[ Ka2 @ 05.03.2008. 22:24 ] @
U poslednjim par meseci cujem neodredjeni zvuk koji najblize mogu da opisem kao klokotanje. U nekim momentima kao kada se nesto krcka... kao voda kada vri... tako nekako... stvar je u tome da uopste ne mogu da ga lociram... cinilo mi se da se cuje od pozadi... bio sam ubedjen da je u pitanju auspuh, da je mozda negde probusen... odem u auspuh servis i lik mi kaze da je auspuh skroz ok... onda nesto pocne da mi prica o katalizatoru... ja zaista ne znam nista o tome ali kao mozda to ima neke veze sa time... u stvari, to je spomenuo zato sto je video (ja sam se isto iznenadio jer nisam to znao) da mi iz auspuha u leru prilicno dimi i to cini mi se neki dim bele boje, sive, sta znam... mada dim i jeste te boje. :D Danas vozim i sad' se tripujem oko toga odakle dolazi zvuk... prvo mi se cini da dolazi spreda, iz haube, onda mi se cini da dolazi odozdo sa desne strane... Ono sto sa sigurnoscu mogu da kazem je da se najvise cuje kada vozim sporo, do 40km/h, kada stojim u mestu se takodje cuje ali manje... Ovaj zvuk ne doprinosi nikakvog drugom losem ponasanju auta osim sto nervira... Da li neko zna sta bi moglo da bude u pitanju? |