[ Dr.sima @ 31.12.2007. 10:18 ] @
Sledeci tekst preuzet sa http://www.netgames.co.yu/admin/ ... direktan banner na drenik.net Znaci slatko sam se smejao bar pola sata ... __________________________________________________________________________________________ Sve lađe su vam potonule, opao vam je imuni sistem, spava vam se, ne znate ni ko ste, ni odakle ste, a kamoli gde idete i koliko još imate snage i vremena za to ... Dođe vam da se pregrejete i odete u večnu hibernaciju, a možda ste već u njoj i niste toga svesni ... Za njega, NPN populaciju (tip tranzistora) Sve Vam se teže diže a sve lakše pada! (sistem naravno) :) A tamo negde je ljubav Vaseg života, koju će možda utvikovati neko mlađi, brži, jači, spretniji ... Za nju, PNP populaciju (takođe tip tranzistora) Osćate se suvo a strasna vrućina vas izgore ... pregrevate se često i opasno ... On je online i nestpljivo vas čeka, vreme istice "Sreen Saver" će se uključiti... i neće Vas videti :) Za njih, PNP+NPN Igrali bi se ali virusi ... kivni ste i na njega i na nju ... virusi ... virusi ... neminovan je alt+ctrl+del U ime ljubavi, molimo vas, naši ljudski vlasnici ... Dajte nas čika doktoru da nam podari mladost i brzinu Obraćao sam se i komunicirao sam sa Vašim ljubimcem, Vašem prozoru u svet i sve češće jedinom pravom prozoru i on se obraćao Vama! Ja mu dođem nešto kao medijum ;) Vi ste bezbedni a on ?! Pomozite mu, ako je dogorelo do nokata, ili ga zaštitite preventivno dok možda ne bude previše kasno. Hvala u ime miliona (PNP+NPN) tranzistora ... ;) Pozovite doktora sa iskustvom od 20 godina privatne prakse i 10 godina prakse u golbalnom okruženju... Uz nezaboravan tretman Vaš trenutni kompjuterski kućni ljubimac, će poživeti duže i pružit još mnoga zadovoljstva Vama i Vašim bližnjima. ... POZOVITE ODMAH Sutra već može biti kasno. A sad ide dorada i sitno tvikovanje ;) Malo ozbiljnijim tonom Sve u vezi Vašeg kompjutera Evo šta to podrazumeva, pa i više od toga, možda se neću svega setiti :) Sredjivanje ubagovanih Windows okruženja Bekapovanje Instalacije programa Obrisali ste slike ili bitna dokumenta Sistem vam je usporen Prepuni ste virusa, ustvari sve se usporilo a i ne znate zašto Kućna mreža vam ne radi Internet vam je užasan, ili ga uopšte nemate Igrice vam pucaju baš kada je najzanimljivije Želeli bi svoju prezentaciju, ali ne znate kako, gde, šta ... I jednom rečju, sve sto Vam padne na pamet a ima veze sa kompjuterom ... Ne znate ko bi Vam oko toga pomogao, niste znali, ili niste smeli da pitate... Pozovite, možda ja imam rešenje. Windows XP sp2 ... XP autopatcher Najbolja AVAST Antivirus zaštita preporučena od najjačih hakera, krakera, spamera i ostalih online svetskih pirata. Sve sto je Vama potrebno... za posao, zabavu ... Sve softverske i hardverske kvarove otklanjam, ugradjujem nov hardver... itd. itd. ... I sve tajne malih i velikih administratora ... :) u jednom liku i delu ;) Profesionalni administrator Dragan Nedeljković |