[ vilyu @ 28.01.2008. 07:52 ] @
Ćao svima,

Imam drvenu vikendicu na Kosmaju. Kako je dugo nismo održavali, sad imam problem sto su se stršljenovi nastanili u rupi od detlića, iznad ulaznih vrata. E sad, oni su neaktivni zimi, pa pretpostavljam da je sad najbolje vreme da ih se rešim, kako bih opet mogao da koristim vikendicu.

Jel znate neku firmu za deratizaciju koja bi se bavila prskanjem otrovom tih stršljenova? Ja sam iz BG-a i nije mi problem da odvezem njihovog radnika tamo i da ga vratim.

Hvala unapred.
[ sasa022 @ 28.01.2008. 10:43 ] @
www.halooglasi.co.yu/3/36/1.shtm
[ Java Beograd @ 28.01.2008. 11:08 ] @
Dezinfekcija (mikroorganizmi)
Dezinsekcija (insekti)
Deratizacija (glodari)
[ pantic68 @ 28.01.2008. 13:57 ] @
Treba ti radnik da im leglo ubaci u pec? Eto ako ti sabac nije daleko i ako vodis na rostilj mogu i ja, struka mi je zastita bilja i prehrambenih proizvoda Jednom sam slepao neki krsh mercedes u kojem se zapatilo nekoliko jata osa posle visegodisnjeg stajanja. Kad me treca ujela otvorio sam vrata i iskocio a ovaj drugar je odvukao prazan auto To ti se ne moze desiti dok je hladno jer nisu u stanju da se krecu. Jedino ako se nalaze na nepristupacnim mestima mora se koristiti hemija a to je bolje kad otopli. Nadji nekog seljaka u blizini ne treba da vuces nikog odavde a preparat kupi u poljoprivrednoj apoteci po savetu prodavca.
[ fanfon @ 28.01.2008. 15:26 ] @
Nema njih mnogo unutra. Mozda samo jedna zenka. Uzmi i poprskaj nekim insekticidom rupu...