[ belijum @ 20.03.2008. 18:37 ] @
| Imama dve 3870 i nikako ne mogu da ih stavim u crossfire. Uz njih nisam dobio crossfire most pa sam nasao kod drugara. Jedino sto nisam probao da stavim dva Crossfire mosta na njih posto sam negde video na netu da su neke graficke povezane sa dva mosta. Ako neko nesto zna o crossfire-u nek POMAZE!!!!!! |
[ micic_milan @ 22.03.2008. 18:32 ] @
Treba ti jedan most za povezivanje.Date nebun ostali konektori na kartici kojima se moze povezati do cetri kartice u CrossFireX.sa DQ6 plocom.Recimo meni pod XP prof. I sa drajverima 8.3 za graficku nije mi radio CrossFireX valjano.A dok sa 64 bit.Vistom i 8.3 drajverima nije bilo problema.Otidi si lepo na BENCforum i sve ceti biti jasno,oko ovi stvari ovde neces naci pomoc.
[ belijum @ 22.03.2008. 22:36 ] @
Uspeo sam da sa dva CrossFire mosta, ali Crysis sa jednom grafickom na very high radi bez problema a u crossfire rezimu ni da mrdne. Veze nemam sta se desava
[ Binary Mind @ 24.03.2008. 12:55 ] @
To je do Crysis-a. Baguje sa CrossFire-om. Probaj da vidis da ne postoji neki patch koji to reshava. Mislim da postoji, ali posto nemam 2 graficke, ne treba mi pa se nisam ni interesovao...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.