[ elektros @ 21.05.2008. 14:19 ] @
| od skora posedujem renault clia 2 2001 godište sa ugradjenim fabričkim autoradiom ( čita obične audio CD ) koji ima i na volanu kompletnu komandu , displej mu je odvojen od samog radia . promenio bih radio sa novim koji čita i mp3 stim da prilikom skidanja starog originalnog radia sam zatekao još jednu dzeksnu koja napaja komandu na volanu i displej na tabli koji u novi mp3 radio nemam gde da spojim ?
Da li postoji neko rešenje da i zamenom snovim radiom imam mogućnost upravljanja sa volana i da mi displej radi ? |
[ etjen @ 21.05.2008. 14:25 ] @
najbolje resenje za tebe je kupovina FM MP3 transmitera tj. mp3 playera sa mogucnoscu odasiljanja FM signala koji tvoj standardni auto - radio pokupi i tako slusas mp3, koji pustas sa mp3 playera, na nekoj radio FM frekvenciji.
Odlicna stvar i ne moras nista da budzis a kosta reda velicine 50-60Eura, a mozda i mnogo manje zavisi gde kupujes (i koji naravno)
[ Zeljko07 @ 21.05.2008. 22:00 ] @
Da nije malo mnogo za fm trasmiter??? Ja video u halooglasima rubrika 287 za 1900 dinara, da biras
[ elektros @ 22.05.2008. 09:08 ] @
hvala na obavestenju , na googlu sam našao u Tehnomaniji X Wave MP3 adapter FM-19 za 1800 din !
samo da ga još nadjem u Novom Sadu pošto mi je Beograd malo dalek !
[ etjen @ 23.05.2008. 22:30 ] @
Nema na cemu. Smatram da je to stvarno najbolje resenje.
Jedino ne znam kakve su karakteristike doticnog X Wave-a, mozda bi trebalo dati koji dinar vise da bi sigurno bio zadovoljan... Ali, kao sto vec rekoh, ne pratim koje su cene, tako da raspitaj se u svakom slucaju na vise strana...
Pozdrav!
[ bobiska @ 25.05.2008. 18:51 ] @
@elektros
Tvoj sugradjanin sa srpskog Reno foruma, je kod novosadskog ovlascenog Renault servisera narucio i dobio Sony GTX-30RN, koji je pravljen bas za Reno, tako da imas i funkciju na volanu i display-u. Druga strana medalje - 250 evrica!
[ elektros @ 27.05.2008. 08:21 ] @
Nisam iz N.S već iz Bača , što se tiče tog radia za 250 € to je preskupo ! Interesuje da li negde u N.S ima na prodaju tih FM MP3 adaptera tj transmitera !
[ savonik @ 26.12.2009. 10:02 ] @
Ja sam kupio na buvljaku za 800 dinara. Dobro radi van Beograda, a u BG-u se ponekad mesa sa jednom stanicom posto su na istoj frekvenciji. Sad, da li bi taj problem bio resen kod nesto skuplje varijante, to ne znam.
[ coyote.kv @ 27.12.2009. 00:47 ] @
Za sve vas koji ste mrsavo upuceni u vezi tog kako ga vi nazivate adapterom FM/MP3, jedna informacija nemogu da kazem da to nece da peva ali ako se iole razumete u muziku i volite kvalitetan zvuk pomocu njega necete moci da ga imate jer je to mono a ne stereo predajnik i na svaki zvucnik ce isto sa vam svira bez ikiave razlike, naravno ako slusate sinana, sabana itd necete moci ni da je primetite ali ako slusate savremeniju muziku poput TECHNO, TRANCE i ostele primeticete katastrofalnu razliku. Nemam ni ja konkretno resenje za ovaj problem ali mpze da se prepravi bilo koi kvalitetnije SONYjev mp3 player i da se poveze na komande sa volanom a sto se displeja tice sta ce ti kad ga imas na MP3 player-u !!! ZNAM DA TI NISAM BIO OD NEKE KORISTI ali ako volis kvalitetan zvuk FM/MP3 adapter ce ti biti samo bacanje para
[ ProElektro1 @ 28.12.2009. 08:00 ] @
I ja imam lose iskustvo sto se tice fm transmitera, i ovaj sto sam ja kupio a nije bio jedan od najeftinih ima katastrofalan kvalitet zvuka koji prenosi na fm radio stanicu tako da i ja sam u istoj situaciji tj u malo goroj jer ja imam obican kas takodje sa komandom na volanu i odvojenim displejom tako da ako budes resio da prodajes taj cd javi se meni. Pozz!
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|