[ milanche911 @ 01.05.2008. 09:39 ] @
Ljudi zna li neko nesto o second life online igrici? Nacuo sam nesto na tv-u jos odavno i igrica mi se ucinila extra! ali me interesuje kako,gde se igra,da li je potrebno platiti registraciju ili moze da se igra podpuno FREE?!

Ko zna nesto neka odmah kaze,ili neka zauvek cuti...:P lol

POZDRAV!!!
[ nick2 @ 01.05.2008. 10:04 ] @
Igrica je free,treba registracija i da skines instalacioni fajl na komp, igra se online treba ti brz net...

vise na http://secondlife.com/

pozzz
[ Nemanja Avramović @ 01.05.2008. 11:09 ] @
i ako nemaš te njihove linden dolare onda je igra prilično dosadna... možeš ih zarađivati blejom na nekim mestima ali tako se jako jako jako sporo zarađuje i to će te brzo smoriti.. ako ipak kupiš linden dolare onda možeš da započneš svoj biznis i onda već može da bude zanimljivije
[ milanche911 @ 02.05.2008. 10:44 ] @
A koja brzina neta je neophodna? imam 512/128 da li je to dovoljno? Mislim za neke performanse koje su podnosljive,da moze da se igra...;)

[Ovu poruku je menjao milanche911 dana 02.05.2008. u 18:10 GMT+1]
[ MonteCarlo @ 04.05.2008. 15:30 ] @
Gde se to bleji da bi ih zaradio?
[ Nemanja Avramović @ 04.05.2008. 17:07 ] @
milanche, dovoljna je brzina

a bleji se na raznim klupicama i tako nekim ostrvima... svuda gde vlasnici mesta plaćaju da im se pravi gužva... ali tu se dobijaju jako male pare, tipa par dolara za minut bleje (a ne možeš ostaviti igru jer čim si idle onda te server izbaci).. najbolje je da se uhvatite sa nekim ko malo duže igra i već zna gde su ta "blejačka" mesta
[ milanche911 @ 04.05.2008. 19:51 ] @
A ne mozes da se zaposlis i tako zaradjujes "zelembace"...
[ damirh @ 04.05.2008. 21:06 ] @
Koliko sam skontao bez pravih dolara nema prave igre :)

Mozes da vrsljas po svetu ali ne mozes da napravis svoju kucu posto se zemljiste placa...kupio sam plac na aukciji za par tih linden dolara ali je posle taj vlasnik trazio od mene da uplatim par desetina pravih dolara preko pay pala i tu se moje interesovanje za igru zavrsilo :D
[ Nemanja Avramović @ 04.05.2008. 23:03 ] @
Upravo tako: može da se vršlja po svetu ali ništa iole ozbiljno ne može da se radi bez pravih dolara, tako da igra u principu brzo smori.

Ja sam se čak zezao i sa skriptarenjem, pravio neke kazino mašine, ali nisam imao gde da ih stavim jer nisam imao zemljište pa sam ih krio ispod vode na nekim mestima gde ljudi retko zalaze i onda (prilično neuspešno) vrbovao ljude da se igraju na mojim mašinama. Naravno, uvek su vlasnici zemljišta nalazili moje mašine i vraćali mi ih (šatro: zaboravio si nešto) i onda me smorilo sve to i od tad ne igram