[ Lepotani @ 27.12.2007. 02:40 ] @
Cene stanova ce rasti u 2008.godini.
-----------------------------------

Rasce,kao i sve drugo. Dosta ce se graditi na periferiji Beograda,ne samo u 2008.godini,vec i u godinama koje slede posle 2008.godine.
U samom gradu,Beogradu, pocece da se prodaju i parkovi,unistice se zelenilo.

Kvalitet gradnje bice sve losiji. Nadzidjivace se kuce koje nisu za to pogodne,tako da moze doci do urusavanja zgrada i ljudskih zrtava.
[ 3emyh @ 27.12.2007. 02:59 ] @
Moze li jedan dozivotni ban (virtuelni ekvivalent smrtne kazne ili dozivotne izolacije - sta ko vise voli) za poruke ove vrste? Moze i lock, prosto se plasim sta ce sutra osvanuti ovde.
[ dr.NPN @ 27.12.2007. 04:59 ] @
Sto, meni nekada zanimljivo da citam njegove postove.
Ozbiljno. Citam i cudim se. I nikako ne mogu da zamislim lika koji tako pise, i nema teoretske sanse da skontam nacin na koji on razmislja.

Mislim [znam] da je bolestan, ali, verujte mi, ja ne znam kako je to moguce?

Takve stvari sto on pise, ja ni u ludilu ne bih mogao da smislim, ono za interfon recimo, pa za internet, kada su ga odsekli...

Ala je neko dokon [i lood]
[ pctel @ 27.12.2007. 11:14 ] @
Citat:
Takve stvari sto on pise, ja ni u ludilu ne bih mogao da smislim, ono za interfon recimo, pa za internet, kada su ga odsekli...

Ala je neko dokon [i lood]

Mene zanima nesto drugi, cisto statisticki - da li svi "lepotani" imaju takva razmisljanja koja smaraju ove koji nisu "lepotani", ili takav nacin razmisljanja nema nikakve veze za pripadanjem toj grupi?
[ burex @ 27.12.2007. 11:48 ] @
Verovatno samo jedan ekstremno loš primerak navedene grupe... I hope...
[ nebojsa986 @ 27.12.2007. 16:58 ] @
Ipak je ovo MADzone, ovakvi su ovde donekle i ocekivani.
[ Emil Ranc @ 27.12.2007. 18:51 ] @
Citat:
pctel: Mene zanima nesto drugi, cisto statisticki - da li svi "lepotani" imaju takva razmisljanja koja smaraju ove koji nisu "lepotani", ili takav nacin razmisljanja nema nikakve veze za pripadanjem toj grupi?

Ono drugo.