[ fege @ 27.02.2008. 23:52 ] @
Konfiguracija: AMD DuoCore 4200+, 1 GB memorije i graficka Nvidia Gigabyte 8400GS.

Graficka je kupljena pre 20tak dana.
Slika na Samsung TV-u je bila odlicna, do pre par dana, a onda ...
Bez obzira da li koristim DualView, Clone ili Single slika na Samsung TV-u je ista.

Slika izgleda ovako:
Kao da ste presekli sliku na pola i onda donju polovinu slike postavili umesto gornje i obrnuto.
A izmedju gornje i donje polovine slike se nalazi jedno 10 cm crne boje (ovo su u stvari ivice slike)
Pored toga kvalitet slike nije ni priblizan onom kvalitetu slike koji je bio pre pojavljivanja ovog problema.

Reinstalirao sam drajvere, reinstalirao Windows XP, promenio kablove i problem je i dalje prisutan.

Odnecu karticu u servis u petak, da vidim sta ce da kazu.

Zanima me da li je neko imao slican problem?
[ anon139614 @ 28.02.2008. 15:36 ] @
Jesi probao sa podesavanjem rezolucije na TV-outu, ili sa chackanjem Video Sistema npr. (PAL, NTSC, SECAM,...).
Ako nisi probaj moze biti da je do software-a tj. do podesavanja.
[ fege @ 28.02.2008. 18:50 ] @
Nije do podesavanja, probao sam sve zivo.

Srecom kartica je kupljena pre 20tak dana i zamenili su mi je bez problema.

Sad sve radi kako treba.
[ Dralac @ 29.02.2008. 00:35 ] @
Proveri da nije problem do monitora... POkusaj na monitoru da dugmicima podesavas sliku (horizontal - vertical).
Odnesi do nekoga monitor i proveri da li radi...
Ako ne prodje, vrati im grafiku...
[ anon139614 @ 29.02.2008. 06:46 ] @
Znaci ipake je bio problem u kartici, posto nisi dao neke posebne opise sta si radio, ja odmah sam hteo da pitam da nije do softwareslih podesavanja, posto svasta moze da se desi , mislim desi se da se podesavanja ne zapamte nekim slucajnim restartom ili tako nesto.
Nego vazno je da je problem resen.
Pozdrav i uzivaj sa novom karticom
[ milos062 @ 06.04.2008. 20:40 ] @
ja imam nVIDIA 8400 gs,ali nemogu da namestim da mi slika ide i na kompu i tv-u istovremeno,u podesavanja nema nigde dualview,clone itd.dole u meniju imam samo single...bio bih zahvalan kad bi mi neko dao neko uputstvo.
unapred hvala