[ zoky22 @ 02.04.2008. 12:53 ] @
Kupio sam racunar pre 2 godine. Nije proslo 3-4 meseca i monitor je poceo da prikazuje horizontalnu liniju po sradini ekrana, debljine 5-6mm i braon je boje bez obzira na boju pozadine. Ali javljala se povremeno u trajanju od nekoliko sekundi. Odneo sam ga u radnju gde je kupljen i po starom dobrom nasem obicaju kazu nije to strasno. E sad nije strasno nego je UZASNO. Linije su sada preko cele povrsine ekrana i tako stoje nekad i po 5 min. Ali fora je sto nema pravila kada ce se pojaviti. Koristio sam jedno vreme drugi monitor ali nije pokazivao nista, dok je moj monitor na drugom racunaru i dalje sarao linijama sto me dovodi do zakljucka da je on u pitanju, a ne neka druga komponenta. Takodje i u levoj trecini ekrana je vertikalna linija debljine do 2cm. Monitor je trenutno u servisu, ali ako ne otkriju sta je s njim DA LI JE NEKO IMAO SLICAN PROBLEM I ZNA LI STA JE U PITANJU? Da ipak ja menjam monitor? Da li je moguce da ga zamene jer je jos u garanciji? [Ovu poruku je menjao zoky22 dana 02.04.2008. u 14:09 GMT+1] |