[ anon176222 @ 19.03.2008. 15:40 ] @
| Imam nekoliko malih ogrebotina na autu (metalik boja).
Cuo sam da ih je moguce ukoniti nekim polir pastama i sl.
Interesuje me da li je to neko od vas vec radio (detalji) kojom polir pastom, na koji nacin itd... |
[ audi80 1.8i @ 19.03.2008. 19:15 ] @
Da ima, koristio sam Sonax polir oko 10eura,i uz njega dode ona olovka, uzima se prema boji auta, ja sam uzeo plavi, posto mi je boja na autu tamnoplava.
Operes auto, posusis, i onda olovkom popunis ogrebotine (samo one koje su dublje), i onda polirom ispoliras sve, i tamo gdje ima sitnih ostecenja ovaj polir ce popuniti ta ostecenja i manje ogrebotine, sto se auto cesce pere prije ce se skinuti, meni je trajalo oko 2mj, ako ga ja rucno perem, a ako na praoni sa onom pjenom, odmah ona pjena skida polir ako ne odmah onda drugi put, pa skida i ono sto se sa olovkom popuni.
[ Dalibor81 @ 19.03.2008. 22:13 ] @
Prvo, zavisi od dubine same ogrebotine, ako nisi dirnuo bazu, vec samo lak, i to plitko, preporucujem ti 3M pastu, beli, pa plavi cep, a ako je ogrebotina dublja, 2 sloja laka, pa onda poliranje, mada to vec spada u uspricavanje, reci koja je situacija u pitanju, mozda mora i baza! Pozdrav
[ anon176222 @ 20.03.2008. 17:40 ] @
Ogrebotine nisu duboke ali se nazire bela boja ispod. Znaci nije stiglo do lima vec su to samo povrsinske ogrebotine.
Sta u ovom slucaju?
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.