[ 4n0n @ 19.12.2007. 17:14 ] @
Prije svega pozdrav svima, i jedno pitanje u slucaju da netko ima iskustva sa slicnim stvarima:
Stvar je u "sparivanju" ova dva auta, tehnicka izvedivost, ako je na kraju uopce izvedivo. Mislim uz odredjenu cifru manje vise sve je izvedivo, ali gledajuci u nekim realnim okvirima naseg standarda.
Znaci: uzima se ispravna Lada Niva i Zastava 101 (koje sam ponosni vlasnik, nazalost ne vise u voznom stanju, ali karoserijom u odlicnom stanju radi cega sam i dosao na ovu ideju) i na sasiju Lade Nive nabacuje se karoserija Stojadina.
Pitanje je uopce moze li se Niva kao ostali terenci (npr. Nissan Teranno) dovesti u takvo stanje da se karoserija komplet skine da ostane samo sasija?
Sto se tice pogona, ostaje mjenjac od Nive i reduktor ako ga ima... I to je to. Na papiru djeluje izvedivo, ali u realnosti?
Ne mislim da ce se sad javiti neki mehanicar koji ce napraviti tutorial kako bi se to moglo izvesti, nego samo ako netko ima slicnih iskustava nek se javi i napise ako nista drugo barem sta misli o ideji...
[ etjen @ 19.12.2007. 17:17 ] @
Citat:
4n0n: ako nista drugo barem sta misli o ideji...

Ideja je suluda, ali podrzavam sve tako zanimljive akcije! Ako uradis tako nesto posalji koju sliku!
[ RS TURBO @ 19.12.2007. 18:04 ] @
moze se u lade nive odvojiti karoserija od sasije,mozes i u suzuki samuraj,a vec u suzuki vitare ne mozes da odvojis sasiju od karoserije.U Vitare dodje karoserija i sasija iz jednog dijela kao i kod auta... To sto radis malo je skakljivo ali te podrzavam 100% u tome! Samo tako masti nema kraja :) probaj uraditi to ako uspijes svaka cast pa nam posalji slike da vidimo tu zvijer kad se zavrsi :)

pozzz
[ sasa022 @ 20.12.2007. 03:06 ] @
@4n0n
Ako imas dovoljno slobodnog vremena,zivaca i naravno novaca - sve se moze...
Proveri da li ces takvo vozilo moci da registrujes.

[ etjen @ 20.12.2007. 13:49 ] @
Znaci time se bavi KFOR :-)