|
[ 1978 @ 11.05.2008. 15:12 ] @
| Obrnut pentagram u emisiji " Vi Pitate " na PINK-u, 11.05.2008 g.
Neverovatno, ali istinito. Emisiju vodi Rada Radjenovic, a gosca je bila Jelena Karleusa. U "totalu" se vidi tepih u obliku obrnutog pentagrama u bordo boji. A kao sto se zna satanisticke boje su maslinasta zelena i bordo itd. Druga stvar je sto je i stocic u obliku pentagrama i postavljen je u obrnutom smeru u odnosu na "total".
Za one koji ne znaju sta je "total". To predstavlja kameru koja u kadru obuhvata sve goste i ostale vizuelne elemente u studiju koji su spremljeni za tu emisiju.
Ovakvo javno reklamiranje satananizma i njihovih simbola govori u kojoj meri su sve pore u ovom drustvu zagazile u ovu problematiku savremenog drustva. Na doticnoj televiziji je verovatno scenograf poklonik neke satan-organizacije i to javno izrazava kroz emisije. Zamislite koliko ima pored toga prikrivene simbolike koja se nevidi za obicne ljude. A jadna voditeljka Rada to verovatno vidi, ali nema nikakvu moc i ugled na PINK-u, pa ne moze da raguje, a i da reaguje izgubila bi karijeru.
Novi trend u svetu i Srbiji je "satanizam zarad karijere", pa gde puklo.
|
[ momsab @ 11.05.2008. 15:34 ] @
a mozda scenograf porucuje da je bolje ne gubiti vreme na takve licnosti i takve emisije?
[ smfilip @ 11.05.2008. 15:55 ] @
auuu...kako je neko paranoican
[ jablan @ 11.05.2008. 16:31 ] @
Ovo me podseća na onaj vic:
Citat: Dođe čovek psihijatru na razgovor. Psihić na tabli nacrta kvadrat.
• Na šta vas ovo podseća?
• Na golu ženu.
Psihić se začudi, pa nacrta trougao.
• Na golu ženu.
Psihijatar nacrta krug.
• Na golu ženu!
Psihijatar se zamisli, pa reče:
• Čoveče, pa vi ste opsednuti seksom!
Ovaj besno skoči sa stolice i vikne:
• Pa ko ovde crta gole žene, ja ili vi?
[ commissar @ 11.05.2008. 16:40 ] @
Helsinze, srpski sine!!!!!!!!!!
[ Ivan Dimkovic @ 11.05.2008. 16:44 ] @
Bwahaha,
Zar nisu Karleusu vec odavno uzeli na zub vernici od kad je pravila onaj spot u karlovackoj gimnaziji i time oskrnavila veliku svetinju, kolevku obrazovanja (u kojoj rade ljudi koji bi iznajmili prostor bilo kome za kilo ribe) i zabila noz u jos jedno Srce Srbije? :)
Karleusa, cerka tame, andjeo pakla.... Sada i sa eksplicitnim simbolima antihrista na ruzicastoj televiziji - pazite se boziji jagnjici, Karleusa vreba iz svakog pakovanja tangi i CD-ova Grand Produkcije! :)
Joj stomak... aaaa :)
Nema... ovo je zadatak za Abrahama Van Helsinga, srpskog sina (C) commissar :)!
[ nkrgovic @ 11.05.2008. 17:22 ] @
Lepo sam se prvo uhvatio za glavu da vidim da li je ovo ozbiljno.... Braaate.... Zavera Satanista protiv pravovernih da im iskvare omladinu prikazujuci im PETOUGAO! Zamisli ti to.... Mogao bi i Patrijarh da istupi i da trazi da se deci to ne predaje u skoli.... Zamisli, deca u skoli uce o petouglovima! Samo fali Mrs. Lovejoy da povice "Please, think of the Children!" :D.
Ako ovako nastave jos ce neko na televiziji pricati i da se zemlja okrece oko sunca ili neko drugo takvo bogohuljnje..... A sta li ce onda biti? Sve je to predvideo jos sv. Jovan, dok je jeo pecurke na Patmosu, kazem vam ja !
[ 1978 @ 11.05.2008. 19:32 ] @
Ovo su ozbiljne stvari, staviti u emisiju obrnuti pentagram u pravoslavnoj Srbiji ...
Ispitivanje javnosti ...
Za neupucene : Ne postoji zavera vec brutalna stvarnost.
Za neupucene: Normalan pentagram je simbol coveka ,a satanisti sve sto je pozitivno okrecu naopacke, kao sto je obrnuti pentagram, obrnuti krst i nasiroko poznata obrnuta svastika (Hitler).
Cudno je sto cela scenografija u pomenutoj emisiji obiluje zvezdama, a bas onu u "totalu" i to najvecu i najuocljiviju okrecu naopacke ... za naivne je to samo nova emisija ... he he
[ Ivan Dimkovic @ 11.05.2008. 19:39 ] @
Citat: 1978
Ovo su ozbiljne stvari, staviti u emisiju obrnuti pentagram u pravoslavnoj Srbiji ...
Mislim da ti mislis na neku nepostojecu Srbiju, nazovimo je "Virtuelna Pravoslavna Srbija"
Ustav one prave Republike Srbije, koja postoji i u kojoj zivis kaze sledece:
http://www.parlament.sr.gov.yu/content/lat/akta/ustav/ustav_1.asp
Citat:
Član 11.
Republika Srbija je svetovna država.
Crkve i verske zajednice su odvojene od države.
Nijedna religija ne može se uspostaviti kao državna ili obavezna.
Dakle, Ustav kaze da Srbija nije pravoslavna vec svetovna drzava, u kojoj svaki stanovnik ima pravo da veruje ili ne veruje u sta god hoce - to ukljucuje i satanu, ako bas zeli... mada, samo da napomenem da je satana virtuelni drugar u glavi iz iste price kao i pravoslavni bog, tako da su za njegovo "postojanje" odgovorni isti oni koji su definisali pravoslavnog boga... :)
Citat:
Za neupucene: Normalan pentagram je simbol coveka ,a satanisti sve sto je pozitivno okrecu naopacke, kao sto je obrnuti pentagram, obrnuti krst i nasiroko poznata obrnuta svastika (Hitler).
To je stvar verovanja... Pentagram je pre svega geometrijska slika i predstavlja deo geometrije, a "znacenje" je nesto sto mu daju ljudi i vrlo je subjektivno - tako da je stvar licnog ukusa sta nekom pentagram znaci.
Ako pogledas istoriju, razne kulture itd... primetices da pentagram znaci svasta, obrnut ili ne... Sta pentagram znaci Pinku i Karleusi, to ne znam - ali sta ce nekom znaciti, to zavisi samo od licnog suda. Eto meni recimo "obrnuti pentagram bordo boje" ne znaci ama bas nista, posto "satanu" smatram samo za virtuelnog drugara nekih ljudi, u koje sebe ne ubrajam :)
[ commissar @ 11.05.2008. 19:59 ] @
@1978: elementi blasfemije su vec duboko ukorenjeni, a sve je pocelo jos davne 1995. (cini mi se) godine, sa nimalo naivnom grupom TAP 011 (!) i jos manje naivnim stihovima "......i bog bi se plasio kada bi znao......" koje smo imali prilike da cujemo u njihovoj pesmi "Gace". Primeti da u samo par reci imas dva jeziva momenta: 1) bog da se plasi necega i 2) bog da nesto ne zna.
Salu na stranu.
Pominjes neupucenost, simbole, obrnut krst..... Obrnut krst je "izum" jednog od Hristovih sledbenika, ne znam tacno kog, koji je, posto mu je ucitelj bio razapet, a kad je i sam dosao na red za razapinjanje, iz poniznosti i postovanja prema svom ucitelju trazio da bude razapet naglavacke, tj. na krstu koji bi (iz anatomskih razloga) bio naopako okrenut. Neka me neko ko zna malo vise o ovome dopuni i/ili ispravi, posto to predavanje nisam bas najpazljivije ispratio.
[ Davor Vlajkovic @ 11.05.2008. 20:17 ] @
Obožavam ovakve teme, svaki put me iznova fascinira ograničenost nekih ljudi po pitanju mogućnosti sagledavanja jedne situacije iz više različitih uglova, ne bi li dobili potpuniju sliku o nečemu. A za fanatike, u ovom slučaju verske, je bukvalno preduslov da budu takvi...
Jedan primer: imam drugara koji je vrlo pobožan i koji svaki put kada negde ugleda 666 kombinaciju, npr. u nečijem broju telefona ili na registarskoj tablici automobila, se instant prekrsti i ispusti jedno 'o moj Bože' :) Isti taj drugar je moj običaj da se ponekad skraćeno potpisujem akronimom dvl (skraćeno od davor.vlajkovic, a ne devil :) prokomentarisao sa, citiram, 'ccc, igraš se vatrom' :) Meni je to zanimljivo, kao neko iz marketinškog sveta ko se usput zanima i psihologijom i sociologijom, volim da se igram eksploatisanja takvih stereotipa i provociram ljude na taj način, što se da videti i po imenu moje kompanije-to-be koja je navedena u potpisu. Cenim da se i scenograf sa Pinka vodio sličnom logikom, koja očigledno pali ;)
[ Bojan Basic @ 11.05.2008. 20:19 ] @
Mene zanima samo jedno: na osnovu čega je postavljač teme zaključio, pre svega, da je zvezda (ili pentagram, ako baš hoćete) bila naopačke okrenuta? Tepih stoji na podu i njegov položaj zavisi iz kog ugla se snima, a svakako je bilo i scena koje su taj tepih prikazivale okrenut „normalno“, kao i okrenut „na stranu“ itd.
Ali ajde, prihvatićemo da je baš ova jedna scena bila ključna u propagiranju satanizma, dok su one iz drugih uglova tu da zametu trag.
[ Miroslav Jeftić @ 11.05.2008. 20:22 ] @
Citat: commissar: Obrnut krst je "izum" jednog od Hristovih sledbenika, ne znam tacno kog, koji je, posto mu je ucitelj bio razapet, a kad je i sam dosao na red za razapinjanje, iz poniznosti i postovanja prema svom ucitelju trazio da bude razapet naglavacke, tj. na krstu koji bi (iz anatomskih razloga) bio naopako okrenut. Neka me neko ko zna malo vise o ovome dopuni i/ili ispravi, posto to predavanje nisam bas najpazljivije ispratio.
U pitanju je Sv. Petar.
[ Sabijach @ 11.05.2008. 22:02 ] @
Ljudi ovo je ozbiljna stvar! Ovim je korumpiran um milionima inteligentnih i perspektivnih ljudi koji gledaju Karleušu na Pinku!!
Pohitajmo u crkvu, do kutije za priloge - da se skupe pare za egzorcizam i lomaču!!11
[ nkrgovic @ 11.05.2008. 22:22 ] @
Citat: commissar:
Pominjes neupucenost, simbole, obrnut krst..... Obrnut krst je "izum" jednog od Hristovih sledbenika, ne znam tacno kog, koji je, posto mu je ucitelj bio razapet, a kad je i sam dosao na red za razapinjanje, iz poniznosti i postovanja prema svom ucitelju trazio da bude razapet naglavacke, tj. na krstu koji bi (iz anatomskih razloga) bio naopako okrenut. Neka me neko ko zna malo vise o ovome dopuni i/ili ispravi, posto to predavanje nisam bas najpazljivije ispratio.
Navodno se radi o jevrejskom ribaru Simonu, poznatog kod nas pod "hriscanskim imenom" (konspirativno ime? sta god...) Petar. Ime, originalno znaci "stena", "kameni" ili nesto slicno.
Frazu "navodno" koristim jer je razapinjane na krst, kod Rimljana, bila ozbiljna kazna, koja se vrlo ozbiljno izvrsavala i gde nisi mogao da biras kako ce te razapeti, niti, generalno, kojom kaznom ce te kazniti. Razapinjane naglavacke je bila posebno stroga kazna rezervisana za politicke neprijatelje carstva. Drugim recima, ta kazna je primenjivana i na druge osudjenike i pre i posle njega.
[ Horvat @ 11.05.2008. 22:43 ] @
procitao sam samo naslov
odgovor,hahahahahahaha :D
ne gledaj pink,skkodi zdravlju :P
[ jericho1405 @ 11.05.2008. 23:21 ] @
Hehe, zaista tuzno ...
Bas mi prijatelj prica kako je gledao neki film SPC-a, gdje je ispricana gomila gluposti na ovu i slicne teme. Tako je, recimo, neki genije dosao do zakljucka da je internet djavolja stvar na osnovu dobro nam poznatog www (world wide web), sto bi na hebrejskom znacilo 666 :) (hebrejsko pismo nema posebne znakove za brojeve, pa redni brojevi slova, ujedno, predstavljaju i znak za sam broj). Takodje je bilo price o 'zigosanju' ljudi ugradnjom cipova itd itd. Uglavnom bezbroj idiotizama potpisanih SPC-om, za jednostavno filovanje neukih ljudi i moderan nacin da se narod odvrati od 'djavolje' nauke :). Jbg, danas ne mogu da spaljuju ljude.
Ovo sa pentagramom je ocigledan primjer da narod, i dan-danas, bez problema zagrize na ovako naivnu bajku, nazalost.
[ momsab @ 11.05.2008. 23:27 ] @
nije film SPCa nego nekog ili nekih fanatika koji ne znaju sta su cinjenice (ne racunajuci mesanje sestougaonika i petougaonika)
cuveni digitalni andjeo (a ja sam bio lud da odgledam do kraja)
http://video.google.com/videoplay?docid=7929072146122248802
[ 1978 @ 12.05.2008. 00:56 ] @
@ Ivan Dimkovic - dobro si napisao post, ali nisi uzeo u obzir kolektivno nesvesno, tebi svaka cast ako od toga mozes da se oslobodis ili odbranis.
@Bojan Basic - ja mislim da imas u prvom mom postu odgovor
@ Davor Vlajkovic - jer nam ti mozda preporucujes da nosimo obrnute pentagrame okacene oko vrata i da prosetamo Knez Mihajlovom da bi videli kako pali na druge :). Zanimljivo razmisljas ali nije to to.
Uglavnom satanisti kriju svoje simbole obozavanja i ne nose ih javno, osim na Pinku.
U ostalom broj 666 nije broj satane vec coveka. Razlog tome je taj da ugljenik kao osnova zivota ima 6 neutrona, 6 protona i 6 elektrona sto bi rekli 666 u periodnom sistemu elemenata.
Da li ste ustvari znali da mi zivimo vec u paklu ? :) :)
[ Srđan Pavlović @ 12.05.2008. 01:15 ] @
a jel mogu da tuzim pink ako mi satana uzme dusu?
mislim bar 600-700 evrica da uzmem za neki laptop?
Citat: U ostalom broj 666 nije broj satane vec coveka. Razlog tome je taj da ugljenik kao osnova zivota ima 6 neutrona, 6 protona i 6 elektrona sto bi rekli 666 u periodnom sistemu elemenata.
da... vernici uvek ustanovljuju neke kauzalitete od kojih te stomak zaboli od smaha (kako li ih samo pronalaze) ... ;)
Citat: ali nisi uzeo u obzir kolektivno nesvesno, tebi svaka cast ako od toga mozes da se oslobodis ili odbranis.
Reci ti nama od cega ti ne mozes da se oslobodis ili odbranis, pa da to malo proanaliziramo,
pusti pink i karleusu, oni su nebitni ;)
[Ovu poruku je menjao Kernel-1 dana 12.05.2008. u 02:26 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao Kernel-1 dana 12.05.2008. u 02:26 GMT+1]
[ jericho1405 @ 12.05.2008. 06:37 ] @
Citat: da... vernici uvek ustanovljuju neke kauzalitete od kojih te stomak zaboli od smaha (kako li ih samo pronalaze) ... ;)
Kao na Simpsonima, gomila vrijednih majmuna uz cigarete i pisace masine :) NHF.
@momsab, prenosim dijelove price, nisam ga ja gledao, ali provjerit cu da li je u pitanju film koji si naveo, mislim da je to to.
[ GM_X @ 12.05.2008. 13:48 ] @
Uf, gadna stvar. Preporučujem jednu ekskurziju Mitoviću u Dečane, Ravanicu a može i na Vračar to mu je bliže, radi jedne terapije egzorcizma ili ako nema vremena onda bar jedna kućna poseta, ali mora da bude vladika ili barem episkop pošto ovo izgleda ozbiljno.
Nego, šalu na stranu(a možda i ne) pa ko još pametan gleda taj šugavi pink?
[ 1978 @ 12.05.2008. 15:18 ] @
Verujte, veoma ozbiljna stvar. Ja evo spremam se da odem negde na planinu i da nadjem neko skrovito mesto da se odmetnem, jer je tako lakse :)
Problem kod te emisije je taj sto su svuda zvezde u normalnom polozaju a ta je obrnuta i to na centralnom delu. Ali OK. Ja Pink odavno ne gledam a i ostale kanale.
Tvrdim da niko od Vas nikada nije imao veze sa satanizmom i u bilo kom obliku i to je dobro. Ali nije dobro ne znati neke klasicne simbole. Satanisticki sledbenici obrcu sve i to je poenta. Ne bih da zalazim u polemiku ovde o tome, posto su svi IT experti.
A jel znate zasto niste bogati ?
A jel znate zasto se rastura svaki drugi brak u svetu pa i u Srbiji ?
A jel znate zasto sve vise ima alkoholicara , nikotinskih zavisnika, narko-zavisnika medju mladjom populacijom ?
itd
Ljudi ovo je veoma ozbiljna stvar i ne treba je se plasiti i ignorisati je vec se boriti protiv nje. Tragicni podaci se kriju od javnosti, a zasto to mi nije jasno, da li zbog panike ili nekome to koristi, he he. Ja nisam pravoslavac vec slobodan strelac, da nedodje do zabune da se drzim hriscanske dogme. Ovo nije svet za divljenje i uzivanje, vec opasno mesto protiv koga se treba boriti, s toga nema opustanja.
Politika + magija su stari trendovi na ovoj divnoj planeti.
[ momsab @ 12.05.2008. 15:25 ] @
Citat: 1978: A jel znate zasto niste bogati ?
A jel znate zasto sve vise ima alkoholicara , nikotinskih zavisnika, narko-zavisnika medju mladjom populacijom ?
1.Prvo definisi sta znaci biti bogat. (imaj na umu da je skromnost vrlina)
2.Znam. (ne razgovaraju, ne slusaju jedno drugo, ne zive u stvarnosti nego u oblacima...)
3.Znam. (problem vaspitanja i uzora - pogledati samo koliko ima starijih koji puse)
sto se tih znakova tice, mogu nekako da te povezem sa ljudima koji se ozbiljno bave time
inace, zahvaljujuci digitalnom andjelu i ostalim "svetska zavera" filmovima procitacu natenane Bibliju (koja nije kompletna) da bih JA znao o cemu se tu radi u stvari
[ japan @ 12.05.2008. 15:32 ] @
satanisti sprecavaju globalnu primenu metrickog sistema
satanisti kriju informacije o vanzemaljskom zivotu
satanisti su ubili loru palmer
opasni su ti satanisti, cuvajte se :)
[ Ivan Dimkovic @ 12.05.2008. 15:51 ] @
Citat: 1978
A jel znate zasto niste bogati ?
Cenim da je ovde svako na ovom forumu bogatiji od bar 4/5 sveta :) A mnogi spadaju i u najbogatijih 5% sveta.
Bogatstvo je vrlo relativan pojam - biti bogat u Africi je imati kucu sa vodom, dok biti bogat u Kaliforniji znaci da imas vise miliona dolara na racunu.
Osim toga, bogacenje, tj. nagomilavanje kaptiala je nesto sto cak i neke denominacije hriscanstva nazivaju grehom :)
Citat:
Zato sto je doslo do promene drustvenih odnosa, pre svega su se ljudi preselili iz sela u gradove i poceli da se bave poslovima za koje nije neophodan integritet porodice (za razliku od zemljoradnje na selu), a zene su postale finansijski nezavisne od muskaraca pa nisu prisiljene da budu sa nekim ako postane nepodnosljiv bracni zivot.
Brak je jednostavno promenio definiciju i deo svrhe kako je drustvo evoluiralo.
Citat:
Kako gde. U Srbiji ih ima vise jer je zemlja totalno propala 90-tih i onemogucila normalan razvoj mnogima - to bar nije tesko da se objasni.
Broj alkoholicara je manje-vise konstantan u razvijenim zemljama.
Broj nikotinskih zavisnika opada u mnogim delovima sveta, a u Srbiji ne opada zbog lose politike, ali ce se vrlo verovatno jako brzo svesti na razumnu meru kada Srbija krene da uvodi EU zakone.
Sto se tice narko-zavisnika, za tu pojavu su ponajvise krive same drzave koje su idiotskim odlukama kao sto su prohibicija pre nekoliko decenija napravili trziste koje danas vredi koji bilion (eng: trilion, 1000 milijardi) dolara.
Ni jedna od ovih stvari blage veze nema sa "satanizmom" koji je samo jedna losa pojava na samim marginama drustva - da ti ljudi nisu "satanisti" bili bi nesto drugo, podjednako lose i destruktivno. "Satanizam" je samo prica koja im se servira i na koju padaju, i plod je ljudske ruke kao i bilo sta drugo na ovom svetu.
Okultnih stvari i detruktivnih kultova je bilo od kad postoji ljudska civilizacija i nikad u istoriji oni nisu bili nista vise od opskurnih zanemarljivih drustvenih grupa na marginama drustva. U Evropi/Americi su to "Satanisti", u Japanu je to bila sekta Aum Shinrikyo, u ranom Islamu su to bili Hashshashini (nisu bas ekvivalentni satanistima, ali su bili opskurna sekta koja je imala za cilj da ubija) itd...
[ DS_Store @ 12.05.2008. 17:41 ] @
FANATIK
Još jedno ubistvo za vreme rituala,
Vernik u transu ubija kardinala!
Iz daleke Amerike do naših međa
Satanisti služe Đavolu preko naših leđa!
Mi nismo tražili vraga, stoga
,
Templari videćete svoga boga!
Nebeski narod ide u lov na demone i veštice!
Gnev im je napunio pesnice!
Politika u savez sa vama stupa,
ali ko s đavolom tikvu sadi o glavu mu se olupa!
Bliži se sveti rat Armagedon!
Šta će biti sa mnom, meni je svejedno!
Više neću tolerisati vaše postupke.
Uzeću pravdu u svoje ruke za čas!
Ubice hoću da Vam vidim lice!
Ja sam veći ludak od Vas!!!
Fanatik! Murder on a way out! Ja sam tvoja inkvizicija.
Fanatik! Murder on a way out! Religiozna policija.
Ja sam Voodoo, imam glavu ludu,
Ja sam isterivač đavola, šakala, zuluma...
Ja sam nirvana na tvom bolesnom umu
Po kome krstarim kao krstaški ratnik na drumu!
Ti si bio Hulio, tvoj hram je pentagram i satanizam,
Ali tvoje leglo sada hvata kriza,
Jer ja dolazim i napadam žestoko,
Iskopaću tvoje urokljivo oko!
Bajaga, bajaga, moja magija ubada gada
Kao dva obada, obadva!!!
Tvoj ološki vrt je sada gubilište,
Paklena muka i prebivalište!
Za vreme II svetskog rata
Hitler je jamčio da će baciti jevreje u jamu!
Ovo je III svetski rat, sveta smak,
Ja ti jamčim, zauvek odlaziš u tamu!
[ zorg @ 13.05.2008. 10:50 ] @
S'a se uzbudjujete oko petougaonika i petokrake, slika ko i svaka druga. Valjda i satanezi imaju prava na reklamu - ovo je slobodna svetovna zemlja. I hriscanstvo je tako pocelo, pa vidi ga sad. Pre toga smo verovali u duhove prirode, bozanstva sume, drvo i slicno...
Hvala bogu da smo se dozvali pameti, pa sad verujemo u stolara iz Nazareta i 12 otpisanih.
[ Marko Medojević @ 13.05.2008. 11:47 ] @
OVO JE ODGOVOR NA TEMU ŽIG ZVERI KOJA JE ZATVORENA
Radi se o filmu Digitalni Anđeo (Žig Zveri). Film je naizgled glup ali on ima svoju ulogu u formiranju svesti naroda, a verujte mi da takve stvari utiču na mnoge!
Ciljevi ovog filma (a i sličnih ostvarenja) su sledeći:
1. satanizacija mirovnih pokreta - u filmu se pominje da je hipi znak u stvari krst koji je okrenut naopako i slomljen ...
2. jačanje nacionalizma - NWO teorija zavere je smišljena da bi pomoću zastrašivanja ojačala nacistički i šovinistički duh. Naime, tu se pominje da je cilj masona i satanista da stvore jednu državi i jednu religiju. Na taj način se postiže jačanje nacizma kao sistem odbrane od NWO.
3. jačanje klerofašizma - kao što sam gore pomenuo cilj satanista je da stvore jednu religiju. Ujedinjene ljudi u jednu neutralnu religiju bi zapravo bio odličan potez. Međutim, ljudi koji se stvarno bogate u ratovima su to ujedinjenje i slabljenje klerikalnog duha videli kao pretnju ostvarenjima svojih ciljeva pa su plasiralu tu NWO teoriju zavere!
[ Barabbas @ 13.05.2008. 12:24 ] @
Citat:
Ljudi ovo je veoma ozbiljna stvar i ne treba je se plasiti i ignorisati je vec se boriti protiv nje. Tragicni podaci se kriju od javnosti, a zasto to mi nije jasno, da li zbog panike ili nekome to koristi, he he. Ja nisam pravoslavac vec slobodan strelac, da nedodje do zabune da se drzim hriscanske dogme. Ovo nije svet za divljenje i uzivanje, vec opasno mesto protiv koga se treba boriti, s toga nema opustanja.
Politika + magija su stari trendovi na ovoj divnoj planeti.
Pandora 2.0 :)))
[ Fuzz @ 13.05.2008. 12:47 ] @
Citat: mare_bj: OVO JE ODGOVOR NA TEMU ŽIG ZVERI KOJA JE ZATVORENA
Radi se o filmu Digitalni Anđeo (Žig Zveri). Film je naizgled glup ali on ima svoju ulogu u formiranju svesti naroda, a verujte mi da takve stvari utiču na mnoge!
Ciljevi ovog filma (a i sličnih ostvarenja) su sledeći:
1. satanizacija mirovnih pokreta - u filmu se pominje da je hipi znak u stvari krst koji je okrenut naopako i slomljen ...
2. jačanje nacionalizma - NWO teorija zavere je smišljena da bi pomoću zastrašivanja ojačala nacistički i šovinistički duh. Naime, tu se pominje da je cilj masona i satanista da stvore jednu državi i jednu religiju. Na taj način se postiže jačanje nacizma kao sistem odbrane od NWO.
3. jačanje klerofašizma - kao što sam gore pomenuo cilj satanista je da stvore jednu religiju. Ujedinjene ljudi u jednu neutralnu religiju bi zapravo bio odličan potez. Međutim, ljudi koji se stvarno bogate u ratovima su to ujedinjenje i slabljenje klerikalnog duha videli kao pretnju ostvarenjima svojih ciljeva pa su plasiralu tu NWO teoriju zavere!
Mare, kao i uvek, lepo si me nasmejao :)
Da zanemarimo taj film na trenutak...
Ali tvoja je teorija (zavere) dakle da je ekipa nekih klero-naci-fasi-sovinista izmislila NWO pricu kako bi sprecila sataniste da uvedu svet u epohu ljubavi, mira i razumevanja? Wow...zaista...mislim...super...
Btw, da li ti razumes razliku izmedju reci "nacionalizam" i reci "nacizam"? Znam da zvuce slicno. Kao recimo reci "mozak" i "boza"...a podrazumevaju nesto sasvim razlicito.
[ jablan @ 13.05.2008. 13:09 ] @
Citat: Fuzz: Btw, da li ti razumes razliku izmedju reci "nacionalizam" i reci "nacizam"?
Razlika postoji ali je vrlo tanka i jako se lako prelazi. A baš ovakva paranoja kakva je inspirisala pokretanje ove teme je okidač prelaska te crte.
[ Marko Medojević @ 13.05.2008. 13:42 ] @
Citat: jablan: Razlika postoji ali je vrlo tanka i jako se lako prelazi. A baš ovakva paranoja kakva je inspirisala pokretanje ove teme je okidač prelaska te crte.
O tome i govorim!
[ Marko Medojević @ 13.05.2008. 13:55 ] @
Citat: Fuzz: Mare, kao i uvek, lepo si me nasmejao :)
Da zanemarimo taj film na trenutak...
Ali tvoja je teorija (zavere) dakle da je ekipa nekih klero-naci-fasi-sovinista izmislila NWO pricu kako bi sprecila sataniste da uvedu svet u epohu ljubavi, mira i razumevanja? Wow...zaista...mislim...super...
Btw, da li ti razumes razliku izmedju reci "nacionalizam" i reci "nacizam"? Znam da zvuce slicno. Kao recimo reci "mozak" i "boza"...a podrazumevaju nesto sasvim razlicito.
NWO teorija i jeste izmišljena radi manipulacije i zavođenja. Ako ti imaš bozu umesto mozga pa veruješ u takve gluposti onda je to tvoj problem.
[ momsab @ 13.05.2008. 14:47 ] @
wtf is NWO?
poruka digitalnog andjela i slicnih filmova je sledeca: budite posteni
inace, do sada su mogli masoni da okupriaju svet da je tako kako je u takvim filmovima
ali, to ne ide tako lako, sta vise uospte ne ide: ima mnogo ljudi na planeti
[ MyWay @ 13.05.2008. 14:56 ] @
Citat: jablan: Razlika postoji ali je vrlo tanka i jako se lako prelazi. Samo kod ljudi kod kojih važi da je tanka linija i za ovo drugo iz posta koji si citirao:
Citat: Fuzz: Kao recimo reci "mozak" i "boza"...
[ Fuzz @ 13.05.2008. 14:58 ] @
Citat: jablan: Razlika postoji ali je vrlo tanka i jako se lako prelazi. A baš ovakva paranoja kakva je inspirisala pokretanje ove teme je okidač prelaska te crte.
Razlika izmedju nacionalizma i nacizma je tanka koliko i razlika izmedju seksa i silovanja.
Citat: mare_bj: NWO teorija i jeste izmišljena radi manipulacije i zavođenja. Ako ti imaš bozu umesto mozga pa veruješ u takve gluposti onda je to tvoj problem.
NWO teorija se odnosi na cinjenicu da trenutni drzaoci najveceg dela svetskog kapitala i moci zele ne samo da zadrze te relativne pozicije vec ih i ojacaju. Jedna takva lako razumljiva premisa je obesmisljena raznim X file freakovima koji krive vladu sto im je zagoreo rucak. Ali kao sto rekoh pre, jedina stvar koja je smesnija od likova koji vide zaveru u svemu, su likovi koji ne vide nista u nicemu, a ti si kako vidim urnebesniji od njih svih zajedno. Jer...da citiram sam sebe...
Citat: tvoja je teorija (zavere) dakle da je ekipa nekih klero-naci-fasi-sovinista izmislila NWO pricu kako bi sprecila sataniste da uvedu svet u epohu ljubavi, mira i razumevanja?
[ Ivan Dimkovic @ 13.05.2008. 15:07 ] @
Citat:
NWO teorija se odnosi na cinjenicu da trenutni drzaoci najveceg dela svetskog kapitala i moci zele ne samo da zadrze te relativne pozicije vec ih i ojacaju
A ko su tacno ti "trenutni drzaoci najeceg dela svetskog kapitala i moci"?
[ SlobaBgd @ 13.05.2008. 17:03 ] @
Evo ga!
Sad počinje paljba!
[ marko_stamenkovic @ 13.05.2008. 17:11 ] @
kao prvo Srbija nije pravoslavna, a i da jeste to sto ima pentagrama po pinku daje samo znak da se vera svugde umesala, bilo hrishcjanstvo ili satanizam (koji je nastao iz hrishcjanstva) sve je to jevrejsko delovanje na ljude da bi se oslabili, pocevsi od hrishcjanstva preko komunizam do masonera danas (amerika) tako da to vise ne treba da bude cudo, mislim kad ti vera odluchuje dal cjes ici u rat ili ne... a dajte ljudi molim vas urazumite se...
[ braker @ 13.05.2008. 18:00 ] @
A sto? Vidis da covek lepo pita, da ne bi neko, ne daj boze, pomislio da se sve odigrava u Svilajncu, Jagodini i na periferiji Cacka.
Nego, lepo ti to naslaga:
Citat: marko_stamenkovic: kao prvo Srbija nije pravoslavna, a i da jeste to sto ima pentagrama po pinku daje samo znak da se vera svugde umesala, bilo hrishcjanstvo ili satanizam (koji je nastao iz hrishcjanstva) sve je to jevrejsko delovanje na ljude da bi se oslabili, pocevsi od hrishcjanstva preko komunizam do masonera danas ( amerika) tako da to vise ne treba da bude cudo, mislim kad ti vera odluchuje dal cjes ici u rat ili ne... a dajte ljudi molim vas urazumite se...
Alal vera, junace.
[ abyss @ 13.05.2008. 19:17 ] @
Mislim da ovoj temi samo Chuck Norris fali...
[ Nabukodonosor @ 13.05.2008. 20:12 ] @
Citat: Problem kod te emisije je taj sto su svuda zvezde u normalnom polozaju
Koji je to normalan polozaj?
[ SlobaBgd @ 13.05.2008. 20:53 ] @
@Ivan Dimkovic
Ne pokrećeš tešku artiljeriju na sitne mete,je l' da?
[ Fuzz @ 14.05.2008. 00:57 ] @
Dobro je dok se i ti uzdrzavas.
Citat: Ivan Dimkovic: A ko su tacno ti "trenutni drzaoci najeceg dela svetskog kapitala i moci"?
Standard Oil :)
Pa jbg, proveris Forbesove i slicne liste, vidis snagu nacionalnih ekonomija i procenis moc i agresivnost uticajnih grupa koje mozes uociti...i zakljucis nesto...
[ 1978 @ 14.05.2008. 01:11 ] @
@Nabukodonosor - Normalan polozaj je normalan polozaj a ne obrnut :)
Najgore je kada se pojave ljudi koji govore kako neki imaju bozu umesto mozga, odnosno hoce da kazu da oni imaju mozak ..... Najgori efekat se postize ako sami sebe hvalite i uzdizete.
-----------------------------------------------------------
Sve istine prolaze kroz tri faze:
1.Prvo se ismejavaju,
2.Zatim im se nasilno suprostavlja i treće,
3.Prihvataju se kao očite/samo dokazljive !
Arthur Schopenhauer (17881860)
-----------------------------------------------------------
p.s. ne postoji zavera vec surova stvarnost !!!
[ momsab @ 14.05.2008. 01:14 ] @
eh, te Forbsove liste ne ukljucuju mafijase, narkobosove i tako dalje
a i vidim da nam je bas lose sa racunarima, Internetom itd itd
imamo daleko vise mogucnosti za informisanje, ucenje a to bas ne ide na ruku (posto je sve vise upucenih ljudi) masonima, satanistima i kome jos
ne postoji crno-belo, nije to tako jednsotavno
da je tako, do sada bi antizeverenici poubijali sve te zaverenike (niko nije 100% zasticen, narocito u okruzenju od nekoliko milijardi ljudi i sa dostupim ZNANJEM i oruzjem)
koji je normalan polozaj petougaonika? pod kojim uglom u odnosu na sta? da li pricamo o pravilnom petougaoniku?
[ braker @ 14.05.2008. 01:47 ] @
@1978
Kad smo vec kod Schopenhauer-a ... pade mi na pamet deo iz ''Parerga i paralipomena'' (zvucnog li naziva:)), gde doticni na jednom mestu kaze kako se ne treba voditi slikama iz fantazija, vec jasno smisljenim pojmovima. Zatim se priseca Voltair-ovog junaka kome se vrlina uvek prikazivala u liku njegovog vaspitaca sa burmuticom u jednoj i nesto burmuta spremnog za smrkanje u drugoj ruci, kako drzi predavanja o moralu; a porok mu se prikazivao u obliku sobarice njegove matere.:)
Cum grano salis - to ti je surova realnost, nema zavera:-)
[ Ivan Dimkovic @ 14.05.2008. 08:47 ] @
Citat: Fuzz
Standard Oil :)
Koliko mogu da primetim, danasnji vlasnici vecine naftnih kompanija su mutal investment funds - ciji su, opet, najveci ulagaci zaposleni gradjani, i to vazi za svaku vecu firmu u USA ;-)
Svo bogatstvo sa Forbes-ove liste je manje od jednogodisnjeg budzeta USA, jos manje od jednog godisnjeg nacionalnog dohotka USA, pa ne izgleda da je bas tako ogromno u poredjenju sa ekonomijom.
[ MyWay @ 14.05.2008. 14:32 ] @
Citat: Ivan Dimkovic: Koliko mogu da primetim, danasnji vlasnici vecine naftnih kompanija su mutal investment funds - ciji su, opet, najveci ulagaci zaposleni gradjani, i to vazi za svaku vecu firmu u USA ;-)
Svo bogatstvo sa Forbes-ove liste je manje od jednogodisnjeg budzeta USA, jos manje od jednog godisnjeg nacionalnog dohotka USA, pa ne izgleda da je bas tako ogromno u poredjenju sa ekonomijom. A zašto misliš da bi ukoliko postoje grupa ljudi koja upravlja svetom to bili Gejts/Mital i ekipa?
Seti se našeg druga Tite, čovek nije imao materijalno skoro ništa, i nije mu ni trebalo - imao je celu jednu zemlju.
[ Ivan Dimkovic @ 14.05.2008. 15:08 ] @
Ja nisam ni pominjao to - neko drugi je pomenuo Forbes, pa samo da se osvrnem na to da cela Forbes ekipa nema bas puno love u odnosu na ukupnu velicinu ekonomije.
Citat: Seti se našeg druga Tite, čovek nije imao materijalno skoro ništa, i nije mu ni trebalo - imao je celu jednu zemlju.
To jeste tacno, ali ako se ogranicimo na zemlje u kojima je vlast smenjiva, cenim da takva konstelacija tesko da moze da bude odrziva na duze staze.
[ jablan @ 14.05.2008. 15:27 ] @
Citat: Ivan Dimkovic: To jeste tacno, ali ako se ogranicimo na zemlje u kojima je vlast smenjiva, cenim da takva konstelacija tesko da moze da bude odrziva na duze staze.
Može, može, pa čemu inače služi ova simbolika na Pinku? Da li si ti uopšte čuo za neokortikalni rat?
Edit: Sad vidim da si čuo, ali su ti očigledno izbrisali to sećanje.
[ 1978 @ 19.05.2008. 00:06 ] @
Mentalni implanti, ali nema veze nije ovo prica za ovde i ovo vreme
[ jablan @ 19.05.2008. 10:06 ] @
Zašto, ljudi imaju pravo da znaju!
[ xspeed @ 19.05.2008. 17:20 ] @
Ma pun mi je vise ovih ekstremnih vernika.Mom klincu nije jasno zasto ja nisam krsten, to je naucio na veronauku gde je morao da ide jel vecina ide pa mora i moj klinac.Izgleda da sam ja los covek jel nisam vernik!!!
[ abyss @ 19.05.2008. 17:30 ] @
Vera i svi nus-produkti su jedno veliko zlo radi zla...
[ Bojan Basic @ 19.05.2008. 18:25 ] @
Citat: xspeed:
Mom klincu nije jasno zasto ja nisam krsten, to je naucio na veronauku gde je morao da ide jel vecina ide pa mora i moj klinac.
Objasniš klincu da je to besmisleno i da čika u školi samo lupeta (naravno, ako to jeste tvoj stav).
[ 1978 @ 24.05.2008. 00:52 ] @
Te stvari su odavno tabu. Svet se rusi polagano i nepovratno ide u haos. Razlog tome je neosvescenost ljudi na ovoj planeti. Pricati o babama i zabama je danas isto i niko ne vidi razliku. Uhvati me ponekad zalost. ali posle svega shvatim da nema druge nego da dodje kraj ovoj civilizaciji na veoma brutalan nacin. Sve civilizacije su pocinjale i zavrsavale se, tako i ova. Tehnicko usavrsavanje odnosno robotizovanje sveta je put ka dole. Svetom ne vlada pravda i dobrota, vec korumpirana mafija koja ne zna ni vola u dupe da ubode, vec samo pare da uzme za svoj dzep.
---------------------------------------------
[ momsab @ 24.05.2008. 01:32 ] @
i kakve veze ova poruka ima sa scenografijom neke emisije na Pinku?
na planeti ima previse ljudi, kako sada stvari stoje (koliki % je siromasno?)
inace, pravo ljudi je da budu obavesteni a to pravo malo ljudi koristi iako ima mogucnosti (dovoljno je malo obratiti paznju na politicko-istorijska razglabanja po kafanama)
[ ZaMpA @ 25.05.2008. 19:51 ] @
Samo tri strane? Daj nagojte trola jos malo, pa da bacamo na razanj. Ne hrane se trolovi pred bozic.
[ jericho1405 @ 25.05.2008. 20:55 ] @
Citat: 1978: Te stvari su odavno tabu. Svet se rusi polagano i nepovratno ide u haos. Razlog tome je neosvescenost ljudi na ovoj planeti. Pricati o babama i zabama je danas isto i niko ne vidi razliku. Uhvati me ponekad zalost. ali posle svega shvatim da nema druge nego da dodje kraj ovoj civilizaciji na veoma brutalan nacin. Sve civilizacije su pocinjale i zavrsavale se, tako i ova. Tehnicko usavrsavanje odnosno robotizovanje sveta je put ka dole. Svetom ne vlada pravda i dobrota, vec korumpirana mafija koja ne zna ni vola u dupe da ubode, vec samo pare da uzme za svoj dzep.
---------------------------------------------
Eh sta su tek ljudi mislili o civilizaciji u jeku razaranja ww2.
Slazem se da je situacija dosta losa, da je drustvo mnogo podijeljeno, nepravedno i kakvo sve nije. Da je veliki broj siromasnih, gladnih, zednih, bolesnih itd itd.
To je tako od kad znamo za sebe, opstaju samo najjaci. Tako ce, bez sumnje, i dalje da bude.
[ Taggy @ 20.07.2009. 13:43 ] @
Šteta što ste zatvorili temu o simbolima. Još je veća šteta što se nije javio nijadan iskreni vernik i poznavalac istih simbola iz aspekta bilo koje religije ili heraldike, a pri tome poznavalac filosofija, istorije, sociologije, politologije, strategija velikih sila... Zabrinutost "1978" deluje umesno i razborito. Njegovi neistomišljenici su, po svemu sudeći, vedri momci školovani u zapadnom duhu, uglavnom na forumima Interneta i u školama, na kursevima i u radionicama "velikog brata", bez obzira što su pomenuli umove poput jednog od inicijatora "Francuske revolucije", Voltera. Zaljubljenici Interneta imaju priliku da uđu i na forume neistomišljenika da ne bi delovali toliko jednoumno i ateistički, u demokratskoj, svetovnoj državi Srbiji, u kojoj se oko 85 odsto građana izjašnjava da su hrišćani.
Za knjigu "Talisman" autora Grajama Henkoka i Roberta Bovala potrebno je više znanja od prikazanog u dosadašnjem dijalogu. Međutim, oni koji poseduju dovoljno znanja, shvatiće šta znači satanizam na delu. Odnsno, znaće koliko zagovornici jezuitske religije iz Rima i staroegipatska magija koju zastupa vojvoda od Kenta (sa svojom keceljom) okupljeni oko glavnih prostora u Rimu, Parizu, Londonu, Vašingtonu, a možda i u Luksoru, utiču da sa istinskom strepnjom neinformisana rulja saznaje da će uskoro 400 miliona ljudi biti gladno a više od tri milijarde žedno. Važno je znati šta koji simbol znači, ko koji simbol nosi i kako to čini.
[ NoneVi @ 20.07.2009. 14:07 ] @
Citat: Taggy: Šteta što ste zatvorili temu o simbolima. Još je veća šteta što se nije javio nijadan iskreni vernik i poznavalac istih simbola iz aspekta bilo koje religije ili heraldike, a pri tome poznavalac filosofija, istorije, sociologije, politologije, strategija velikih sila... Zabrinutost "1978" deluje umesno i razborito. Njegovi neistomišljenici su, po svemu sudeći, vedri momci školovani u zapadnom duhu, uglavnom na forumima Interneta i u školama, na kursevima i u radionicama "velikog brata", bez obzira što su pomenuli umove poput jednog od inicijatora "Francuske revolucije", Voltera. Zaljubljenici Interneta imaju priliku da uđu i na forume neistomišljenika da ne bi delovali toliko jednoumno i ateistički, u demokratskoj, svetovnoj državi Srbiji, u kojoj se oko 85 odsto građana izjašnjava da su hrišćani.
Za knjigu "Talisman" autora Grajama Henkoka i Roberta Bovala potrebno je više znanja od prikazanog u dosadašnjem dijalogu. Međutim, oni koji poseduju dovoljno znanja, shvatiće šta znači satanizam na delu. Odnsno, znaće koliko zagovornici jezuitske religije iz Rima i staroegipatska magija koju zastupa vojvoda od Kenta (sa svojom keceljom) okupljeni oko glavnih prostora u Rimu, Parizu, Londonu, Vašingtonu, a možda i u Luksoru, utiču da sa istinskom strepnjom neinformisana rulja saznaje da će uskoro 400 miliona ljudi biti gladno a više od tri milijarde žedno. Važno je znati šta koji simbol znači, ko koji simbol nosi i kako to čini.
Bravo Molderu, razotkrio si ih 100%
[ Horvat @ 20.07.2009. 14:20 ] @
btw a kako izgleda taj satanisticki simbol p[ropaliteta]inka?
preleteo sam sve 4 stranice,ali ni na jednoj nema slicice :)
[ Ivan Dimkovic @ 20.07.2009. 14:25 ] @
Evo ovako
[ Horvat @ 20.07.2009. 14:58 ] @
pih,fale rogovi,to je "fejk" :D
[ jericho1405 @ 20.07.2009. 15:08 ] @
Moraju malo "zamaskirati", ne smije biti bas tako ocigledno(ipak je to TV). Takodje, kada se 'PINK' prebaci na hebrejsku numericku skalu, saberu sve njegove cifre i na rezultat doda 274, dobije se ravno broj 666. A broj 666, svi znamo, je broj sotone. Dakle, nisu tu cista posla.
[ Kosuth @ 20.07.2009. 15:47 ] @
zašto baš 274?
[ Lacika.1991 @ 20.07.2009. 16:13 ] @
ja mislim da ko uopšte veruje u te gluposti,tj sotonu i sotonizam je još veći debil od onih koji ih kao reklamiraju,naravno bez namere da se neko uvredu,u sve verujem ali u sotonu ne xD
[ .sasa. @ 20.07.2009. 16:43 ] @
Pa toliko mu je falilo do 666 :)
[ Gej @ 16.08.2009. 12:02 ] @
Mene je jako tesko sokirati,ali bio sam zgrozen kada sam video ovu provokativnu fotografiju JK sa krstom
http://www.dj-media.net/moduli...i&file=clanak&sid=2551
Sto nije uzela nesto "drugo" u ruke umesto krsta? Jelena K. mogla je nesto drugo da drzi u ruci i da ga prinese ustima! Ovo je nemoralno. A onaj krst bolje da vrati odakle je uzela!
[ drbogi @ 17.08.2009. 02:40 ] @
Nisi razumeo fotografiju. Osnova krsta je ujedinjena sa čakrom u pleksusu, čime čini jedinstvenu simboličko-humanu celinu, tako potvrđuje Isusov nedokumentovan boravak u Indiji. Na tom mestu se nalazi i težište kod čoveka, pitaj aikidoke oni to odlično znaju, (opet spona sa istokom), a odatle i polazi Ki ili Chi energija. Fotografija nam govori, da moć vere proističe iz istinske ravnoteže, koju dalje širi određeni simbol, u ovom slučaju krst. Ovi naivniji bi tu samo videli sponu između materice i krsta, to je prizemna aluzija na čin bezgrešnog začeća, sputane, nefunkcionalne grudi jasno svedoče da ona još nije slobodna, a bolna grimasa na licu da samo kroz patnju je moguće doseći božansko.
Ne bih se iznenadio ako ova kompozicija postane motiv na freskama za jedno 300 godina.
[ Binary Mind @ 26.08.2009. 12:58 ] @
Teorije zavere, tajna drustva, okultizam i slicno nisu nesto sto bih vezivao za Pink televiziju koju inace retko pratim osim kad daju neki dobar strani film. Ostalo poput Grand Showa i Zvezdi Granda i sl. je kolektivno zaglupljivanje. Kad nekad slucajno okrenem Pink dok traje Grand Show, pomislim na Seja Kalaca i Bobana Zdravkovica u Jet Set-u kad silaze niz Igman. Bwahahaha!
[ mrle 011 @ 26.08.2009. 14:55 ] @
Citat: drbogi: Nisi razumeo fotografiju. Osnova krsta je ujedinjena sa čakrom u pleksusu, čime čini jedinstvenu simboličko-humanu celinu, tako potvrđuje Isusov nedokumentovan boravak u Indiji. Na tom mestu se nalazi i težište kod čoveka, pitaj aikidoke oni to odlično znaju, (opet spona sa istokom), a odatle i polazi Ki ili Chi energija. Fotografija nam govori, da moć vere proističe iz istinske ravnoteže, koju dalje širi određeni simbol, u ovom slučaju krst. Ovi naivniji bi tu samo videli sponu između materice i krsta, to je prizemna aluzija na čin bezgrešnog začeća, sputane, nefunkcionalne grudi jasno svedoče da ona još nije slobodna, a bolna grimasa na licu da samo kroz patnju je moguće doseći božansko.
Ne bih se iznenadio ako ova kompozicija postane motiv na freskama za jedno 300 godina.
he, dobar post doktore.
k'o da sam slus'o jethro tull posle 100 godina .... locomotive breath ili tako nesto.
[ Ivan Dimkovic @ 26.08.2009. 15:13 ] @
Citat:
Nisi razumeo fotografiju. Osnova krsta je ujedinjena sa čakrom u pleksusu, čime čini jedinstvenu simboličko-humanu celinu, tako potvrđuje Isusov nedokumentovan boravak u Indiji.
Vec zamisljam freske za 100 godina - "Karleusa potvrdila Isusov nedokumentovan boravak u Indiji" :)
[ Srđan Pavlović @ 26.08.2009. 15:50 ] @
@drogbi +1 za post :)
Ivane, sramota je da tako lepo dizajniran logo ostane u 4-bit paleti:
[ Binary Mind @ 26.08.2009. 16:05 ] @
Ovo je po meni manje upadljivo a opet ima neki umetnicki kvalitet i satanisticke konotacije (tamna pozadina) Mislim ne mora da se vidi "Sotona" iz aviona da bi znak bio satanisticki Mislim ako treba mozemo dodati i pentagram
[ Srđan Pavlović @ 26.08.2009. 16:27 ] @
Au, cekaj, odo da skuvam neku jaku kafu, mozda onda nesto uspem da vidim na toj slici :D
[ Ivan Dimkovic @ 26.08.2009. 16:32 ] @
Evo svi simboli na jednom mestu:
Meni komp vec poceo da baguje od kada se pojavila ova slika na ekranu... BU sotono... u vodu!
[ combuster @ 26.08.2009. 16:37 ] @
Da je na slici Dejan Milicevic onda bi krug bio kompletan... :D
[ morihei ueshiba @ 26.08.2009. 16:39 ] @
Uh,odradjivao sam jednu klinku,pa sam bio nedostupan neko vreme.Vidim imam propustene pozive,jel me neko odavde mozda zvao?
S
[ Srđan Pavlović @ 26.08.2009. 16:41 ] @
HTF je Dejan Milicevic? :)
(izvinjavam se ako je to neki sa estrade, hronicno ne gledam TV) :D
@morihej - ma jok, idi odmaraj, treba i sutra raditi.
[ combuster @ 26.08.2009. 16:55 ] @
To ti je onaj zaduzen za soft porn b&w gay spotove za nase estradne umetnice...
[ Srđan Pavlović @ 26.08.2009. 17:12 ] @
Cekaj, ti znas te likove sa estrade? Nemoj vise da me kontaktiras na messenger. :D
[ drbogi @ 26.08.2009. 17:31 ] @
Citat: morihei ueshiba:
Uh,odradjivao sam jednu klinku,pa sam bio nedostupan neko vreme.Vidim imam propustene pozive,jel me neko odavde mozda zvao?
S
Haragei ćuti, hmmmm sensei pa još nedostupan, kuda ide ovaj svet? :)
Što se tiče simbolike, straha od uticaja, navodne brige za veru, predlažem svima zabrinutima, da odu u onaj manastir u parku u Zemunu, da pogledaju kako su živopisani zidovi, još dok je tamo bio onaj vladika Filaret, mitralljezac i forezničar.
To nikome ne smeta, to tako treba, da crkve, tj. manastiri, liče na stripoteku, a da će se vernnici sekirati zbog petokrake natraške na privatnoj TV stanici, to je dokaz koliko se ovaj narod udaljio od normalnog. Doduše, nisam ulazio tamo od 80 i neke godine, u taj manastir, možda je to prekrečeno, nešto sam naglo izgubio interesovanje za takvom vrstom umetnosti.
[ morihei ueshiba @ 26.08.2009. 17:47 ] @
Citat: ma jok, idi odmaraj, treba i sutra raditi
Ma nema problema,tu sam ja ako nesto treba
[ Ivan Dimkovic @ 26.08.2009. 18:52 ] @
Znaci,
Pre 2 sata izlazim sa posla, ulazim u neku banku preko puta ulice jer unutra ima ATM masina da podignem neke pare.
Elem deo banke za klijente se zatvara, i odatle izlazi neki radnik u odelcu i ceka da ja podignem lovu... mene nesto zajebava kartica i ovaj krece pricu sa mnom - ono klasicne gluposti, a pricas engleski - odakle si bla bla bla "iz Srbije?"
- (on kaze) "E imam nesto za tebe na srpskom"
- (ja) ?!?!?!?!?
- (on) Da li verujes u boga?
- (ja) !??!?! ne???
- (on) zasto ne verujes?
- (ja) nmm... nisam nesto zainteresovan u sve to, ne zanima me...
- (on) A dobro... ako promenis misljenje, evo izvoli nas materijal na srpskom (pruza mi neki papir)
- (on) Mi smo Jehovini Svedoci...
- (ja) A, kul... super, dolazim sutra kod vas da se informisem :)
WTF... znaci radnik banke - sa sve odelcetom cak i rolex daytonu seta znaci definitivno nije salteras (ili na ovom drugom poslu dobro placaju), za vreme radnog vremena prodaje kredite i maglu, a posle radnog vremena virtuelne prijatelje i maglu.. znaci sada sam sve video.
Ovo definitivno ima veze sa onom slikom sto sam poslao... ti ri ri ri ti ri ri (twilight zone) :)
[ stewuss je @ 26.08.2009. 19:17 ] @
Hahaha Mozda i van radnog vremena dele kredite.. Onako, svoji smo, samo se uclani u grupu za popuste.. hahaha
[ Binary Mind @ 26.08.2009. 20:23 ] @
@Ivan Dimkovic
The Matrix has you
[ drbogi @ 27.08.2009. 00:48 ] @
Citat: Ivan Dimkovic:
WTF... znaci radnik banke - sa sve odelcetom cak i rolex daytonu seta znaci definitivno nije salteras (ili na ovom drugom poslu dobro placaju), za vreme radnog vremena prodaje kredite i maglu , a posle radnog vremena virtuelne prijatelje i maglu.. znaci sada sam sve video.
Ovo definitivno ima veze sa onom slikom sto sam poslao... ti ri ri ri ti ri ri (twilight zone) :)
Nema tu magle, to su proizvodi banke, zahvaljujući njima društvo ide napred, to je zamajac privrede. Da ne pričamo o postprodajnom supportu, koji si ti bahato odbio a da ne pitaš ni kolko košta, dakle brinu se i prate kako trošiš podignut novac, jer je opšte poznato da pare kvare ljude. Ovako su sigurni da ćeš smerno i bogougodno raspolagati njihovim (stojan nenadović TM) novcem, a ne da ostaviš sve do poslednjeg € po hamburškim bordelima.
[ Srđan Pavlović @ 27.08.2009. 07:50 ] @
Dimke jesi uzeo papir do kraja? Ono, da razmislis do sutra... da ostavi da prenoci, i tako to...
Covek kad je umoran ne treba da donosi vazne odluke.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|