[ parmin @ 28.12.2007. 20:56 ] @
U februaru ove godine 2007 kupio sam akumulator Topla. Do pre dva meseca je radio dobro, a i bilo je lepo vreme, a sa prvim mrazevima su krenuli problemi. Odem u servis, provere mi akumulator i zaključe da ne puni dovoljno. Skinu mi akomulator da ga ponovo formiraju i posle petnaest dana su mi vratili akumulator, a u međuvremenu sam koristio njihov akumulator. Takođe sam u međuvremenu, bio kod električara i sredio punjenje, tj. pojačao masu na motor i sada je punjenje u redu. Međutim, akomulator sve slabije vergla. Ako ga iz prvog verglanja ne upalim, sledi guranje, a zima je tek počela. Odem ponovo u servis i stručnjak je konstatovao da zbog dugog verglanja su se ćelije iskrunile i da ne mogu da ga zamene novim i da mi garancija više ne važi. Da li da tražim pomoć inspekcije ili da se pomirim sa ovim i da kupim drugi akumulator
[ vladd @ 29.12.2007. 00:09 ] @
Popricaj sa inspekcijom, da ti "pomognu", pa da vidimo koliko vredi "majstorova" dijagnoza.
Olos jedan obican, u dilu sa bakalinom...

Poz.
[ bakara @ 29.12.2007. 08:52 ] @
Akumulator je verovatno trajno ostecen usled nedovoljog punjenja.

Najgore po tebe sto si dozvolio da oni utvrde da je tvoje vozilo bilo neispravno...da si odmah otisao kod elektricara i otklonio tu sitnicu od problema verujem da bi morali da ti daju novi akumulator...ovako sumnjam.