[ pctel @ 19.01.2008. 08:57 ] @
| Jedna firma, da je ne reklamiram, korisnike svojih usluga maltretira prilikom naplate tako sto ih tera da stoje u redu pola sata, kako bi dobili priliku da plate. Redovi su tu od pocetka do kraja radnog vremena, svakog dana u godini. Vise puta sam dosao, pogledao na sat, vratio se, dosao sutra, ucinio isto i posle konacno mnogo dolazenja morao da stanem u red i da cekam. Rukovodstvo firme svesno maltretira korisnike jer ne zeli da trosi novac na jos radnika i jos uplatnih mesta koji su preko potrebni. Da li postoji nacin da se zakonskim sredstvima ta firma natera da potrosacima organizuje ugodniju i brzu naplatu? Postoji li neka inspekcija koja bi dosla i konstatovala da postojeci kapaciteti nisu cak ni reda velicine onih potrebnih za usluzivanje 1.000.000 korisnika, pa ili nek povecaju kapacitete, ili nek smanje broj korisnika? Znam da cete reci da potrosaci treba da koriste usluge druge firme, ali to je u ovom slucaju nemoguce, radi se o monopolistickoj firmi. |
[ buljko @ 19.01.2008. 09:09 ] @
Isti slucaj je i sa Palatom pravde, APR i, da ne nabrajam vise, gde se ceka i mnogo duze (i po nekoliko puta). Ne vidim nacin da se to promeni dok se ne reorganizuje nacin placanja. Ovakvi problemi su, mozda, bas proizvod planiranog a nerealizovanog projekta elektronskog placanja.
[ srki @ 19.01.2008. 09:11 ] @
Zar ne mozes da platis online na racun te firme ili da odes u bilo koju banku?
[ Laki_Gen @ 19.01.2008. 09:14 ] @
Opstom uplatnicom mozes izvrsiti uplatu u bilo kojoj banci ili posti. Ne razumjem u cemu je konkretan problem, da li moras iskljucivo u njihovoj poslovnici placati?
Ako je tako, ne postoji inspekcija ili sila (osim trzista) koja moze da ih natera da povecaju broj uplatnih mjesta. Jedino da probate peticiju, zalbe i tome slicno,
iako vam to skorosigurno nece pomoci, ali barem cete im staviti do znanja da je to veliki problem.
[ Java Beograd @ 19.01.2008. 09:36 ] @
Pa kaži koja je firma.
[ bakara @ 19.01.2008. 10:16 ] @
Ocigledmo neka drzavna, jer tesko da bi privatnik odugovlacio sa uzimanjem para
[ commissar @ 19.01.2008. 17:15 ] @
Ne znam zasto je ocigledno da je drzavna, kad je npr. svima poznato da jedan privatni ISP ima samo jedno uplatno mesto u jednom gradu i to velikom?
[ ar nogard @ 19.01.2008. 19:46 ] @
a sta raditi recimo kad ti stalno dolaze pogrezni racuni za struju.
jednom mi stigne 1000kw vise
drugi put ne stigne nista o kw da bi sve to za sledeci put spojili i nabili u crveny zony
a treci put mi od majmuna stigne racun na kome mi je sve obracunato kao da imam jednotarifno brojilo
i to se ne desava samo meni vec sam to cuo od vise ljudi a obrazlozenje im je kao pa trebali ste da reklamirate pa kad kako i koliko puta svaki mesec da se vucaram i da im ocitavam brojilo umesto njih jel sam u obavezi to da radim.
[ jablan @ 19.01.2008. 22:00 ] @
Meni liči na Lutriju Srbije.
[ Laki_Gen @ 19.01.2008. 22:48 ] @
Stvarno je tamo uvjek guzva, ali covjek rece privatna firma...
[ De La Noche @ 21.01.2008. 00:29 ] @
Ja tipujem na SBB ???
[ Daniel011 @ 21.01.2008. 01:14 ] @
To je prvo što je i meni palo na pamet.
Samo, njima je bar moguće uplatiti preko banke ili pošte (što ja redovno i činim).
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.