[ AkvaMarina @ 04.03.2008. 00:26 ] @
Može li mi neko reći gde da nađem kavez za hrčka u Novom Sadu?
Želela bih plastičan, u više nivoa, i sa svim onim dodacima tipa točkova, tunela i slično.

Otprilike ovakav: http://www.seapets.co.uk/gallery/125003.jpg

Unapred hvala!
[ sasa022 @ 04.03.2008. 03:44 ] @
Da li si obisla zoo shop-ove ?

[ AkvaMarina @ 04.03.2008. 11:54 ] @
Da, bila sam u onom na početku Futoške ulice, i na novom naselju. Imaju samo staklene i metalne.
[ Miroslav Jeftić @ 04.03.2008. 12:01 ] @
Gde si bila na Naselju? Skoro sam siguran da sam video neki plastičan, ili je bar ličio na plastičan u pet šopu na naselju, ne znam kako se tačno zove, ali otrilike je negde u prizemlju zgrade u tozinom sokaku, prvi ćošak.
[ Shadowed @ 04.03.2008. 12:39 ] @
Kako ne izgricka plasticni?
[ Horvat @ 04.03.2008. 12:53 ] @
ti hoces kavez ili luna park za hrcka :D,sala mala :)

ali neko ti je vec rekao ,u "zoo" shopovima,odnosno prodavnicama kucnih ljubimaca
jesi gledala tamo gde si ga i kupila?
[ nmilosev @ 04.03.2008. 12:58 ] @
U Rumi ima u Pet Shopu u ulici 15.maja.

Šteta što nisi iz Rume.
[ barakuda111 @ 04.03.2008. 13:51 ] @
Hrcak bi vremenom izgrickao plastiku tako da bi morala da zamenjujes cesto. Ja bi ti preporucio jedan veliki zicani kavez, a dodatke mu vremenom ubacuj. Zar nije zanimljivije da sama kreiras njegov prostor? :)
Imas u pet shopovima plasticne merdevinice, tockove, cevi... Mozes mu ubaciti ponekad onu kartonsku rolnu od toalet papira, razne kutijice, zavezes par kanapcica da vise sa plafona kaveza (recimo zavezes par cvorova na kanapu da se lakse vere, isprepletas par kanapa...), mozes mu cak ubacivati i neke grancice da ih gricka i da se provlaci... budi kreativna. :)
Poz.
[ AkvaMarina @ 04.03.2008. 18:45 ] @
Citat:
nmilosev:
Šteta što nisi iz Rume.

Ti da si mi neki dobar brat (ko što nisi), ti bi mi kupio i doneo!

Citat:
Miroslav Jeftić: Gde si bila na Naselju?

Bila sam tamo kod okretnice dvojke. Problem je što nisu ni čuli da postoji plastičan kavez nigde gde sam pitala. Imaju svi te igračke, ali šta vredi kad ne mogu da se stave u stakleni kavez.
[ Miroslav Jeftić @ 04.03.2008. 19:42 ] @
Ako si sa Naselja, pogledaj tu gde sam pomenuo, nije tako daleko od okretnice dvojke.
[ Shadowed @ 09.03.2008. 09:20 ] @
Citat:
barakuda111: Hrcak bi vremenom izgrickao plastiku tako da bi morala da zamenjujes cesto. Ja bi ti preporucio jedan veliki zicani kavez, a dodatke mu vremenom ubacuj. Zar nije zanimljivije da sama kreiras njegov prostor? :)
Imas u pet shopovima plasticne merdevinice, tockove, cevi... Mozes mu ubaciti ponekad onu kartonsku rolnu od toalet papira, razne kutijice, zavezes par kanapcica da vise sa plafona kaveza (recimo zavezes par cvorova na kanapu da se lakse vere, isprepletas par kanapa...), mozes mu cak ubacivati i neke grancice da ih gricka i da se provlaci... budi kreativna. :)
Poz.

Posle ovoga mi dodje da kupim 'rchka :) Samo sto sam nekada odsutan po par dana pa nisam u mogucnosti...
[ barakuda111 @ 09.03.2008. 21:04 ] @
Citat:
Shadowed: Posle ovoga mi dodje da kupim 'rchka :) Samo sto sam nekada odsutan po par dana pa nisam u mogucnosti...

Hrcak je zivotinja koja po prirodi voli da skuplja i skladisti hranu. Neznam da li si ikada video kako puni obraze hranom? http://www.freedigitalphotos.net/image/s_hamster1.jpg http://www.maniacworld.com/hamster-enjoys-Broccoli.jpg
Dakle mozes mu dati dovoljno hrane da uskladisti i da bude miran koliko kod hoces (moze mu zaliha trajati i celu zimu)
Sto se tice vode imas da kupis pojilice http://www.lamp-post.co.uk/prodimages/classic/0190.jpg Ti uzmi ovu najvecu, inace predvidjenu za zeca i miran si i sto se tice vode bar nedelju dana.
[ Marko Enter @ 10.03.2008. 17:41 ] @
Ja mislim da bi hrcak izgodjao plasticni kavez , ja imam 2 morska praseta i drzim ih u zicanom kavezu i jednom kad sam im dao hranu u plasticnu cinijijicu oni su pojeli i hrani i tu cinijicu

pozdrav Marko
[ anel_np @ 05.04.2008. 21:33 ] @
p0z,

Potreban mi je kavez za hrcka... ali ne obican kavez vec neki veci ako je moguce da ima sprat

Ako neko ima da proda ili zna gde ima da se kupi neka se javi...

Unapred Zahvalan