[ mikevecoss @ 26.12.2007. 01:52 ] @
Izvinjavam se urednicima foruma ako postoji tema sa slicnim sadrzajem i pitanjem ali ja je nisam uspeo pronaci pa je postavih ovde i mislim da je vrlo dobra za citanje i diskusije. 1.Da li je moguce da prema ovome nazovimo ga statistickom podataku(blic.co.yu,25.12.2007) moguce organizovati jednu strukturni online prodavnicu islljucivo prehrambenom robom,slicno kao sto radi maxi.co.yu za pocetak za centralne opstine Beograda i Novoga Sada a kasnije i za ostale gradove? (http://www.blic.co.yu/ekonomija.php?id=24595). 2.Da li bi VI pod uslovom da ste stanovnik uzeg ili sireg dela grada Beograda,Novog Beograda i Novoga Sada kupovali robu putem buduceg sajta napredne online prodavnice cije ime-domen ne zelim da navodim iz marketinskih razloga slicne sadrzine kao maxi.co.yu ali sa daleko daleko nizim cenama u proseku za 10-15%,sa manjim limitom za narucivanje recimo 1000 dinara umesto 4000 dinara koliko je potrebno za naveden online dostave i sa vecim izborom artikala,u prvom redu prehrambeno-trgovacke robe kao u klasicnim Supermarketima a kasnije i sve ostalo sto naravno moze stati u jedan pick-up ili transporter vozilo? Ako se pokaze sistem rada uspesan sa Beogradom i Novim Sadom planirano je i otvaranje istih za ostale vece i manje gradove u celoj Srbiji. Nadam se da sam shvacen. Hvala na razumevanju. Hvala na kritikama,sugestijama i buducim predlozima. [Ovu poruku je menjao mikevecoss dana 26.12.2007. u 13:51 GMT+1] |