[ bloodymir @ 22.03.2008. 23:36 ] @
Trenutno zivim u stanu koji se greje na gas..vodu grejem na gas..i u pitanju je prizemna zgrada...
E, sad trebalo bi da predjem da zivim sam u iznajmljenom stanu od 30m2 na Banovom Brdu koji je vezan na centralno grejanje u zgradi sa liftom itd..
Zanima me koliko ce da me kosta u proseku (za vreme van grejne sezone i u toku grejne sezone) sa nekom prosecnom potrosnjom struje i vode, bez upotrebe telefona (ok znam da i ako ga nekoristim postoji neka pretplata), sa kablovskom (osnovni paket), sa adsl-om 512/64, i sa svim ostalim cudima koja ce da mi nakarikaju..
Vidim da su komunalije opasno poskupele (za preko 15%) od februara pa bih voleo da budem upoznat makar okvirno o kojem redu velicine se radi...Da li je to 3-4 hiljade van grejne sezone i 6-7 u grejnoj sezoni ili vise ili manje...Koliko vise/manje?
Zna neko?
[ rafiki @ 23.03.2008. 09:08 ] @
Komunalije kostaju isto i za vreme grejne sezone i van nje, jer se grejanje placa tokom cele godine.
Najbolje ti je da pitas gazdu da ti pokaze racune za poslednji mesec - mada ce to vredeti samo do sledeceg poskupljenja :(
[ pinnkpanter @ 23.03.2008. 09:29 ] @
ja plaćam 1800.din samo vodu, kao da imam kamile i bazen a uopšte ne kraduckam.