[ Bata @ 28.03.2008. 11:20 ] @
Pogledajte na ovoj stranici> http://www.renault.com/renault...logue/Dacia_Sandero/index.aspx |
[ Bata @ 28.03.2008. 11:20 ] @
[ Miroslav Jeftić @ 28.03.2008. 11:31 ] @
Hehe... kakav je to odgovor na Zastava 10? Sandero je potpuno nov automobil (za razliku od Z10) i proizvodiće se u daleko većem broju primeraka u odnosu na Z10. Sličan cenovni rang im je skoro jedina dodirna tačka.
[ vladd @ 28.03.2008. 12:15 ] @
Jos jedan "(polovan)golf killer". Samo naka prave i spustaju cenu, cisto da postoji nesto i za istocnoevropski standard
A i da pomognemo kolegi blob-u: "...while a child seat can be fitted to all three seats..." Poz. [ Bata @ 28.03.2008. 12:48 ] @
Citat: Hehe... kakav je to odgovor na Zastava 10? Sandero je potpuno nov automobil (za razliku od Z10) i proizvodiće se u daleko većem broju primeraka u odnosu na Z10. Sličan cenovni rang im je skoro jedina dodirna tačka. Odgovor u smislu da se dešava na ovom (balkanskom) tržištu. A čini mi se da je lepši, pomalo me podseća na Ford. [ bantes9 @ 28.03.2008. 14:40 ] @
Citat: vladd: Jos jedan "(polovan)golf killer". Samo naka prave i spustaju cenu, cisto da postoji nesto i za istocnoevropski standard:) Na pojavu jeftinijih automobila ne treba gledati samo kao na konkurenciju polovnjacima. Cene zastave 10 i Dacie Logan su kod nas previsoke. Kada se Grande Puntu odbije carina on kosta kao Zastava 10 sto je apsurd, isto vazi i za Logan koji zahvaljujuci ugradjivanju nasih prodavaca kosta vise nego sto bi trebalo. Bilo bi odlicno kada bi u skorijoj buducnosti imali vise modela razlicitih proizvodjaca u ovom cenovnom rangu, to bi doprinelo smanjivanju cena nekih modela a dobili bi i kvalitetnija vozila sa vise opreme, jer bi se prodavci utrkivali da se necim izdvoje i pridobiju kupce. Kao sto je receno bitno je da se nesto desava i da je sve veca konkurencija, sto samo moze ici u prilog buducim kupcima. [ topan83 @ 21.09.2008. 10:31 ] @
Sendero me je kupio svojim izgledom. Definitivno se razmisljam da na leto skupim pare za ucesce i uzmem za sebe. Meni je prelep za prvi auto.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|