Citat:
Koliko mi je poznato nema novih/renoviranih hotela po našim banjama
Aha tako je. Prosle godine sam u par navrata prenocio u jednom hotelu koji vazi za bolji u Vrnjackoj Banji... moj utisak je bolje da sam spavao u kolima s'obzirom:
1. da je osoblje kao u drzavnim kolektivima (50+ godina prosek, neljubazni, nezainteresovani...)
2. svedski sto i za dorucak i za rucak i za veceru je srednje zalostan (cesto bajato, i tako to)
3. sturktura gostiju uzasna
4. potrebno hitno renoviranje hotela, ali pravo renoviranje, s'obzirom da sam ja bio u renoviranoj sobi koja je 'ajde za Vrnjacku Banju korektna, ali ima stvari koje neverovatno zivciraju, kao naprimer to sto vrata u kupatilu nisu mogla da se zatvore, i sto kupatilo nije renovirano (ej soba renovirana, kupatilo ne)
...
A tamo na sav glas pricaju kako zive od turizma, bas me zivo zanima koji im je procenat stranih gostiju... bolje neka vide recimo Montekatini terme, ili ako im je to daleko Terme Catez, pa da vide kako izgledaju mesta koja zive od turizma.
Necu da me neko shvati pogresno, Vrnjacka Banja ima taj simpatican i lep centar, ono setaliste... ali samo to... bez ikakvih sadrzaja koji bi privukli strane turiste, od kojih se zivi... od tih domacih penzionera koji tamo cine strukturu gostiju nece bas da se ovajde, a s'druge strane za uslugu koju pruzaju samo su njima interesantni.