[ MatezYU @ 30.04.2008. 11:09 ] @
Interesuje me kada menjam mesto prebivalista u licnoj karti, moram li odmah menjati i saobracajnu i vozacku? Da li postoji neki rok za to? |
[ MatezYU @ 30.04.2008. 11:09 ] @
[ dejankr @ 30.04.2008. 14:52 ] @
Ne moraš ništa menjati.
[ lancia88 @ 30.04.2008. 16:07 ] @
Pozdrav,
kako to ne mora menjati? Mora menjati ali ne mora da isteka tekuce registracije. Valja samo malo razmisljati, promenio je adresu u licnoj karti, dosao na salter da produzi registraciju i najnormalnije se ne mogu usloziti dve razlicite adrese u sistemu. Automatski mora da menja podatke u saobracajnoj. Kod vozacke opet ista stavka, sve do isteka vaznosti samo sto je vaznost uglavnom duza od vaznosti aktuelne godisnje registracije. [ dragan.mitic @ 04.05.2008. 13:29 ] @
Pošto sam ja skoro menjao prebivalište u ličnoj karti, a nekako mi se pogodilo da mi i ističe vozačka dozvola odmah posle toga morao sam da novu vozačku dozvolu izvadim ovde u Beogradu, u novom mestu prebivališta (u onom MUP-u u Ustaničkoj).
Problem je bio što da bih izvadio ovde vozačku dozvolu moji podaci (dosije, kako ga zovu u policiji, o položenom vozačkom, eventualnim kaznama) moraju da budu poslati iz MUP-a opštine gde ti je izdata vozačka, tako da sam morao da čekam nekih 20-30 dana da srede, pošalju da bih mogao da izvadim novu vozačku. Preporuka: ako menjaš prebivalište... odradi sve u MUP-u odmah (tj. traži da i taj saobraćajni dosije pošalju u MUP novog mesta prebivališta) da ne ideš i čekaš po redovima više puta. Pozdrav Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|