[ visocanin @ 26.03.2008. 00:05 ] @
| Ljudi,POMOC!!!
Problem sa fiestom,98 godiste.Kada pada kisa i kada je put mokar u predelu vozacevih nogu,javlja mi se velika kolicina vode.Da li je bilo takvih problema i molim Vas za sto hitniji odgovor jer je problem stvarno delikatan. |
[ hidraulika @ 26.03.2008. 07:22 ] @
Provjeri pod automobila, mozda ima neka rupa?
[ Java Beograd @ 26.03.2008. 10:11 ] @
Čuj "možda" ?! Definivno, brate, bušan ko rešeto.
@visocanin
Jesi li "zalego" ispod kola da vidiš šta se dešava ?
[ bakara @ 26.03.2008. 10:30 ] @
Nije busan pod, vec zapusen odvod za vodu koji se nalazi ispod sofersajbne.
Digni haubu, sipaj flasu vode i gledaj gde treba da iscuri voda pa ocisti taj odvod.
[ visocanin @ 26.03.2008. 23:53 ] @
Definitivno nije neka rupa u podu automobila.Skidao sam juce plastiku iznad prednjeg tocka,ulazio u kanal,sve je Ok-nema rupe.Sutra skidam sediste i ceo tapacirung,sipam vodu i vidim gde ulazi,nema mi druge
[ bakara @ 27.03.2008. 10:12 ] @
Ma nisi razumeo
Citat:
bakara: Nije busan pod, vec zapusen odvod za vodu koji
se nalazi ispod sofersajbne.
Digni haubu, sipaj flasu vode i gledaj gde treba da iscuri voda pa ocisti taj odvod.
Znaci taj odvod je spolja (u motornom prostoru do pozarnog zida...) a ne u kabini vozila.
[ visocanin @ 27.03.2008. 20:58 ] @
U pravu ste kad ste rekli da su zapuseni odvodi ispod sofersajbne.Skinuo sam kutiju sa osiguracima i ispod nje na odvodnom kanalu puno lisca,zemlje i kad je to mokro napravi se takva smesa da voda ne moze da prodje.U svakom slucaju hvala svima na savetima
[ vsi @ 28.03.2008. 14:47 ] @
Servisno uputstvo je majka :)
To ti je osnovno da proveris da li su ti odvodi o.k., inace to spada u redovno odrzavanje.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.