[ proximus1212 @ 18.01.2008. 10:50 ] @
| Postovanje,
Treba mi pomoc tj. instrukcije kako se na scenicu 2001 godiste skida displej koji pokazuje sat,temperaturu i radio.
Crkla mi je sijalica i naravno displej se ne vidi.
Hocu da promenim te diode, ali ne bih da polomim neke plastike.
Unapred hvala
Pozdrav
|
[ RS TURBO @ 18.01.2008. 11:06 ] @
Ne znam dali ces sta polomiti jer kod vecine auta to drze serafi i zabice tako da kad se skidaju plastike i instrument tabla da nebi se sta polomilo tako da mozes sam to da uradis i polako kad odvrnes sve serfe polako skidas plastike jer su zabice inace jake. probaj sam to ti nije neko sveto slovo da se skine
pozzz
[ proximus1212 @ 18.01.2008. 11:54 ] @
Glavni problem je sto nevidim ni jedan sraf.
postavio sam slike pa mozete pogledati.
POzdrav
[ RS TURBO @ 18.01.2008. 12:00 ] @
Pa mora ga nesto drzati. Vjerovatno gore ima one kukice a dole ga drzi ta plastika za ventilaciju ako se podvlaci pod nju i pod tu gore onda moras prvo tu dole skinuti pa izvuci onda tu sto hoces da skines... Koliko sam vidio ta plastika je sastavljena sa tom glavnom plastikom od kontrolne table one su ti najcesce na zabice. Mi smo u fiat bravo skidali i jedan dio smo tesko skinuli jer je bila jaka zabica i na kraju smo skinuli da je nismo polomili ali jedva mic po mic. Tako i ti pogledam jeli se podvlaci ako se podvlaci skini tu od ventilacije onda najvjerovatnije ispod imas ili zabice ili serafe to ovako se bas napamet ne moze reci jedino ko je ima pa da je to rastavljao pa ti on moze tacno reci gdje se nalaze.
pozzz
[ proximus1212 @ 18.01.2008. 12:06 ] @
Skida se kompleta ploca odgore,sad cu da vidim pa da javim sta sam uradio i ako zapnem da pomognete.
Hvala
[ proximus1212 @ 18.01.2008. 20:04 ] @
Namestio sam.
Ako nekome ikada bude trebalo:
veoma je jednostavno, cela tabla se dize na gore,privezana je zabicama,a samo kod zvucnika u coskovima ima 2 srafa i to je cela nauka.
Kada se maska skine moze da se pristupi skoro svim delovima komandne table.
Hvala na pomoci.
Pozdrav!
[ RS TURBO @ 18.01.2008. 21:59 ] @
nema na cemu
i drugi put
pozzz
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.