[ pdusan @ 26.04.2008. 20:20 ] @
cao imam problem u frozen thron-u kada se misem ili tastaturom krecem po mini mapu nece polako da mi skroluje nego sa jednog kraja mape ode na drugi a na sredinu mape i neide. iama zver od kompa 512mb karticu, 4800+ procesor 2 gb ram-a ne znam sta da radim sve sam pokusao ostaliste mi samo vi u pomoci

pozdrav
[ Backy @ 28.04.2008. 08:23 ] @
mnogo ti je brz komp, pa onda brzo skroluje i ne stigneš da zaustaviš kameru na sredini...
[ barakuda111 @ 28.04.2008. 08:49 ] @
Ako sam dobro razumeo suvise brzo ti mis ide u warcraftu. Ako je to u pitanju mozes da resis na dva nacina:

- Kad udjes u warcraft ides Options/Gameplay i onda "Mouse scroll" skalu pomeri levo dok ti mis nebude dovoljno sporiji. Malo pomeris u levo pa probas u igri kako ti radi

- Ides u Control Panel/Mouse onda odes na tab Pointer Options i skalu gde pise Motions pomeris levo koliko zelis dok u igri nedobijes zeljenu brzinu misa
[ donmarkone @ 29.04.2008. 23:15 ] @

Citat:
cao imam problem u frozen thron-u kada se misem ili tastaturom krecem po mini mapu nece polako da mi skroluje nego sa jednog kraja mape ode na drugi a na sredinu mape i neide. iama zver od kompa 512mb karticu, 4800+ procesor 2 gb ram-a ne znam sta da radim sve sam pokusao ostaliste mi samo vi u pomoci

pozdrav

Pre ove teme sam citao temu o obrazovanju u Serbia :)

:)

Probaj iznad pomenuto da uradis ako nece difinitivno moras slabiji racinar da kupis jer ti je taj "prezveran" za WC|||