[ bratovuk @ 09.06.2008. 19:55 ] @
1.)
Jel moze neka preporuka za letovanje?
Mene licno zanima grcka, da nije skupo :)
2.)
Da li moze hotel/sobe u grckoj da se rezervise preko net-a?
Koliko je to sigurno?
Jel mozete da mi ostavite neke adrese, da ih chekiram??

Thanks&Pozz!
[ .qwerty. @ 09.06.2008. 21:07 ] @
I mene isto zanima :)

[ NoneVi @ 09.06.2008. 21:13 ] @
Ja idem na neki jefini egipat. smesaj i avion oko 400 jevreja i za takse i zajebancije jos toliko. Zdravo djaci!
[ Jbyn4e @ 09.06.2008. 21:37 ] @
Citat:
bratovuk: 1.)
Jel moze neka preporuka za letovanje?
Mene licno zanima grcka, da nije skupo :)

Primer:
http://www.putovanja.info/list...d=0&kg=5&pod=&pdo=
pa gledaj da li ti odgovara...
[ boccio @ 10.06.2008. 08:57 ] @
Citat:
bratovuk: 1.)
Da li moze hotel/sobe u grckoj da se rezervise preko net-a?
Koliko je to sigurno?

http://en.venere.com/greece/

plati karticom i vozi...
[ Slavuj iz Mrcajevaca @ 23.06.2008. 19:40 ] @
Da ne otvaram novu temu, jer bih napisao naslov identican ovom.

Mene ne zanima Grcka(bio sam 3 puta u poslednjih 12 godina i dosta mi je zaista, za ovaj zivot:))

Ustekao sam 600 eura "za letovanje" i zamislio da odem u neku "stranu zemlju" na 7-10 dana, da nije Grcka, da nije Turska i da nije lijepa Crna Gora puna delija i sokolova.

Pa me zanima da li je to ove godine izvodljivo legalnim putem i kakva su Vasa iskustva, predlozi i utisci...
[ filip_caca @ 24.06.2008. 11:06 ] @
zasto ne Croatia?
nije daleko,jeste strana :),a i znas jezik...
[ Slavuj iz Mrcajevaca @ 24.06.2008. 11:26 ] @
Nekoliko ljudi mi je preporucilo Istru.
Nisam nacionalista i nisam glup, pa mi stoga Hrvatska kao drzava ne smeta bas nikako.
Ali nisam preko interneta nasao nista ispod 50 eura na dan, a samo to skoro prevazilazi moj stek.
Je l' znas ti neku agenciju koja ima Istru u ponudi ? Ili mozda gde da trazim ?
[ Stefano @ 24.06.2008. 12:45 ] @
Ako hoces da ides u Grcku a da to ne bude "klasicna Grcka" (Paralia, Pefkohori & Co) onda ti preporucujem Lefkadu, Grcko ostrvo sa najlepsim plazama... Plaze su posebno impozantne na zapadnom delu ostrva, medjutim more nije tako toplo, a na istoku su klasicne i tu je more toplije. Na Lefkadi je auto must have, ostrvo je malo, a ako hoces da se zadrzis samo na jednoj plazi onda je glupo da ides na Lefkadu.
[ filip_caca @ 24.06.2008. 13:46 ] @
nisam nikad bio,ali sa njihove televizije i ljudi koji su bili tamo imam utisak da je mnogo urednije od monteshita i ljubaznije..
ja da trazim smestaj ne bih gubio vreme,jednostavno bih nasao neki njihov forum i napisao sta trazim i oni bi zavrsili posao,to isto preporucujem i tebi.
ako budes otisao napisi ovde neki utisak kad se budes vratio,posto i ja planiram u buducnosti da odem ;)
[ Andrej013 @ 24.06.2008. 19:14 ] @
tesko da 'neka strana zemlja' ima da ti preporuci nesto lepse od Istre...

jedino ako zelis na more, ada se provodis kao u BG-u...znaci ludilo, jeftine kurve, drolje na sve strane, jeftine diskoteke pune seljacina i sl.
(ovo sve nije u negativnom kontextu i ne uopstavam stvari...BUG je najbolja za tu vrstu 'odmora')
[ Slavuj iz Mrcajevaca @ 25.06.2008. 09:14 ] @
Upravo zelim da se odmorim od svih faktora koje si naveo, a i najmanje od svega mi treba gomila zatucanih i polupismenih covekolikih stvorenja kao okruzenje, gde god da se nalazim. Jos cu da se raspitam, da vidim da li ce mi ovo biti dovoljno para.
I, ako budem otisao, napisacu ovde neki utisak. "don't happy, be worry. :)"
[ MaRaToNcI @ 01.07.2008. 15:21 ] @
Poydravi iz Istre,koju preporucujem

Cena hrane - rucak od 5-15 evra (Lignje 7 evra, ramsteck 10 evra....)
provod dobar, more prekrasno i cisto) smestaj apartmani od 50-80 evra za 5 osoba, ....

odo da se brckam
[ xspeed @ 01.07.2008. 18:17 ] @
Ja sam za koji dan u Istri ok je,imam dole kucu nisam imao nikad problema jedino malo usput cudno me gledaju jbg..