[ petersonic @ 29.12.2007. 06:03 ] @
U teškoj saobraćajnoj nesreći kod mesta Ušće na Šabačkom putu poginuli su bivši ukućani "Velikog brata" Elmir Kuduzović, Stevan Zečević Zeka i Zorica Lazić, javlja B92. Četvrta osoba u kolima, čiji identitet još nije poznat, prebačena je u Urgentni centar u Beogradu.

Vest o pogibiji bivših ukućana izašla je na kajronu TV B92 iza ponoći , kada je i prekinut prenos "Velikog brata", a tokom noći se prenosila po srpskim forumima.
Prema nezvaničnim informacijama, automobil u kom su bili Kuduzović, Zečević, Zorica Lazić i njihov saputnik je sleteo sa puta u reku dok su preticali drugo vozilo. Prema neproverenim informacijama nesreća se dogodila posle 23 časa.

izvor: http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=25124
[ Pali zari @ 29.12.2007. 08:37 ] @
sto se tice njih puca mi tuki, kada nepostujes pravila i jurcas ko manijak ko te jeb..
[ ad0lf @ 29.12.2007. 08:40 ] @
nemoj tako :-(
[ vujo032 @ 29.12.2007. 09:23 ] @
Nemoguće,neverujem.To je velika tragedija,nastradali su mladi ljudi.
Citat:
Pali zari: sto se tice njih puca mi tuki, kada nepostujes pravila i jurcas ko manijak ko te jeb..

Bez obzira na sve,treba da se stidiš ovih reči.
Eh,kakvi smo to ljudi.
Srce mi je zaparala ova vest,i još ne mogu da dođem sebi.
Ne mogu jednostavno to da prihvatim i nadam se da nije tako kao što pišu.
Strašno.
[ M I B @ 29.12.2007. 09:33 ] @
Ni ja ne volim VB ali je ipak velika steta i trgedija, deca su u pitanju.
[ Neythan @ 29.12.2007. 09:34 ] @
Takve vesti novine objavljuju skoro svakodnevno, pa bash ne vidim da se ljudi neshto preterano cimaju oko toga. Ah, zaboravio sam, ovo su ukucani VB-a. Iskreno, nije mi neshto preterano zhao, niti sam gledao to niti zna ko su oni uopshte, jedino me nervira shto ce naredne 2 nedelje samo o tome da se pricha.
[ waikiki @ 29.12.2007. 09:42 ] @
Strasno.. moje iskreno saosecanje sa porodicama poginulih..
Sramota kako B92 i Emotion (ne)reaguju na ovu vest..
[ milovank @ 29.12.2007. 09:50 ] @
" Bog ne uzima ni dobrog ni zlog, već onog ko kasno ukoči"
[ sadux @ 29.12.2007. 10:11 ] @
Covece da ne poverujes!! Tuga i zalost!

Neka pocivaju u miru.