[ 4n0n @ 19.12.2007. 17:14 ] @
Prije svega pozdrav svima, i jedno pitanje u slucaju da netko ima iskustva sa slicnim stvarima: Stvar je u "sparivanju" ova dva auta, tehnicka izvedivost, ako je na kraju uopce izvedivo. Mislim uz odredjenu cifru manje vise sve je izvedivo, ali gledajuci u nekim realnim okvirima naseg standarda. Znaci: uzima se ispravna Lada Niva i Zastava 101 (koje sam ponosni vlasnik, nazalost ne vise u voznom stanju, ali karoserijom u odlicnom stanju radi cega sam i dosao na ovu ideju) i na sasiju Lade Nive nabacuje se karoserija Stojadina. Pitanje je uopce moze li se Niva kao ostali terenci (npr. Nissan Teranno) dovesti u takvo stanje da se karoserija komplet skine da ostane samo sasija? Sto se tice pogona, ostaje mjenjac od Nive i reduktor ako ga ima... I to je to. Na papiru djeluje izvedivo, ali u realnosti? Ne mislim da ce se sad javiti neki mehanicar koji ce napraviti tutorial kako bi se to moglo izvesti, nego samo ako netko ima slicnih iskustava nek se javi i napise ako nista drugo barem sta misli o ideji... |