[ alien111 @ 17.01.2008. 14:49 ] @
| Počeo sam veoma mlad da sedim, možda od 18 godine. Sada imam 25 godina i veliki broj sedih dlaka. Čuo sam da postoji preparat Grecian 2000 koji pomaže da se vrati prirodna boja kose.
Zanima me gde mogu da nabavim taj preparat u Beogradu, Srbiji.
Takođe da li neko ima iskustva sa tim ili nekim drugim preprataom za vraćanje prirodne boje kose i da li bi hteo da podeli sa svima nama. Hvala!
|
[ mrle 011 @ 17.01.2008. 15:12 ] @
i ja sam dosta osedeo.
ne znam ..... kad bi smo mogli nekako da pitamo kostunicu koju on farbu koristi, sigurno je neka dobra.
mislim, ima covek te velike umne glave za savetnike, pa oni sigurno znaju.
jedino da farba nema i neke propratne kontraindikacije usmerene na drugu stranu, prema mozgu, ko ce ga znati.
[ Gayo @ 17.01.2008. 18:26 ] @
Da barem ja imam taj problem.... Jos u srednjoj skoli sam ocelavio....
[ zlacarobnica @ 17.01.2008. 19:26 ] @
Mogu da ti kazem da se ne nadas previshe ,da ne bacas pare na razne preparate nego da ponosno nosis to sto imas :) Razmisli samo jer vredno bacanja para ko zna koliko kosta bilo koji od tih " preparata " ,ili farbi koje navodno pokrivaju sede .... A tek zamisli kad pocne da ti kosa raste dole sivo gore braon :) ili crna boja :) .
Istini za volju mozda bi ti u pomogao zink ,mada mislim da je sad kasno za to .Znam da se jedna moja drugarica borila sa sedom kosom ( ima 26 godina ) ,ali uspela je samo da uspori taj proces .Posavetuj se sa nekim strucnjakom ,mozda bi neka vitaminska terapija mogla da uspori taj proces ali nikako da ga obrne :)
Aj sa srecom :P
[ nebojsa986 @ 17.01.2008. 21:47 ] @
Ljudi samo smanjite nerviranje, just relax, i necete osedeti pre 40te.
[ alien111 @ 18.01.2008. 07:00 ] @
Hvala svima na odgovorima. U mom slucaju je genetski faktor, vise nego nerviranje. Mali procenat dlaka je sed ali dovoljno da mi bude neprijatno zbog toga, pogotovo kada znam da postoje nacini da se to sakrije. Jedan od nacina je neki od preparata Grecian 2000 ili Restoria pa bih vas zamolio da probate da pomognete sto se tice iskustava sa njima i pogotovo kako mogu da dodjem do njih u Srbiji. Dakle nemam dilemu da li ih koristiti nego kako ih nabaviti.
Takodje mozda je neko cuo za jos neki metod i nacin koji pomaze u ovakvim situacijama?
[ Pejacar @ 18.01.2008. 12:06 ] @
Ne znam sto bi ti bilo neprijatno zbog sedih dlaka, nije to nista strasno, a u vecem broju slucajeva cak i mladjim ljudima to stoji dobro
[ zlacarobnica @ 18.01.2008. 12:25 ] @
Posto vidim da nemas dilemu oko toga dal je to dobro ili ne ,ja cu ti opet reci kako ces izgledati kada ti preparati pocnu da se ispiraju i da ti raste tvoja boja kose ... mislim da ces izgledati kao Djodje Marjanovic ::)))) ( bez uvrede )
[ vladd @ 18.01.2008. 13:20 ] @
Nikada kosa nije bila vazna ili bitna, za muskarca...
Poz
[ Stefan Markic @ 18.01.2008. 15:04 ] @
Citat: nebojsa986: Ljudi samo smanjite nerviranje, just relax, i necete osedeti pre 40te.
Zavisi gde si osetljiviji. Nekima je kosa slabija strane, pa se preko nje vise manifestuje.
[ MOSLER @ 21.01.2008. 13:52 ] @
Ja sam koristio taj preparat o kome pricas(Grecian 2000) i jos jedan drugi i odmah cu ti reci da ne trosis pare za dzabe.U pitanju je obicna sarena laza.Mastis kosu sa tim sranjem mesec dana i opet nista ne dobijes.
Ako hoces vidljive rezultate moze ti pomoci samo farba za kosu!!!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|