[ Davor Vlajkovic @ 16.06.2008. 06:36 ] @
| Znam da mi sleduju packe od uprave zbog 'nedovoljno precizno definisanog naslova teme', ali nemam inspiraciju ovako rano :)
Zna li neko šta se dešava sa sajtom www.srbovanje.com, je l' još uvek živ? Ne pamtim kada sam ga obilazio poslednji put, nego mi je rano jutros zatrebala jedna sličica pa sam hteo tamo da je potražim... |
[ mmmilan @ 16.06.2008. 08:54 ] @
Ne radi sajt. Evo ja jutros probao.
Ping request could not find host www.srbovanje.com. Please check the name and try again.
[ commissar @ 16.06.2008. 08:59 ] @
Ne radi.
[ toleander @ 16.06.2008. 11:48 ] @
da citiram jednog od admina srbovanja
"crk'o nam server, da me ne smarate što nam ne rade sajtovi i što nam ne stižu mejlovi."
[ flighter_022 @ 16.06.2008. 12:17 ] @
raid, backup, mirror kod drugog hosting provajdera glavu cuva ;)
Zelim im puno uspeha u popravci.
[ mmmilan @ 25.08.2008. 13:44 ] @
i dalje nista od srbovanja!
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
[ Mister Big Time @ 25.08.2008. 14:07 ] @
Ljudi srbovanje je down vec mesecima ako ne i godinu dana? Mislim da nema nista od ponovnog vracanja online... ako i dodje do toga morace ponovo da rade kampanju jer su svi zaboravili na taj sajt.
Citat:
a i bez toga ste smorili...
[ bugsu @ 25.08.2008. 15:14 ] @
po meni je taj sajt odavno propao ,nije puno ulagano u njega a mnogi manji su ga pretekli ...steta...
[ djricky @ 25.08.2008. 15:26 ] @
a koji su to manji?
[ dr.NPN @ 25.08.2008. 18:36 ] @
Citat: Mister Big Time: Ljudi srbovanje je down vec mesecima ako ne i godinu dana? A sta ti, volis u slobodno vreme da izlazis na net i lupetas gluposti? :D
Sajt je down dva meseca, na ne "godinu dana", ne znam odakle ti ideja da odvalis tako nesto, ali, kontam da ce pocetkom septembra to da se sredi, i da ce biti online, ljudi, lepo je vreme, godisnji su, niko ne zeli da sedi za kompom ako ne mora...
Ja ne moram, ali volim da izblejim leti bar po sat, nekada i manje, a ostalo blejim na otvorenom...
[ Mister Big Time @ 27.08.2008. 19:10 ] @
Dobro de pogresan info, drugar me je pitao oko nove godine gde ima jos tih zezancija posto serbovanje ne radi. Mozda je bio trenutni downtime...
Uglavnom tacno pre ~2 meseca sam video downtime i povezao sa onim info od ranije. A ruku na srce 2+ meseca downtime je ultra neprofesionalan i debelo ce da se odrazi na posetu i popularnost sajta...
A oko lepog vremena & co, ne kapiram jel to opravdanje autorima sajta ili si ti jedan iz te ekipe? Izgleda da je bugsu u pravu kada kaze da u sajt nije ulagano...
[ bugsu @ 27.08.2008. 22:23 ] @
pa ono ako neces neki sajt/portal da odrzavas tj da ti bude uvek UPtime ,onda koji ga vrag drzis? nemoz to tako "odem na godisnji 2 meseca a sa sajtom sta bude bude" tj moze al ces puci ko zvecka ,a ako imas para na bacanje...slobodno...
po meni veoma glup potez i ne profesionala (pogotovo zato sto je sajt (bio) veoma poznat...)
pa sad..da ne reklamiram...moz ih naci svugde...
eto npr kobaje je isto poceo(od pre koji mesec) sa smesnim slikama (mada je i one debelo pukao "pojeli" ga isto mali(ne mislim bas mali vec noviji ..koji su kasnije od njih poceli) sajtovi) imas jos 10-15sajtova koji se bave smesnim klipovima/slikama..i na googlu se bolje rangiraju od nekih poznatijih (prema tome mozemo odprilike gledati ko je koliko uspesan...odprilike...)
sve u svemu ako ne ulazes ukrasce ti neko ideju i odes ti u istoriju...(eto dok je srbovanje off to je odlicna i laka prilika da uspeju neki novi sajtovi sa istom tematikom)
[ beauty @ 06.09.2008. 18:16 ] @
Evo informacija iz prve ruke, tj. moje.
Sajt jeste pao, al' se radi na njegovom dizanju polako ali sigurno. Dakle, mi smo nekomercijalan i anti-trend sajt. To znači da na njemu od samog starta gubimo vreme i novac, ali ga ipak volimo, pri tome nas ne interesuje broj poseta, već samo kvalitet ekipe na istom.
Što se tiče drugih sajtova... svaa čast, al' ni jedan ne šljaka kako valja, a pride ako stave neku duhovitu sliku na isti, to ne znači da je sajt ima duha.
Stej tjund, biće Srbovanja opet. Kada? Ček, imamo preča posla, npr. da radimo nešto od čega može da se kupi 'leba.
Napomena: Ovaj post je izvorno bio napisan chirilicom, al sajt se smorio, pa je moralo dochi do konverzije.
[ bugsu @ 06.09.2008. 18:29 ] @
sad ga kakis malo :P
kao ne bi ste voleli da zivite pristojno od toga? :)
EDIT: u pravu si za ostale sajtove,nema dobrog sajta (dobro funkcionalnog i dobrog dizajna) ali tu se gleda ko se bolje "kotira" na nekom searchu ...cim je on tamo bolji veca sansa da zaradi koji dinar ;)
[ beauty @ 07.09.2008. 11:50 ] @
Realno sajt postoji od 2003-che, zar mislish da do sada ne bi uzeli koji dinar sa 10.000 unikatnih poseta dnevno da hochemo?
Nezavisnost pre svega.. a shto se tiche search engine-a.. nesh se ne brinem.
[ Fedya @ 18.09.2008. 16:15 ] @
Izgleda da su polako "back in the game"
(neki linkovi rade npr: http://www.srbovanje.com/uploads/photos/public/10798.jpg )
[ bugsu @ 18.09.2008. 18:35 ] @
pa promenili su i pocetnu stranicu :)
[ najss @ 09.10.2008. 13:32 ] @
steta sto ne radi...
ali cudno, ovaj radi:
http://www.srbovanje.rs/
[ beauty @ 12.11.2008. 15:56 ] @
Srbovanje.rs je zhasu :D Em je chist lopovluk, em je pravo srbovanje :D Ukrasti tudje i nazvati svojim, fuj.
[ dr.NPN @ 13.11.2008. 01:00 ] @
Jeste uzas, otisao sam da vidim pre nekog vremena...
Nego, Bjuti, kad ce taj sajt vise da proradi?
Ako ste digli ruke od njega treba tako i da kazete...
[ prezla @ 18.11.2008. 13:10 ] @
Majka mu stara, barem si naslovnu stranu mogao da napravis
Ma to neozbiljno... miiiiiiiiiiiislim ...
Zaradili milione na nama, pa nas sad ignorisu
hehehehehe...
Doticni je vidjen kako se voza besnim kolima, a njegov burazer ima cak tri automobila u garazi
P.S.
A jesi li ti "zastitio" Srbovanje kao autorsko delo.
[ Zandor @ 04.09.2009. 19:33 ] @
Od poslednjeg Bjutijevog odgovora je prošlo skoro godinu dana, a Srbovanja i dalje nema. Možemo li da zaključimo da ga više neće ni biti?
[ burex @ 04.09.2009. 22:05 ] @
Verovatno... Uzeo je tolike slike, nalepio watermark, i još ih pustio da propadnu... Neodgovorno.
[ lord_bozidar @ 28.06.2010. 06:43 ] @
et, cisto radi reda da pitam sta bi sa srbovanjem , zna li neko nesto ? ce biti ? nece biti ? itd itd... bilo kakva informacija ?!
[ djnick @ 07.03.2011. 23:56 ] @
Srbovanje is back :)
Josh uvek u ranoj alpha fazi, ali - za koji dan / nedelju, sve ce biti kako treba :)
www.srbovanje.net -> pa raspalite :)
p.s. kako ce trebati da izgleda:
http://djnick2k.deviantart.com/#/d3b2vqq
Svaki komentar je dobrodoshao :)
[ madamov @ 08.03.2011. 01:07 ] @
Važe li stari usernameovi ili mora ponovna registracija?
[ djnick @ 08.03.2011. 07:36 ] @
Mora sve novo. Promenili smo sve.
pozz.
[ burex @ 08.03.2011. 08:46 ] @
A čije je onda srbovanje.com?
[ djnick @ 08.03.2011. 09:03 ] @
Ukratko:
srbovanje.com je prvobitno bilo moje ali ga je drugar i programer [mr.w] koji se tada zatekao u Americi, na moj predlog, registrovao na 5 godina. Sajt sam davno radio rucno a kada je mr.w dosao nazad u BGD, ubacio je Xoops temu nakon cega se sve automatizovalo.
Potom smo primili Lukija i Beautija za forum a onda je doshla i Taja kao mrw-ova devojka i posle toga smo se svi posvadjali i sajt je funkcionisao bez mene jedno god. dana... I ona je sve "prslo".
Srbovanje.com je tipican primer srbovanja u Srbiji.
Zato sam nasao 2. coveka i poceo od nule... Again :)
A onda se pojavilo, u medjuvremenu, Srbovanje.rs, neki lik sa Bezanike je pokrao gomilu slika sa torrenta, stavio reklame i kao srbovanje.rs je njegovo. Uskoro ce dobiti kontakt pismo u vezi tog sajta.
Eto, nadam se da sam iole objasnio idiotsku situaciju koja se svojevremeno desila...
[ burex @ 08.03.2011. 19:46 ] @
Kako god da je, ja sam lično razočaran što su admini postavili ogromne watermarkove i prisvojili korisničke slike kao da im je deda iste ostavio, a zatim jednostavno zatvorili sajt i oterali nas sve u 3pm bez ikakvog obaveštenja. Teško da ćete privući toliko ljudi kao nekada, ali želim vam sve najbolje...
[ djnick @ 08.03.2011. 20:22 ] @
Slazhem se.
Ali ono shto se ne zna u javnosti jeste da su me dotichni doslovno "izbacili" sa sopstvenog sajta [bannovali mi logovanje i bilo kakav admin pristup] kada smo se posvadjali na krv i nozh [pravi primer srbovanja!] nakon chega su prisvojili sve ono sto sam ja zapocheo pre 6-7 godina! I, naravno, bez mog odobrenja postavili odvratne zhigove preko celih slika... ma dno i uzhas.
Sada se sve promenilo & sve je Back on Track again Srbi koji su zli - napolje Oni dobri, mozhe. Mi kao novoformirana dvochlana [trenutno] ekipa se necemo svadjati, nego cemo izgurati ovaj sajt u pravom smeru. Chak cemo se potruditi da skinemo "lopova" srbovanje.rs, i forwardujemo sve na glavnu bazu slika koja je tek pochela da se puni...
Kakvi smo zli Srbi, ne bi me chudilo da se uskoro pojavi i .com sa istom tematikom
[ deki77 @ 08.03.2011. 20:39 ] @
@djnick
gde su social button-i na sajtu..hoce ih biti
pozz
[ djnick @ 09.03.2011. 02:55 ] @
Naravno. Social buttons ce biti smesteni u meniju Socijala :) Sve je pripremljeno samo da se "umetnu"... Za sada ima samo RSS :)
[ Luccio @ 09.03.2011. 12:48 ] @
Ajd pa sa srećom neka je njnjnj.srbovanje.net !!!
[ djnick @ 09.03.2011. 13:19 ] @
Hvala, momche Zhiv bio
[ beauty @ 10.03.2011. 10:08 ] @
Priča baš ne glasi kao što Đ Nik reče... :)
Pride, njnjnj.srbovanje.com je jedini pravi sajt :)) Ne želeći da ulazim u dalje polemike, postoji jedan originalni sajt i sada dva klona :) Srbovanje pravo :))
Originalni sajt je nekomercijalan, ova druga dva služe da se uzmu pare :) To nije naša filosofija. Sramota je zarađivati na srpskoj gluposti :)
Siže: Đ nik je dao ime i fotkaoprve slike, ideju za sajt sam dao ja, a Đ nik ga je sproveo u delo radeći ga ručno. Ideja za Xoops je od mene, kao i forum itd. Taja ga je napravila (svaka čast), Mr_w je radio sve vezano za programiranje i donirao server (privatni). Nema ništa crno-belo. Srbovanje je još uvek oflajn. :)
[ Isak666 @ 10.03.2011. 10:13 ] @
Svi komplet zajedno ste pravo srbovanje.
[ beauty @ 10.03.2011. 10:20 ] @
Vaistinu, u tome je i čar Srbovanja :)
[ djnick @ 10.03.2011. 10:34 ] @
Hahaha! E ovo je vishe nego pravo srbovanje. Nije ni chudo shto smo ovakvi Za svadju srba je potrebno samo dvoje A kamoli tim srba, to je vec katastrofa Ali jedino je sigurno - ne mozhete se igrati Boga i skidati kako vam se cefne, koga stignete, ukljuchujuci i mene. To vec nece da mozhe. Srbovanje.com je staro. Srbovanje.rs je kradja. A srbovanje.net je nastavak originala sa promenjenom ekipom koja se nece svadjati. :P To je jedini cilj.
Btw, o kakvim parama prichash? Da ne mislish da cu da se obogatim od srpskih slika? Evo bash planiram da kupim jedan Jeep od sajta
[ beauty @ 10.03.2011. 10:54 ] @
Niko se ne svađa :)
[ burex @ 10.03.2011. 11:00 ] @
Da da, .rs je krađa, .net je pravi, .com ostaje "jedini pravi", a mi smo svi idioti.
Imam folder sa gomilom slika ala "srbovanje" koji ću da delim sa drugima samo da bi se ljudi što manje zahebavali sa vašim ličnim prepucavanjima i kvazi sajtovima! Toliko hiljada sati truda i toliko hiljada slika bačeno uzalud zbog vaših gluposti, treba da vas je sramota sve redom...
[ beauty @ 10.03.2011. 11:16 ] @
Popij rakijicu da lakše prođeš kroz nepravdu :)
[ djnick @ 10.03.2011. 12:00 ] @
bjuti, bolje bi ti bilo da se registrujesh na sajt i sibnesh nekih dobrih slika nego shto palish i zharish bez veze
[ beauty @ 10.03.2011. 13:39 ] @
Nije baš bez veze :)
[ djnick @ 10.03.2011. 15:19 ] @
Burex, s obzirom da smo ochistili sajt od "gamadi" i "neradnika", slobodno mozhesh pocheti da uploadujesh najbolje slikice iz kolekcije koje imash. .Net sajt ce biti dugo dugo online, a i planiramo da predjemo na veliki, brzhi server i nek doba, poshto ovaj reaguje prilichno sporo. Nishta nije za dzabe, a i na kraju se isplati :]
[ burex @ 10.03.2011. 15:32 ] @
Kapaciteta za trolovanje se ima, vidim... Neka, vazno je da ti nije dosadno. Mozda jednog dana ces biti ispunjen nekom alko-kreativnoscu i ponosom na ime "srbovanje" pa ces staviti nesto i na taj siroti .com, komplet sa "vaspostavimo monarhiju" u potpisu... Do tad, prijatan dan. Bre.
edit: namenjeno za domatjina iznad di-dzeja...
[ deki77 @ 10.03.2011. 16:16 ] @
ovo ti je kao film drustvena mreza
jel brojite milijarde :0
[ milivoje t @ 10.03.2011. 21:27 ] @
Da ste Srbi i da umete da srbujete, nasli bi se na livadi ispod brankovog mosta i potukli ko ljudi, posle zalili rakijom. A ne ko neke sisice ovde prepucavali gadjajuci se roze salvetama.
Jos da snimite tucu i likujete video stampi, pa to iskoristite kao advertajzing zamajac za sajt koji su mnogi zaboravili. Spojite tako glupo i korisno.
Inace vec ste bili poceli pred kraj da idete na ganglije ljudima paranojom o intelektualnom vlasnistvu nad fotografijama kao da ste ih vi rodili itd. proganjanjem onih koji ih kopiraju... Umesto da kao ljudi od interenta skapirate da to ne ide tako.
U medjuvremnu vukajlija vas posteno pregazila...
[ djnick @ 10.03.2011. 23:03 ] @
Slazhem se u potpunosti. Btw, nema ko nas nije pregazio jer dok sam se ja ischupao iz gliba i krenuo jovo - nanovo, trebalo je dosta vremena... A da smo slepci - vala jesmo. Kad od 2 srbina - jedan mora da zassere, jasno je koliko je sati. Kao kad se 2 rastafarijanca pobiju [sto sam imao priliku da gledam davno na reci u Valjevu] - isti ljudi, u istom su "fazonu" a makljaju se ko zna iz kog njima znanog razloga, prste pesnice na sve strane, na kraju su upali u vodu i tamo se tukli... A takvih ljudi mozes na prste da izbrojis... Neverovatno. E zato, kad uzmesh konce u svoje ruke, i ne dozvolish da ne zavisish ni od koga - stvari pochinju polako da idu - u pravom smeru...
Evo, chovek samo da se vrati sa Medenog Meseca pa da nastavimo sa dodavanjem plaginova za sajtek, peglanje boja, pozadina, itd itd... Eh da, napravio sam tonu animiranih cool-looking smajlija sa shajkachama. Slichno kao oni stari samo modernizovani mini-srbi Al otom-potom.
Guys, srbujemo se
[ Luccio @ 12.03.2011. 19:04 ] @
Mislim da imam jedno 200+ slika skinutih još ranije sa Srbovanja . Mislim da su mi na nekom ext hardu . Pogledaću .
[ djnick @ 13.03.2011. 18:02 ] @
Sjajno! Ako imas, pa sibaj da postavljamo na server. Sto vise [starih] i novih slika, bice veca baza :]
[ Luccio @ 13.03.2011. 19:20 ] @
Daj e-mail na PP pa da ti pošalljem . Ima 843 slike , 64 MB .
[ djnick @ 13.03.2011. 21:09 ] @
Poslao :)
Hvala ti, momak, mnogo :)
[ Luccio @ 13.03.2011. 22:22 ] @
Poslao PP . Pozdrav .
[ djnick @ 14.03.2011. 04:07 ] @
[ Luccio @ 14.03.2011. 14:45 ] @
Drago mi je da mogu pomoći ;)
[ sasakg @ 14.04.2011. 22:40 ] @
" Guys, srbujemo se "
A da ubuduce izbegavaš bas ovakav kraj posta,a ? Može?
Što se Srbovanja tiče, želim ti sve najjj.......
PS: jel ovo još ima,( http://www.elitemadzone.org/t2...ike-sa-srbovanja-jednom-paketu) možda može pomoći !!
[ djnick @ 14.04.2011. 23:01 ] @
Da, poslao mi drugar sve fajlove [ovo sto je na temi] i onda ja sve slike ubacujem po 5-6 svaki dan... Za mesec dana bice sve slike iz te arhive online :) Tako da trud nije uzalud, naravno.
Elem, Guys, Srbujemo se, shta tu ne valja? Pa nisam napisao Gays... ili ko zna shta si vec pomislio.
[ Zandor @ 15.04.2013. 23:31 ] @
Evo, dve godine i nešto sitno posle ove ljute srpske prepiske Bjuti i njegovi su pokrenuli nekakvu novu verziju srbovanja.com na kojoj se ništa ne događa. Nema foruma, objave se dve slike za tri meseca, mada je grafički zanimljivo.
DJ Nick i njegovi i dalje rade na svojoj verziji srbovanja.net, na kojoj sve funkcioniše, ali ni tu nema nešto mnogo aktivnosti.
Srbovanje kakvo smo poznavali, koje je izvrgavalo ruglu naše mane i loše navike i smejalo se našoj nepismenosti je očigledno stvar prošlosti. Sajt je u jednom trenutku dostigao skoro kultni status, ali je taj trenutak izgubljen i koliko vidim, više se neće vratiti. Na žalost.
Ako Bjuti ikada pročita ovo, pitao bih ga samo jednu stvar: ako ste batalili najbolji web sajt u Srbiji, zašto ste SRBOVALI, umesto da ga prepustite onome ko je hteo da radi na njemu? Ovako niko nema koristi a svi imaju štete.
[ djnick @ 15.04.2013. 23:54 ] @
Bravo. Odlicno pitanje.
To bih i ja voleo da znam.
Ukratko - srbovali su jer je "4S" nemoguce u srbiji. Svadja nastane ako su u opticaju makar dva srbina
Srbovanje.net postoji... pa ako nekog [ne mrzi] da salje - nek salje slike... Ja kad stignem [a i Abyss] posaljemo nesto zanimljivo...
[ Zandor @ 16.04.2013. 20:43 ] @
Citat: djnick: Bravo. Odlicno pitanje.
To bih i ja voleo da znam.
Ukratko - srbovali su jer je "4S" nemoguce u srbiji. Svadja nastane ako su u opticaju makar dva srbina :)
Srbovanje.net postoji... pa ako nekog [ne mrzi] da salje - nek salje slike... Ja kad stignem [a i Abyss] posaljemo nesto zanimljivo... :)
Polako, Nikola, imam ja i tebi šta da kažem. Ista priča kao sa Urošem. Ako si se prihvatio novog sajta, platio server i uložio trud, onda radi nešto ili nađi nekog drugog ko hoće, pa prepusti njemu. Kapiram ja, život nije zezanje, ima se posla, nema se vremena i sve to, ali za skoro dve godine niste uspeli da postavite tekst "Slovo o Srbovanju" koji ste nam obećali 22.09.2011. u 21:40! Bre, na anketama imate po 20, 50, maksimalno 117 (sto sedamnaest) glasova! Stvarno bi bilo bez veze da projekat sa tako dobrim potencijalom propadne. Ako ništa drugo, daj deci za sladoled, pa nek' trče ulicom i viču "Ponovo radi Srbovanje".
I predlažem ti da turiš link "pozovi društvo" ili tako nešto.
[Ovu poruku je menjao Zandor dana 16.04.2013. u 21:59 GMT+1]
[ djnick @ 16.04.2013. 21:20 ] @
Sve si u pravu. Jedini [i najveci] problem u celoj prici je: PROGRAMER.
Programer prvog sajta Srbovanje je bio totalno nezainteresovan za sajt.
Programer novog [starog] sajta srbovanje.net je bio malo lenj...iji nego sto sam ocekivao... Ocigledno nemam srece sa tim sajtom... Opravdava ime.
Na kraju balade cu da zasucem rukave i sam naucim da programiram, jbg.
A ovaj srbovanje.com -> to je cist spam sajt - traze lozinke sa raznih [vasih] sajtova [gmail, facebook...] i nista ne daje za uzvrat, odnosno - i dalje ne radi.
[Ovu poruku je menjao djnick dana 17.04.2013. u 23:35 GMT+1]
[ Zandor @ 16.04.2013. 22:21 ] @
Citat: djnick:
A ovaj srbovanje.com -> to je cist spam sajt - traze lozinke sa raznih [vasih] sajtova [gmail, facebook...] i nista ne daje za uzvrat, odnosno - i dalje ne radi.
Da, ali to nema veze s tobom. To ću da pitam Uroša kad i ako se pojavi ovde. Štaviše, meni, a veruje i većini bivših članova, ne smeta što postoje dva različita "Srbovanja", jer se to potpuno uklapa u koncepciju "da komšiji crkne krava", a ja ne znam za veće Srbovanje od toga. Uostalom, kako ja gledam na stvar, oba su original na svoj način. Mogli biste miroljubivo aktivno da koegzistirate, samo kad bi vam sajtovi radili. Mogli biste čak i da usvojite zajednički logo sa kravom izvrnutom na leđa.
[ djnick @ 16.04.2013. 22:38 ] @
Hehe dobra ideja za izvrnutu kravu :D To je to.
Nego, srbovanje.net je zapravo izgled kakav sam ja zamislio 2003. godine... Eh sad, jest da je 2013... :)
A sajt - makar radi kako treba - uploading, rss [valjda?], copy/paste Youtube video...
[ Zandor @ 17.04.2013. 00:01 ] @
A sve ovo jer sam sređivao članak na Vikipediji o Srbovanju. Baci pogled, pa mi reci šta misliš.
[ djnick @ 17.04.2013. 00:23 ] @
Bravo momak. Vrhunski i sve 100% tacno napisano Ovaj tekst bi zapravo i trebalo da stoji na nasem... srbovanje.net sajtu
Evo sad prvi put vidim kako izgleda "sait" .com -a [zahvaljujuci slicici]... Sustina jeste sledeca: ja jesam smislio rec Srbovanje, prvi poslao slike na ADN, a Uros jeste predlozio da se napravi sajt... I ja jesam zaista pravio sajt rucno... a onda kad je usao mr.w - dobili smo neku working verziju... ali [za moj ukus] prilicno losu [i dizajnerski not-good-looking]...
Sto se mene tice - .net je moja [ostvarena] ideja iz 2003... [tako bi izgledao sajt da sam ja mogao da ga "isprogramiram" u to vreme]...
[Ovu poruku je menjao djnick dana 17.04.2013. u 23:35 GMT+1]
[ Zandor @ 17.04.2013. 21:22 ] @
'Ajde ovako: baci mi na PP još relevantnih podataka, pa ću ga ja nakititi, a ti ga okači na sajt.
[ anon70939 @ 17.04.2013. 21:32 ] @
smor su i com i net :)
[ djnick @ 17.04.2013. 22:38 ] @
Pa znas kako, manje vise je sve receno. Trenutno smo obojica prezauzeti... On covek radi u firmi + ima porodicu [tako da u prvih par godina tesko da covek moze vise da se angazuje za nesto sto smo radili kao kad smo bili "studenti"]
A sto se mene tice, ja radim online... isto porodica, zena deca
Evo ga jedan [moj] autobiografski spot [evo vec ima preko milion pogleda]:
http://youtu.be/FDBqs7GOY_w
Kad me neko pita - sta radim... eto sta radim po ceo dan
[Ovu poruku je menjao Goran Mijailovic dana 26.08.2013. u 01:30 GMT+1]
[ djnick @ 17.04.2013. 22:46 ] @
Hm evo sad vidim da je neko hakovao srbovanje.net... Cudna slucajnost, zar ne?
Sta da kazem - eto zivog dokaza - da komsiji crkne krava. Ako ovo nije mrw-ovo maslo... i kako onda da 2 Srba saradjuju? Impossible.
[ Nebojsa Milanovic @ 17.04.2013. 23:01 ] @
Momci, zaboravljate da ste na tuđem sajtu.
Dogovore oko vašeg sajta preduzimajte van ES-a.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|