[ Sprint_---_ @ 20.06.2008. 17:29 ] @
Pozdrav ekipa, novi sam na forumu i imao bih odmah nekoliko pitanja za vas znalce. Procitao sam nekoliko starih tema vezanih za iskustva prvenstveno sa Sprint Max skuterom. Kao prvu i najobimniju koju je postavio korisnik "Neca" cini mi se. I zaista sam uzivao citajuci vasa odlicna iskustva sa Max-om i razbijanja predrasuda o niskobudžetnim skuterima. Na pocetku sezone donio sam odluku da ovo ljeto ide sigurno kupovina skutera i odlucih se i zbog prvenstveno male cijene a onda i njihovog neupitnog kvaliteta. U mom gradu nedavno je otvoreno predstavnistvo Sprinta otisao sam i svidio mi se Max te sam skoro siguran bio da ga kupujem posebno nakon vasih tema i iskustava. No da ne pisem na dugo i siroko i ne tusim vas, preci cu na stvar. Vidio sam u gradu jednog Exactly-a, nisam odmah znao da je to Sprint dok ga nisam vidio u predstavnistvu. Eh sad, u ponedeljak idem da kupim jednog od ta dva znaci Max i Exactly. U dilemi sam, Max je provjeren i pouzdan, međutim ni Exactly ne zaostaje (i o njemu se moze dosta procitati na netu). A zasto dilema, prvenstveno zbog 2T motora (exactly) i naknadnog eventualnog tuninga, koji opet nece biti nista pretjerano nego stavljen auspuh radi zvuka koji mi je najbitniji. Izvinjavam se unaprijed na duzem postu ali sam zelio objasniti situaciju, jer vas molim za savjet. Unaprije zahvalan. |