorima, a 4. sezona vodi 5.
[ UGY @ 20.02.2008. 09:23 ] @
"This episode was not intended to be the season finale, but rather the fall finale, but due to the writers' strike of the 2007-2008 season, it became the season finale."

source TV.com

Jos uvjek nigdje nije zvanicno potvrdjen zavrsetak serije, ali jeste potvrdjeno da je ovo zadnja epizoda III sezone. Dakle, to je to, za sada.

Ostaje da vidimo da li ce biti IV sezone (i eventualno pete)...
[ bakara @ 20.02.2008. 12:42 ] @
Sinoc sam odgledao tu epizodu, i definitivno se vidi da ce nastavka biti.
[ Nabukodonosor @ 20.02.2008. 13:45 ] @
Pa negde sam procitao da je rekao da ce biti 4. sezone, ali nece biti u zatvoru. Koliko epizoda ima 3. sezona? Ja sam skinuo sinoc 13 ukupno.
[ pegasus @ 20.02.2008. 16:00 ] @
Toliko i ima epizoda...
Ma mora biti bar jos 4. sezona s makar 12-13 epizoda, samo da se rese neke stvari i bilo bi dobro da ne snimaju vise jer ce se upetljati ili ce razvuci radnju pa nece biti zanimljivo...
[ rapidlord @ 22.02.2008. 05:47 ] @
Citat:
Bolje da je zavrse nego da je razvlace pa da vise i ne znaju gde su poceli, kao sto se desava sa lostom...

Da bre , ovi sa lostom su stvrno bogubljeni, "Lost" moze da se kaze i za producente i scenariste serije.

[ Corey @ 22.02.2008. 10:40 ] @
Prison break se pretvorio iz odlične serije u najgoru sapunicu, pravac kojim su krenuli u S4 ne miriše ni na šta dobro.
Opet igra mačke miše, samo što će ovaj put biti vrlo loša, dok je S2 bio po meni vrlo zanimljiv.
[ drbogi @ 22.02.2008. 17:14 ] @
A jel preživela ona njegova riba, lekarka?
[ burex @ 22.02.2008. 18:27 ] @
Spoiler:
Ne, glava joj je odrubljena...

Citat:
Corey: Prison break se pretvorio iz odlične serije u najgoru sapunicu

Mogu da se kladim da se tako osećaš zbog one pesme na kraju poslednje epizode (Jolando?)
[ Srdjan Marinkov @ 25.02.2008. 10:06 ] @
Citat:
pegasus: Nekako mi se sve čini da će ipak dosnimiti četvrtu sezonu. Ostale su nerazjašnjene neke stvari.
.
.
.
Sve su to pitanja koja zahtevaju odgovore... :)

Mislim i ja da će biti IV sezone, ali ne zbog toga da bi razrešili započete mislterije. PB (kao i ostale serije) snimaju se iz interesa, dokle god se to bude gledalo i prodavalo, snimaće se nove epizode...
[ micky @ 25.02.2008. 14:47 ] @
Previse su iskomplikovali i samo se vrte u krug .Cas su jedni u zatvoru cas drugi....
pocela je serija da smara licno mene .Do bekstva iz zatvora je bila super a posle je sve razvlacenje i ubiranje love :(
[ drdrksa @ 25.02.2008. 15:42 ] @
Svi zivi sa kojima sam pricao o ovome imaju identicno misljenje Svima se svidja prvi serijal, eventualno drugi, a ostatak je cisto uzimanje love i razvlacenje ...
[ pegasus @ 25.02.2008. 18:47 ] @
Pošto je Sucre sad u Soni, u četvrtoj sezoni će njega da vade napolje
[ Ciprijani @ 26.02.2008. 13:46 ] @
Citat:
pegasus: Pošto je Sucre sad u Soni, u četvrtoj sezoni će njega da vade napolje :D

hehe,najjaci lik,Sucre :D
[ Srdjan Marinkov @ 26.02.2008. 15:16 ] @
Evo i zvanično, objavljen datum nastavka III sezone PBa, na Foxovom sajtu:
Citat:
Prison Break's third season returns Monday, September 17, 8/7c on FOX!

http://www.fox.com/prisonbreak/
[ burex @ 26.02.2008. 16:42 ] @
Brrr... Ovaj Fox nije normalan. Daje seriju bukvalno na kašičicu, i to više nervira nego što poboljšava efekat iščekivanja (čovek bi pomislio da su naučili nešto na primeru Family Guy-a, but noooo).
Zato volim Dexter na Showtime-u, nema glupih pauza - svake nedelje po jedna epizoda - uvek. Ozbiljno razmišljam da uopšte ne gledam neke serije dok ne završe čitavu sezonu.
[ Nelle_86 @ 09.03.2008. 22:08 ] @
Prison Break je ultra dobra serija i jedva cekam da se pojave nove epizode u 3. sezoni (13. je poslednja, jel tako?).
[ xspeed @ 10.03.2008. 18:46 ] @
13 ta je izgleda zadnja u 3 serijalu
[ pegasus @ 10.03.2008. 20:47 ] @
Ja mislim da nije, vec da se 3. sezona nastavlja u septembru.
[ Nelle_86 @ 10.03.2008. 20:55 ] @
I meni se cini da su 3. sezonu zavrsili sa 13. epizodom. Jbt, ko ce da ceka 4. Poludecu!!!
[ mtraj @ 13.03.2008. 01:57 ] @
Definitovno nema ništa od PB pre jeseni.
Citat:
During his visit to Israel, Prison Break star Wentworth Miller told reporters there that the 4th season of the show is on and they will start filming at the end of this month.

Fox will air the new season this September once the Olympic Games are over with.

Miller said in the upcoming season Michael will go after Sara's killers, and will try to bring the group behinde the whole thing to light.

Očigledno je da nisu imali dovoljno vremena da nakon okončanog štrajka napišu i snime još 5-6 epizoda kojima bi zaokružili 3. sezonu.
Nove epizode raznih drugih (produkcijski manje zahtevnih) serija se upravo snimaju, i biće emitovane tokom Aprila i Maja.
[ Srdjan Marinkov @ 18.08.2008. 13:03 ] @
Season 4, Episode 1: Scylla
Original Air Date: 1 September 2008

Season 4, Episode 2: Breaking and Entering
Original Air Date: 1 September 2008

[ pegasus @ 18.08.2008. 15:37 ] @
E hvala ti, baš sam se pitao kad će više da nastave....
[ Nabukodonosor @ 18.08.2008. 19:56 ] @
A ne nastavljaju trecu sezonu od 13. epizode?!?
[ lider07 @ 18.08.2008. 21:56 ] @
3 sezona je zavrsena sa 13.epizodom, a od septembra pocinje 4. sezona i konacno nam se vraca omiljena doktorka Sara Tancredi .
[ Laki_Gen @ 18.08.2008. 22:24 ] @
Otkud to da se Sara vraca? Sto je ne ostavise da pociva u miru? Bas me interesuje kakvo ce objasnjenje biti da je u stvari nisu ubili. Postaje sada vec kao spanska serija, glavnog glumca i ljubav njegovog zivota ni metak, ni noz ne mogu da razdvoje! :-(
[ pegasus @ 18.08.2008. 23:28 ] @
Da, baš tako!
Bolje da je nisu ni ubili, a ne ovako nešto.....

A otkud znaš da će Sara da se vrati?
[ bakara @ 19.08.2008. 00:13 ] @
Ja isto verujem da hoce, posto nije (verovatno namerno) prikazano njeno ubistvo.

Ja ne znam sto produzavaju te serije...na kraju ce sve da zaseru kao i lost.
[ Sabijach @ 19.08.2008. 00:18 ] @
Vratiće se, rečeno je da hoće, a da se videti i u traileru:
http://www.youtube.com/watch?v=rQ_zeNhSvys&NR=1
[ commissar @ 19.08.2008. 00:37 ] @
Vec u drugoj sezoni PB se naziru tendencije ka govnjivosti.
Mislim, sta reci... Zatvorski cuvar mamin sin u svojih 40+, serijski ubica srca mekog kao gnjila kruska zeljan normalnog porodicnog zivota, nemilosrdni agent tajne sluzbe na ivici nervnog sloma (neuroleptici nove generacije su cudo), nemilosrdni agent tajne sluzbe sa istancanim smislom za pravdu i istinu (cak i po cenu svog zivota), headless dr Sarah ustaje iz mrtvih - DOKLE VISE?!?!!?
[ jesus alejandro @ 19.08.2008. 14:06 ] @
Citat:
commissar: Vec u drugoj sezoni PB se naziru tendencije ka govnjivosti.
Mislim, sta reci... Zatvorski cuvar mamin sin u svojih 40+, serijski ubica srca mekog kao gnjila kruska zeljan normalnog porodicnog zivota, nemilosrdni agent tajne sluzbe na ivici nervnog sloma (neuroleptici nove generacije su cudo), nemilosrdni agent tajne sluzbe sa istancanim smislom za pravdu i istinu (cak i po cenu svog zivota), headless dr Sarah ustaje iz mrtvih - DOKLE VISE?!?!!?

Do pete sezone ;)
[ lider07 @ 19.08.2008. 17:35 ] @
Mozda su ga malo vise zamumuljili i poceli da udaraju na spanske serije, ali sto se tice dinamike, napetosti i radnje mislim da im ipak ni jedna serija koja je sada aktuelna nije dorasla. To je ipak samo moje misljenje.
[ New Village DC @ 19.08.2008. 20:02 ] @
I ja mislim da su i dalje kvalitetni. Uvek je napeto, menjaju mesto gde se radnja odigrava. Mozda je scenario malo i nerealan ali takav je od pocetka.
[ Nabukodonosor @ 19.08.2008. 23:29 ] @
Zar joj nisu odsekli glavu?!
[ lider07 @ 20.08.2008. 01:19 ] @
Mozda i jesu, ali se ne secam da smo mi to videli.
[ cedomir @ 20.08.2008. 08:37 ] @
Jeste li vi ljudi gledali seriju "24"?

http://www.imdb.com/title/tt0285331/episodes#season-1

Ja nista bolje nisam gledao.

"Prison Break" trenutno gledam i za klasu je ispod "24". "Band of brothers" je takodje mnooooogo dobra serija.
[ Nabukodonosor @ 20.08.2008. 15:30 ] @
Citat:
Mozda i jesu, ali se ne secam da smo mi to videli.

Pa videli smo glavu u onoj kutiji. Kako nismo?
[ commissar @ 20.08.2008. 18:30 ] @
Nisi video sam cin "dekapitracije", to covek hoce da kaze.
[ pegasus @ 20.08.2008. 22:47 ] @
Glava se nije lepo videla, i ne možemo da tvrdimo da pripada njoj, ali ne razumem šta će sada da izmisle da bi je vratili, kad je Linc prepoznao da je to Sarina glava....
[ Shoshone @ 21.08.2008. 09:23 ] @
"Oz"
Nema dalje.
[ deerbeer @ 21.08.2008. 22:26 ] @
"Oz" je super i bolja mi je od PB-a 10x (isto je zatvorska tematika u pitanju).
Kod PB-a je dobra samo 1. sezona ..sve ostalo mu dodje ko sto neko rece kao spanska serija
Preporucujem Lost , Heroes, Band of Brothers a
narocito odlicnu seriju Rome (2 sezone od 10 epizoda) od Olivera Stone-a ko voli da gleda Rimljane
Scenografija za ovu seriju je po menu cista desetka bez ijednog kompjuterskog efekta

[ bakara @ 22.08.2008. 00:45 ] @
Citat:
deerbeer: ..sve ostalo mu dodje ko sto neko rece kao spanska serija
Preporucujem Lost , Heroes, Band of Brothers ...

Ja bih pre rekao da je lost najbolji primer kako serija ne treba da se razvuce...
[ Srdjan Marinkov @ 24.08.2008. 21:25 ] @
FOXu je bitna gledanost, a ne kvalitet! Koliko god ovo sto ce se sada emitovati bilo losije (ili bolje) od I sezone, ja, a verujem i velika vecina ljudi kojima su se svidele prethodne sezone PB-a, ce i dalje to gledati...
[ Srdjan Marinkov @ 03.09.2008. 09:25 ] @
Ne znam kako se ostalima svidja 4. sezona, ali meni je ovo mnooooooogo losije i od 3. sezone koja je dosta losija od prve i druge! Podseca na "Gone in 60 seconds" samo sto ovi ne kradu kola nego memorijske kartice!
Bas sam se razocarao! Deluje kao neka serija za teenagere, totalno neozbiljno! Mozda ce kasnije biti bolje, ali ovo sada mi je katastrofa!

[Ovu poruku je menjao Gojko Vujovic dana 05.01.2009. u 16:30 GMT+1]
[ Horvat @ 03.09.2008. 11:38 ] @
ne znam,meni se 4. sezona za razliku od 3. svidja,barem ove 2 epke :)
[ bytefx192 @ 16.11.2008. 22:54 ] @
Ovo je stara tema, ali listam nesto, i pitam se, Ovaj Majkl Skofild i Linkoln 'Barovz' su rodjena braca ? A imaju razlicita prezimena :D >?

Poz
[ smfilip @ 17.11.2008. 00:05 ] @
pa moze i tvoj rodjeni brat da koristi drugo prezime,ne znam sta tu ima cudno?
[ bytefx192 @ 17.11.2008. 09:34 ] @
Ok, samo pitam :).... Nisam je bas dobro zagledao, pa se mislim dal jesu rodjena braca, il ne :)... OK
Sad sam odgledao 4. sezonu, i..... svidja mi se ! Jeste malo "dosadno" ali meni se svidja !
PozZ
[ burex @ 17.11.2008. 18:34 ] @
Citat:
A imaju razlicita prezimena :D

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080905151216AAxLnjh

Ova sezona je ok. Nije bolja od prve i druge, ali definitivno jeste od treće.
[ pegasus @ 17.11.2008. 19:12 ] @
Ubedljivo najbolja sezona je prva.
Ova sezona je takođe extra, dobar zaplet, drži ti pažnju tokom cele epizode.
[ djole_za @ 17.11.2008. 21:08 ] @
ne bi me cudilo da na kraju ispadne da je onih 6 kartica samo deo scylle,a zapravo na svakom kontinentu postoji po jos 6..
[ bytefx192 @ 17.11.2008. 21:34 ] @
Da, da, i ja o tome razmisljam, kako ce sve jos vise da se zakomplikuje, i da ce biti jos 10 sezona, sto ni malo ne bih voleo... Sto se mene tice, trebalo bi da se cetvrtom sezonom, najvise 5tom zavrsi.... S tim, da u petoj nema nikakvih komplikovanih "operacija" poput Scylle :)...
E ljudi, zao mi je onog Breda, pandura, to jest cuvara :), covek se zrtvovao, mada mi ne bi bilo nista cudno da se u zadnjoj epizodi i on pojavi medju zivima :) hehe
Pozdrav !

p.s. 11 i 12 epizoda jos uvek nisu izasle ?
[ Laki_Gen @ 17.11.2008. 21:51 ] @
11-a epizoda nocas.
Zao ti Breda? Pih..

Scylla je u stvari stamparija novca. Kao sto Gretchen rece, to je mnogo vise od Kompanijine "male crne knjizice". Cim im je potrebno 3 dana za loigistiku da bi preneli Scyllu, ja tipujem na stampariju. Ionako su to vec probali sa Laos-om i nabavili su master za novcanicu dolara.
[ pegasus @ 17.11.2008. 21:57 ] @
Slažem da bi trebalo završiti sa 4. sezonom.
Nego jel zna neko koliko će epoizoda imati 4. sezona?
[ lider07 @ 17.11.2008. 22:22 ] @
Koliko sam ja upucen trenutno je snimljeno 16. ali bi trebalo da bude 22. Pod uslovom da opet neko ne strajkuje.
[ bytefx192 @ 18.11.2008. 10:15 ] @
A onaj haker, bas mi milo sto je crko :).... Mamu mu... pokvarenu. hehe

I svidjala mi se ona scena kad Alex muci onog crnju, kosarkasa :D od 2 metra hehe....
Cekam da i 11 i 12 izadju na torrents-rapid.......

Pozdrav !

p.s. A pravo da vam kazem, zao mi Belicka :)... Bio je dobar covek .... :)
Dal ce Majkl na kraju da umre ? (mada glavni likovi nikad ne umiru ;))

[Ovu poruku je menjao Djordjevlasotince dana 18.11.2008. u 12:43 GMT+1]
[ fanfon @ 18.11.2008. 14:50 ] @
A Matrix revolutions?
[ djole_za @ 18.11.2008. 16:00 ] @
Citat:
Djordjevlasotince:
E ljudi, zao mi je onog Breda, pandura, to jest cuvara :), covek se zrtvovao, mada mi ne bi bilo nista cudno da se u zadnjoj epizodi i on pojavi medju zivima :)

p.s. 11 i 12 epizoda jos uvek nisu izasle ?

11u upravo skidam..

kada su breda pokazali ostalim clanovima ekipe,kad lezi u kovcegu,pomislio sam u sebi "nece valjda sad da ustane iz kovcega?" ali sva sreca nije,inace bih se jos vise razocarao.. :D
[ bytefx192 @ 18.11.2008. 21:04 ] @
Jao.... Znao sam da ce da se aktivira ovaj alarm... :D Tokom cele epizode se nerviram, sve pazim da ne padne :D, tresem se ovde :D A on na kraju aktivira alarm :D haha
Sad, ko ce da ceka sledeci ponedeljak.....
I sto je najjace, general ga je video poded Scylle...

Pozdrav !
[ burex @ 18.11.2008. 21:46 ] @
Citat:
Djordjevlasotince: A pravo da vam kazem, zao mi Belicka

Misliš Belića? He he, baš sam mu tek nedavno skontao prezime
(Ako se iko seća Heartbreak High (Nestašne godine), tu je bio i "Drezik" tj. Dražić. )
[ deerbeer @ 18.11.2008. 23:41 ] @
Citat:
Djordjevlasotince: Jao.... Znao sam da ce da se aktivira ovaj alarm... :D Tokom cele epizode se nerviram, sve pazim da ne padne :D, tresem se ovde :D A on na kraju aktivira alarm :D haha
Sad, ko ce da ceka sledeci ponedeljak.....
I sto je najjace, general ga je video poded Scylle...
Pozdrav !

Znao sam i ja ..evo odgledah 11-tu kad ogledas 3.sezone za redom skapiras ustvari kako reziseri razmilsjlaju :)
Brad Belick .zanimljiv lik - od okrutnog korumpiranog pandura do pozrtvovanog i postenog saborca ..
Ko bi reko .. mada je ovaj dobro odglumio .. bio mi je bas smesan u Soni u onim gacama kad se preplasen tukao .
[ bytefx192 @ 19.11.2008. 09:20 ] @
Jel sledece epizode idu ponedeljkom na FOX-u (americkom :)?
[ Mobtel @ 19.11.2008. 15:03 ] @
Meni bi bilo zanimaljivije da su onog hakera iskoristili nekako drugacije ovako su ga protracili bezveze
[ bytefx192 @ 19.11.2008. 21:07 ] @
Ajd, pre nego saznamo sta ce se desiti, sta vi mislite ? Kako ce Michael i druzina pobeci od generala, ukrasti sonu, osloboditi Don Selfa i agenticu, osloboditi se T-BEGA i one Gretcheen, i na kraju unistiti kompanuju ? :D
Prosto zvuci haha

Aj da cujemo komentare, ako imate vremena...

Pozdrav ! !
[ pegasus @ 19.11.2008. 22:54 ] @
Citat:
Djordjevlasotince: Ajd, pre nego saznamo sta ce se desiti, sta vi mislite ? Kako ce Michael i druzina pobeci od generala, ukrasti sonu, osloboditi Don Selfa i agenticu, osloboditi se T-BEGA i one Gretcheen, i na kraju unistiti kompanuju ? :D
Prosto zvuci haha

Aj da cujemo komentare, ako imate vremena...

Pozdrav ! !

Mislis scyllu? ;)
[ Laki_Gen @ 19.11.2008. 23:01 ] @
Ja bih ukrao Gretchen. Nekako mi je taman. Pogotovo u onoj ultra kratkoj suknjici a la highschool.
[ bytefx192 @ 20.11.2008. 10:05 ] @
Hahaha bas sam se slatko nasmejao... :D

Da Scyllu, slucajno sam procitao u 3. sezoni epizodu SONA, pa sam napisao :)))

Pozdrav !
[ Bata @ 21.11.2008. 16:03 ] @
moje skromno mišljenje o celoj seriji:

1.glavni faktor dopadljivosti serije je glavni lik. Jedan kolega je rezao epizode i nosio kući samo da bi mu sestra i mama
"gledale Majkla"... šta će, zaljubile se.

2.prva sezona je bila dobra i zanimljiva, zaplet je imao nelogičnosti, ali sve u svemu zanimljivo.

3.svaka sledeća sezona je sve tupavija i blage šupljine u zapletu su se širile do te mere da može autobus u njih da upadne.

4.prva epizoda četvrte sezone i poslednja epizoda treće sezone su toliko nepovezane da je to umo/bolno.

5.odgledao sam par epizoda 4. sezone i prestao.
[ Zvezdan Joksovic @ 21.11.2008. 16:28 ] @
Slažem se da je prelaz između 3 i 4te stvarno katastrofa ali zbog promjene scenarija vjerovatno nije mogao ni biti bolji...Nego poslednje epizode nove sezone su zadovoljavajuće...
[ commissar @ 21.11.2008. 16:42 ] @
Vec od drugog serijala se nazire bogat fecesoidni potencijal.
[ burex @ 21.11.2008. 19:22 ] @
Meni bi bilo gore da su posle 1 sezone pukli pri bežanju, i ajmo jovo na novo...

Citat:
4.prva epizoda četvrte sezone i poslednja epizoda treće sezone su toliko nepovezane da je to umo/bolno.

http://en.wikipedia.org/wiki/Effect_of_the_2007–08_Writers_Guild_of_America_strike_on_television
[ deerbeer @ 22.11.2008. 00:33 ] @
1.sezona je po meni najbolja,trebali su 2-3 sezonu da spoje u jednu i ova sada da bude zadnja .
2. razvucena bespotrebno a 3. kratka i dosadna ..
A valjda ce i ovi losti da se zavrse vec jednom .. :)
[ bytefx192 @ 26.11.2008. 11:00 ] @
12 epizoda je super, samo razocaravajuce...... ! Don Self na kraju ispada da je iz kompanije a? Znao sam da ce nesto da se prevrne i da ce da se produzi serija....
Hm.... GLUPO

Ok, Pozdrav !
[ smfilip @ 26.11.2008. 11:17 ] @
mislim da Self nije iz Kompanije...ali vidjecemo
[ bytefx192 @ 26.11.2008. 12:20 ] @
Da da, tako je... Nije iz kompanije, to sam i mislio, iz neke druge organizacije je, ili pa radi sam za sebe i hoce novac... Videcemo vec....

poz
[ bytefx192 @ 06.01.2009. 12:09 ] @
A kad ce poceti snimanje sledecih epizoda u 4. sezoni.... ? ?

pozZ
[ milancheBGD @ 06.01.2009. 16:07 ] @
Verovatno krece u Junu, tako je i sa Simpsons... Izgleda je to sa svim serijama na Fox-u...
[ burex @ 06.01.2009. 16:52 ] @
Kakvo crno snimanje u junu?
Citat:
The fourth season is currently on hiatus. New episodes of season four will be aired in spring 2009.
[ bytefx192 @ 06.01.2009. 18:43 ] @
Ijao, jedva cekam :D
[ Wajda.W @ 06.01.2009. 19:01 ] @
Gaaahhh, ko ce to docekati....
[ milancheBGD @ 06.01.2009. 23:18 ] @
Citat:
burex: Kakvo crno snimanje u junu? :)

Mislio sam na emitovanje ;)
[ pegasus @ 14.01.2009. 11:39 ] @
Prison Break se zavrsava zauvek...

Citat:
Prison Break fans, there's really no easy way to say this so we'll just take a very direct approach: Prison Break is coming to an end...soon; Fox today announced the series will be ending at the conclusion of this season.

The news probably isn't a huge shock to anyone who has been following the series recently. Late last year, speculators thought the show would be coming to an end when Fox tacked on a few extra hours to this year's production schedule. And with heavy promotion for Fringe, 24, and Lie to Me in full swing, it isn't hard to see who the odd man out is.

Prison Break is currently on a little vacation, as Fox beefs up its midseason schedule with the aforementioned trio and a little program called American Idol. However, Fox did schedule a return for the final episodes of Prison Break--they begin their run April 17.

According to TVGuide.com, Fox president Kevin Reilly explained, "[Prison Break] got to a point where a lot of the stories had been told," which is a kind way to say the show was running on fumes creatively. At least six hours of the drama are left to go, with the possibility of a few more hours added as Reilly said he wants the program to "finish strong."

Before fans organize a save-the-show campaign complete with an assault of freshly shaven hair and teabags, consider this: Prison Break was originally conceived as a one-season show or mini-series, but instead was stretched out to four full seasons. That's some glass-is-half-full thinking right there.

Well Prison Breakers, do you agree with Fox's Reilly? Did the show run out of gas? Who will you miss most when the screen goes dark?

IZVOR :: http://www.tv.com/story/12107.html?tag=topslot;title;
[ Laki_Gen @ 14.01.2009. 14:30 ] @
Citat:
Well Prison Breakers, do you agree with Fox's Reilly? Did the show run out of gas? Who will you miss most when the screen goes dark?

Sara, of course!
[ pegasus @ 18.05.2009. 20:23 ] @
I konacno serija se zavrsila....

Kako vam se cini kraj?
[ ekisa @ 18.05.2009. 21:16 ] @
Po mom ukusu bezveze kraj (ali kako sve vise razmisljam kraj je zaista neocekivan i originalan) i naravno tuzan, mislim da Michael nije to zasluzio
[ Marko_L @ 18.05.2009. 22:32 ] @
Citat:
Prison Break was originally conceived as a one-season show or mini-series

Da se ja nešto pitam, na ovome je trebalo i da ostane.
[ fanfon @ 18.05.2009. 23:00 ] @
NIje kraj. Treba da budu jos jedan ili dva specijala...
[ lider07 @ 19.05.2009. 10:07 ] @
Trebalo bi da bude jos dva specijala gde ce da bude opisan period od cetiri godina tj. od trenutka kada su oslobodjeni pa do njihove zajednicke posete majklovom grobu.
[ bytefx192 @ 19.05.2009. 14:28 ] @
Al ne znam... Nikako ne bih ovako zavrsio seriju.... Bas mi je nekako krivo ! Ozbiljno....
Ocekujem da ce Majkl sina sacekati u basti, ovo ono.... Tek vidim groblje...
Kraj jeste originalan, ali svakako, nijedan "Prison Breaker" nije ovako nesto ocekivao....
Ova zadnja epizoda je bas ono... dirljiva....
Super su je odradili. Ali sto neko rece, trebala je da se zavrsi negde na 2. sezoni....

Pozdrav !
[ noreniou @ 19.05.2009. 20:05 ] @
Idu i dva specijala kao i snimanje filma,
Meni je zanimljivo kako su namestili da je na grobu Majkla kao godina smrti upisana 2005, sto bi onda znacilo da je minus 4 god kao godina oslobodjenja bila 2001, te se po ovome moze, po meni, naslutiti da ce u prvom specialu biti malo aluzija na famozni 9/11 i njenu navodnu povezanost sa Scilom
-- i da stvarno su ga preterali sa vecinom stvari u 4.toj sezoni (ko da su istu pisali americki srednjoskolci), al opet to je 'umetnicka sloboda' i svako radi kako misli da ce da zaradi...
[ pegasus @ 19.05.2009. 21:12 ] @
A kakav ce se to film snimati?
Zvuci zanimljivo....
[ burex @ 19.05.2009. 22:03 ] @
Nije nikako trebalo da se završi na prvoj sezoni... ko voli rokanje iz ćelija, neka gleda "OZ". Meni je drago da serija nije bila u tolikoj meri jednolična.
[ Stranger2 @ 20.05.2009. 23:04 ] @
Da li je neko od vas gledao seriju "OZ"?

Voleo bih da cujem poredjenje od nekog ko voli Prison Break. OZ mi je odlicna serija a Prison Break sam zapoceo gledati posle OZ-a pa mi je delovala nekeko slabo pa sam odustao.

[ dulsrules @ 21.05.2009. 02:23 ] @
Meni su obe serije OK. Trebalo bi obe pogledati, svakako.
[ Nabukodonosor @ 21.05.2009. 12:15 ] @
Serija je posle druge sezone postala dosadna i mnogo se ponavljala. Kada vise nisu imali materijala, krenuli su u ponavljanje. Cetvrta sezona je vec katastrofa. Gomila nepovezanih stvari na jednom mestu. Ja licno bih zavrsio seriju posle 2. sezone. Da ne pominjem cinjenicu da se kroz celu seriju prozimaju situacije koje nema sanse da se dese u realnosti. Kazem, serija je posle 2. sezone evoluirala u jednu veeeliku glupost.
[ burex @ 21.05.2009. 14:03 ] @
Ne bih rekao da je postala baš dosadna, ali da su odstupili od prvobitnog kvaliteta kojeg su imali u prve dve sezone, jesu... i to je baš šteta i pretpostavljam da su razlozi oni silni štrajkovi i pritisci na izradu novih sezona od strane publike i FOX-a. Neke stvari ne treba brzati... Imali su materijal, imali su publiku, mogli su to bolje da odrade...
[ maniaNS @ 21.05.2009. 15:06 ] @
Ljudi,

Gde ste to gledali poslednju epizodu ???
[ pegasus @ 21.05.2009. 16:43 ] @
Torrent decko....
[ commissar @ 21.05.2009. 17:49 ] @
Ja sam, opet, misljenja da je serija nekako odjednom, iznebuha zavrsena.
Toliko tema je naceto, toliko stvari nedoreceno, odjednom - kraj, svako dobio sta mu sleduje (mozda M.S. nije), pravda trijumfovala i sl...
Da li gresim?
[ fanfon @ 22.05.2009. 09:17 ] @
Ne gresis, ali bice jos 2 specijala gde ce biti objasnjeno sve sto se dogadjalo u tom periodu od 4 godine posle Majklove smrti...
[ commissar @ 22.05.2009. 09:41 ] @
Drugim recima, tacno je ono pisanje na Wikipediji da ce ovaj serijal imati 24 epizode, i da serija jos nije gotova?

[Ovu poruku je menjao commissar dana 22.05.2009. u 10:53 GMT+1]
[ fanfon @ 22.05.2009. 21:07 ] @
Tacno
[ Nabukodonosor @ 25.05.2009. 03:34 ] @
Izasla 23-24 epizoda, tj. film. Skinuh, ne odgledah.
[ Srdjan Marinkov @ 27.05.2009. 08:49 ] @
Prison Break je trebalo da se zavrsi posle II sezone (da su lepo otisli u Panamu da sa lovom zive srecno), ali pretpostavljam da su nastavili dalje sa snimanjem serije jer su prve dve sezone imale veliku gledanost. III i IV sezona su pokvarile (bar meni) kompletan utisak na celu seriju, jer koliko su I i II sezona bile dobre, toliko su III i IV lose i predvidive. Po mom (skromnom) misljenju, za razliku od "Prison Break-a" kod serija "Dexter", "24" i "Lost" je svaka naredna sezona bolja od prethodne...
[ bytefx192 @ 27.05.2009. 11:53 ] @
Pa, serija se snima 8 epizoda, sve sto je preko 8 to je zarada...
Prison Break je dozivela veliku gledanost i namlatili su se para... I sad je veoma gledana, tako da su mogli da naprave i 10 sezona :).
Lepa prica, prve dve sezone super, ali sto kazete III (po meni najdosadnija, smara...) i IV (moze da prodje) nisu trebale uopste da se snimaju....
Ali, sve je to biznis :)

Pozdrav !

p.s. Evo, odgledao sam i 23. i stvarno potresna epizoda.... Svidja mi se, originalan kraj.
Sve u svemu, dobra serija.... O ukusima se ne raspravlja ;)

[Ovu poruku je menjao Djordjevlasotince dana 29.05.2009. u 02:01 GMT+1]
[ skemamen @ 03.06.2009. 14:37 ] @
Stvarno ne zelim da komentarisem seriju zbog koje sam hteo da se lupam cepanicom po glavi koliko je debilna, ali ne mogu da ostanem ravnodusan.

Pored lose glume, nerealnih reakcija, lose profilisanih karaktera, u seriji ne postoji apsolutno nista sto vredi. Prvi serijal me smorio najgore, ali moram priznati da sam pre pocetka serije odgledao neki film (ne secam se sada naziva) gde se radnja odvijala u zatvoru i koji je mnogo realnije predstavio zatvor, tako da sam sa rezervom poceo da gledam Prison Break. Prvih nekoliko epizoda sam se smejao kao lud koliko je Prison Break retardirana serija namenjena istoj takvoj intelektualnoj masi.

Glavni glumac (po obicaju lepotan), sve zna, svuda bio, krije mnoge istine u sebi, zna sve odgovore, pametniji od napametnijih mislilaca danasnjice, mudriji od Hudinija, sposobniji od Gadafija u navodnjavanju Afrike, itd... Ma daj, molim te, ipak cu se udarati cepanicom po glavi...

Uostalom, kao sto je receno, ne vredi o ukusima raspravljati...
[ fanfon @ 03.06.2009. 14:45 ] @
A koja je po tebi dobra serija?
[ dulsrules @ 03.06.2009. 14:56 ] @
Krece flame :-)
[ bytefx192 @ 03.06.2009. 15:09 ] @
A znaci mi smo debilna masa ??
[ Laki_Gen @ 03.06.2009. 15:40 ] @
Jeste, i ja sam debil.
Nisam znao da serija (laka zabava) treba da bude u isto vreme i dokumentarac!!!!
Svaki dan nesto novo naucis.
[ zorg @ 03.06.2009. 16:01 ] @
Ali kako je ova 4. sezona od početka počela da se pretvara u Dinastiju, to je strašno. Te ovaj mu nije brat, te keva mu radi za agenciju, te Sara trudna... Španska serija, ne razumem zašto se i dalje zove Prison Break, ovo više nije ista serija koju sam gledao prve dve sezone. U sledećoj sezoni će nam verovatno otkriri i da je Linkoln Majklu ustvari ćale, nećak pokojnog Blejka Karingtona...
A tek konzistentnost priče i scenarija... svaki objekat, akcija i lik je promenio stranu, misiju, namenu i svrhu za 180' bar triput do sada...
Prve dve sezone su mi odlične, gledao sam ih u dahu.
[ bytefx192 @ 03.06.2009. 18:33 ] @
Pa sledece sezone nema :)
[ Nabukodonosor @ 03.06.2009. 21:41 ] @
Pa i jeste serija poprilicno debilna, to je 100% tacno, ali opet sto kaze neko gore ne mora bas ni da bude dokumentarac. I mene je dosta stvari nerviralo, npr. ono kada beze iz zatvora u Panami, pa kada se kriju ispod kamiJona, a oko njih 2500 vojnika i onda izlaze dok je oko njih guzva vojnika i beze a niko zivi ih ne vidi. Miiisssim smesno...al dobro, kad nema nista drugo moze i to. Uostalom kroz celu seriju se prozimaju takvi debilni detalji, pa serija poprima neku naucnofantasticnu notu, jer je gotovo sve u seriji u realnom zivotu nemoguce izvesti.
[ dexxx @ 04.06.2009. 08:49 ] @
Gomila polu-golih nabildovanih robijasa... i to treba da bude zanimljivo??
[ Srdjan Marinkov @ 03.10.2009. 09:25 ] @
Citat:
dexxx: Gomila polu-golih nabildovanih robijasa... i to treba da bude zanimljivo??

pa, priznajem i ja da bi bilo interesantnije da su bile polu gole robijašice u pitanju :)