[ tolstoy @ 22.12.2007. 23:20 ] @
Pre par dana me neki lik lupio na parkingu i sada se bas mucim da nadjem delove za Mazdu 323 p (model sa 3 vrata) 1997 god. VIN: JMZBA153200XXXXXX. Potrebni su mi sledeci delovi: 1) Far, levi (radi se o podesivim farovima) 2) Zmigavac, prednji, levi 3) Blatobran, prednji, levi 4) PVC obloga blatobrana, prednjeg, levog 5) PVC obloga branika prednjeg, tj. ono sto mi prosto nazivamo "branik" 6) ukrasna maska Zvao sam nekoliko servisa po BG i NS-u, ali tesko ide, ili nema delova, ili mogu da se naruce samo originalni, a oni su preskupi (far 250 EUR !?!!?). E sada, kupio bih ja mozda i sve originalne delove, ali sam u medjuvremenu saznao da mi verovatno (90% sigurno) osiguranje nece nadoknaditi celokupan iznos za nove delove jer je automobil stariji od 6 godina!? Zna li neko nesto detaljnije o ovome? Ispada da ni kriv ni duzan moram izbiti sebi iz dzepa par stotina evrica, jer "ko mi je kriv sto vozim auto 10 god. star (inace je u perfektnom stanju, moram da se pohvalim) i jos hocu da ga popravljam sa novim delovima, kakav luksuz, zamislite! Eh, Srbijo... Neki savet? Hvala unapred, pozdrav! |