[ SmilieBG @ 26.12.2007. 11:17 ] @
Pozdrav,

Zna li iko, gde u Beogradu ugradjuju mobilne u kola (handsfree).
Kola imaju pripremu za mobilni (antena i microfon sprovedeni), tako da verujem da su i kablovi 'iza' radija takodje prisutni. Takodje ima vec i drzac za mobilni.

Trebalo bi dakle da se samo uzme jos drzac za sam mobilni aparat + kablovi da se spoji (napajanje + zvuk) na radio.

Ko to radi u Beogradu i kome najbolje da se obratim.

Poz,
Sale
[ vladd @ 26.12.2007. 22:06 ] @
Treba ti i radio, koji podrzava tu funkciju. Iako imaju solidnu cenu, ispasce jeftinija varijanta, nego da ti neko doradjuje "mute" i transfer signala na pojacalo..

Poz.
[ SmilieBG @ 27.12.2007. 08:07 ] @
Verujem da mute ima vec u radiju, sa obzirom da je prethodni vlasnik ostavio sve od ostalih dodatnih kablova (antena, mikrofon i slicno).
Cak je i drzac dakle tu, treba mi samo kabl i drzac za sam telefon :)

Ali sam totalni laik sa strujom / audio opremom, pa radije ne bi to sam cackao :)

Poz,
Sale
[ vladd @ 27.12.2007. 10:03 ] @
Pa onda verujem da ces uspeti:)

Poz.
[ SmilieBG @ 27.12.2007. 16:20 ] @
Nasao sam u YUBC centru jednu prodavnicu, gde mi rekose da ce posle novaka moci to da mi urade (trenutno su u 'pregovorima' sa nekim auto elektricarima), pa cemo videti :)

Poz,
Sale
[ Portir Velja @ 27.12.2007. 20:47 ] @

@SmilieBG

Imas u PP telefon pa nazovi i vidi da li rade i ugradnju
[ corel @ 02.01.2008. 03:41 ] @
Bez petljanja,izbaciti tu "kramu" van iz auta,i ako mob ima bluethot kupiti nesto od SONY-a npr BEX seriju imas sve,od hands frre paketa bez ikakvih dodatnih instalacija.Mislim da najslabiji model SONY-a dode oko 110E.
Imam ga skoro godinu dana pa govorim iz iskustva
[ SmilieBG @ 03.01.2008. 17:56 ] @
Pa pazi kablovski sistem mi je drazi / bolji od BT-a. A posto vec postoji, zasto rastavljati sve i vaditi :)

Pored toga, BT ne puni bateriju po default-u, vec se to mora 'extra' budziti, dok ovde sve to vec postoji :-)

BT mi je apsolutno poslednja opcija.

Poz,
Sale
[ vladd @ 03.01.2008. 20:37 ] @
Pa kupi telefon sa dobrom baterijom, a i punjac za kola nije drama od investicije.

Poz.
[ SmilieBG @ 04.01.2008. 21:14 ] @
N95 bas nije poznat po dobroj bateriji :-)

A hocu da se resim kablova po kabini, jer sada punim N95 tako i jednostavno smeta (konzoli, menjacu itd). Ili ja uvrcem ruku do konzole ili se redovno kabl izvlaci :(

Poz,
Sale
[ bakara @ 05.01.2008. 11:02 ] @
Ovde kazes jedno:
Citat:
SmilieBG: Pa pazi kablovski sistem mi je drazi / bolji od BT-a.

A posle:
Citat:
SmilieBG:\
A hocu da se resim kablova po kabini, jer sada punim N95 tako i jednostavno smeta (konzoli, menjacu itd). Ili ja uvrcem ruku do konzole ili se redovno kabl izvlaci :(
\

Salim se, naravno...
Ja ti takodje preporucujem neki BT mp3 player kao najbolje i najeelegantnije resenje.
[ vladd @ 05.01.2008. 13:17 ] @
Evo, ovaj se meni svideo, i to je sledeca nabavka..(posle guma, katalizatora...:D:D)

http://www.pioneer.it/eur/products/archive/DEH-P70BT/index.html

Moze i ovaj sajt
http://www.pioneer.co.uk/uk/pr...gory_id=183&taxonomy_id=25

Poz.
[ SmilieBG @ 05.01.2008. 16:33 ] @
Uh uh, to mi tek nikako ne igra, posto bi onda totalno narusio 'harmoniju' centralne konzole (sa ugradjenom radio jedinicom) :-(

Ne verujem da cu imati vremena da odradim to u Beogradu, ali cu videti u NL sta mogu da uradim. Mislim da ce najveci problem biti N95 koji nije predvidjen za taj sistem, ali mozda (nadam se) ima neki adapter :)

Poz,
Sale
[ vladd @ 05.01.2008. 17:19 ] @
Ovaj je bas za N seriju kao rodjen. I malo normalnije izgleda od "veceg brata". Ne vidim sta moze da narusi ovakva sprava, osim ako nije bio tft monitor u konzoli. A postoje i maske za adapiranje prema raznim konzolama.

Poz.