[ JJ-Kale @ 22.05.2008. 00:52 ] @
Pozdrav svim korisnicima foruma ! Moj problem je vezan za auto gume Tigar HITRIS 185/60 r14 koje sam pre par nedelja montirao na svoj automobil. Pre same odluke sta bi za mog golfa 2, koji je jos uvek u vrlo pristojnom stanju, bilo -best buy- o gore-pomenutom modelu sam cuo sve reci hvale a na prvom mestu uticaj velikog Michelina na Tigar ! I stvarno na oko Hitris izgleda odlicno : Asimetricna sara, sjajna mekoca i dubina sare, cak i garancija ! Medjutim posle montaze i balansiranja, nakon sto sam se odusevio kako auto lezi, prijanja i koci - razocarao sam se BRUMOM koji gume proizvode i to vec pri brzinama od 60 km/h ! Kao da su mi prednji lageri nacisto propali, a nisu ! U medjuvremenu sam, raspitujuci se, cuo i za varijantu da neki modeli guma traza neko vreme da "legnu" ma da se kod mene stvari posle 1200km nisu bitnije promenile. Da li je potrebno da sacekam jos koji km ili je u pitanju nesto drugo ? Ako ima vas koji samnom na neki nacin delite ovaj problem, javite se ! UNAPRED HVALA - JJ - |